Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   "Orizontul" Cinemagicianului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95748)

Pitbull 28 Jun 2009 15:45

Io stiam deja. ;)
Hai, pace-pace...! O:-)

ricutza 28 Jun 2009 16:01

Originally Posted by illotempore2002:

si by the way, cine mai e din Iasi, inafara de Keep, sa ne-mprietenim putin? B-)

p.s. mentionez ca au prioritate barbatii

te muti in Iasi? dar de ce?

Mala Portugal 28 Jun 2009 17:04

Originally Posted by corinka:

Din dormitor si bucatarie vad cealalta latura a blocului fri in locuiesc... noroc cu gazonul din mijloc care mai inveseleste atmosfera uratita de garajele metalice!
Pe partea cealalta, din living, vad copaci, e mai frumos. :)

stai pe dima cumva?

Dragomara 28 Jun 2009 18:19

alb, verde viu, atât în casă, cât şi afară, şi multă-multă lumină sunt colţurile mele preferate. realizam acum că de ani nu mai citesc în balansoar pe balcon, probabil din cauza căldurii şi a petalelor de muşcate, care sunt peste tot, asemenea unei nisori colorate. dacă blocul meu nu ar fi la 50 de metri de-o intersecţie semaforizată, unde majoritatea maşinilor de intervenţie folosesc semnalele acustice pentru a trece pe roşu, şi dacă lângă intersecţie nu ar exista şi un părculeţ unde adolescenţii îşi fac, cu zgomot, veacul, noaptea, ar fi aproape ca la ţară, unde câinii, şi vacile, şi caii umblă de capul lor... :))

oricum, peisajul e foarte aerisit, verde, şi plăcut mirositor când înfloresc teii. vara, în nopţile de insomnie poţi calcula intensitatea traficului spre Bucureşti, ce de pe E81, adică hăt departe, dincolo de strada mea, dincolo de canal... atât este de linişte.

(casa mea de vis e din sticlă şi se afla musai în mijlocul unei păduri).

Bogie 28 Jun 2009 18:51

A murit Cinemagia Iasi? se mai intalnesc forumistii de acolo au ba?

Serghei 28 Jun 2009 19:38

moarta si ingropata

corinka 28 Jun 2009 22:07

Originally Posted by Mala Portugal:

Originally Posted by corinka:

Din dormitor si bucatarie vad cealalta latura a blocului fri in locuiesc... noroc cu gazonul din mijloc care mai inveseleste atmosfera uratita de garajele metalice!
Pe partea cealalta, din living, vad copaci, e mai frumos. :)

stai pe dima cumva?

Nu chiar, pe Observatorului, dar in statia Dima. :D
Cunosti bine zona... :-/

illotempore2002 28 Jun 2009 22:19

sa inteleg ca Serghei, Bogie sunt din Iasi? :-?

@Ricutza, da, ma mut pt 5 luni la Iasi, raison du travail (know-how transfer B-) )

corinka 28 Jun 2009 22:21

Nu ziceai ca te muti in Germania? La Hamburg, parca.

illotempore2002 28 Jun 2009 22:24

ziceam ca e posibil, da, se analizeaza/discuta inca, dar vad ca imi tii evidentza, ma contorizezi, ai scris pe un carnetel tot ce am afirmat? :P :-*

corinka 28 Jun 2009 22:32

Originally Posted by illotempore2002:

ziceam ca e posibil, da, se analizeaza/discuta inca, dar vad ca imi tii evidentza, ma contorizezi, ai scris pe un carnetel tot ce am afirmat? :P :-*

Stai linistita, nu ti-am imprumutat obiceiurile. Pur si simplu mi-am amintit.

illotempore2002 28 Jun 2009 22:36

a, atunci inseamna ca mi s-a parut ca tu retii tot ce zic eu si cand vezi ca e rost de vreo agresivitate mica, sari ca un sacal. scuze, my mistake :-*

miercuri 29 Jun 2009 00:09

Illo totusi, cum poti sa vezi si Howard Johnsonu si Armeneasca din acelas loc? O_o

view from my bed:

illotempore2002 29 Jun 2009 00:13

te invit la un ceai la mine
in stanga armeneasca in fata HJ

miercuri 29 Jun 2009 00:24

ceai would be nice :) dar esti sigura ca ne referim la aceeasi Armeneasca si la acelas HJ, ca alea la care ma gandesc eu sunt la vreun sfert de ora distanta una de alta, mai sus de Rosetti respectiv Lahovari...

illotempore2002 29 Jun 2009 00:32

pai care altele?
alea pe care le stii si tu :)

vbim pe pm de ceai sa fie intr-o zi in care sa nu ne ploo (!)

silver_boy 29 Jun 2009 01:07

vai, draga Miercuri, cat de..." Vineri" e mansarda ta !!! ;)

miercuri 29 Jun 2009 11:08

pacat ca nu e mansarda :P

Cinemania 29 Jun 2009 11:29

Originally Posted by silver_boy:

Oare ce vede, cinemagicianul, dimineata, cand se trezeste, si se uita pe geam?
Care e - "orizontul" lui?
M-am intrebat, adesea, oare cum arata camera de lucru a lui cinemania ( cea noua)

noua, noua, da ciocolata inca e peste tot :D

stefan_c 29 Jun 2009 11:31

@ miercuri..
imi place coltzul tau de relaxare .. park te invita sa citesti o carte si sa bei o cafeluta :) si masa aceea e foarte interesanta...

All times are GMT +2. The time now is 22:00.