![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
sper ca nu te-ai gandit la Pauline |
de ce speri asta?
|
cause hope dies last |
nu inteleg de ce speri asta, dar nu, nu despre ea e vorba.
era ALS. of :) |
mmm. de ce e ALS histrionic ? mai pune sa ghicim dar portretizeaza prin chestii faine, nu histrionism si nush ce. astea sunt urate. |
Originally Posted by Chambord:
|
Dacä ar fi un erou mitologic: Perseu. |
Originally Posted by Chambord:
Eu. |
Originally Posted by Pitbull:
Neuptolem? =)) |
Nu.
Neuptolem avea treabä cu Ahile, nu cu Perseu. Illo, väd cä te-am încuiat. Accepti al doilea termen (dac-ar fi unitate teritorial-administrativä)? |
|
m-ai incuiat o piele.
am iesit si io in oras ca tot omu' :P deci este ca un manz salbatic, care insa da fuga inspre maica-sa cand apare un cal mai naravas si mai matur ca el....face praf in jurul lui de nu se mai vede nimic dar necheaza frumos si ceilalti nu-l prea iau in seama :) cine ie? |
Cred cä Neuptolem...
Zi, Illo; descuie-ti pielea. |
Da, Neupto era.
nu am inteles ce ma intrebi. Ce tre sa zic? |
|
e cumva Judex?
:-/ |
Zbârci. Deci, dintr-un singur termen n-ai ghicit.
|
Nu, evident ca nu accept!
:-O dupa cum ai demonstrat tu insuti, acest joc poate fi jucat foarte simplu: tu insuti l-ai ghicit pe Neuptolem in manz! Deci jocul este jucabil! Ca faci tu pe incapatzanatul care nu vrei sa facilitezi acest joc, e problema ta! Eu ti-am aratat ce jocul se poate juca! Recunosti? |
Sigur cä recunosc. Jocul se poate juca.
Iar tu ai pierdut runda asta. Recunosti? |
nu recunosc.
tu ai vrut sa-l faci nejucabil, ca vroiai sa-mi demonstrezi ca e rea propunerea mea si ca a ta e aia buna. diabolicule! :-* hai, zi mai departe, dar sa fie jucabila, daaaaaa? X( p.s. a, cine e perseu? avem vreu perseu pe aici, ca-l iau de barbat! |
All times are GMT +2. The time now is 14:18. |