![]() |
Asta cu dependenta de oameni o vedeam venind....e ceva dincolo de intelegerea mea, nu stiu cum poate cineva sa depinda de oameni, e destul de sick....teoretic doar bebelusii sunt dependenti de mama lor (ei nu fac diferenta dintre trupul lor si cel al mamei, cred ca sunt una si aceeasi persoana) insa primul proces de maturizare prin care trece omul in viata lui e tocmai desprinderea/autonomia bebelusului de mama....restul care sunteti dependenti de oameni inseamna ca nu ati trecut printr-o desprindere sanatoasa :P
|
Dar depindem unii de ceilalti! Daca nu depinzi de nimeni, inseamna ca ai putea sta singura pe o insula pustie, sa iti prepari singura masa, sa iti construiesti singura adapostul. Te simti in stare? :)
Poate ca vave se referea la altceva, la faptul ca nu suporta singuratatea, dar, chiar si fiind singuri, tot depindem de ceilalti: de cartile si filmele realizate de altii, de utilitatile de care beneficiem cu ajutorul altor oameni etc. |
Nu mă refeream din punct de vedere financiar şi nu mă refeream la familie. Iar ce spune corinka de singurătate este adevărat.
|
Ce zice Vave e cu totul altceva....exista oameni efectiv dependenti de alti oameni, care nu se suporta singuri, care au o stare de rau daca sunt seara singuri acasa, care se deprima crunt in astfel de situatii....despre ei e vorba in propozitie....pe aia nu pot sa ii inteleg, plus ca sunt pain in the ass, am un prieten asa si e teroare.....nu tre sa mergem in extreme (daca eu citesc carti scrise de altii nu inseamna ca sunt dependenta de oameni) ca sa purtam o discutie pe un subiect dat.
|
Nu mă încadrez chiar în această extremă. Dar am nevoie de o anumită doză pentru a supravieţui. [amândouă cuvintele sunt uşor exagerate]
|
de cativa ani incoace am devenit dependent de 2 piese de la 16 Horsepower: Haw si Black Soul Choir
le ascult de cateva ori pe zi...dimineata si seara...le am si pe mobil pt situatiile in care calatoresc :D how sick is that |
Sunt dependent de Redbull ... dar ma tratez.
|
Originally Posted by redmen:
il inlocuiesti cu altceva ? |
Da, cu Burn.
|
Ma limitez la cafea si la apa plata momentan.
|
....si de sms-uri :)
intre 20 si 30 / zilnic |
Originally Posted by Cinemania:
Cu Pitmen :) |
intr-o ordine aleatorie: ciocolata, pepsi, fotografie, viena, bere, inghetata, filme.
|
Tu esti cel din avatar?
daca da, ma ofer eu sa te vindec de aceste dependente :)) |
şters!
|
ca tot ai amintit de alcool
sunt dependent de blonde...cel putin una pe zi |
Originally Posted by Cinemania:
mai lasa blondele, ca-ti faci niste colacei pe talie...oho...:) mai bine bea un vin sec, alb. |
la un pastravior facut in tigaie...
|
cum stiti voi sa scoateti la iveala tot felul de dependente ascunse
|
Originally Posted by StefanDo:
hm, mi-am adus aminte ca sunt dependent de mujdei :) |
All times are GMT +2. The time now is 20:17. |