![]() |
şters!
|
doamneeee cine mi-a scos-o in cale pe tzaranca asta?
scrie in definitie ca UNEORI complexul e legat de o deficientza? scrie. de aici se deduce ca ALTEORI complexul poate sa nu fie legat de nici o deficientza. ti-am dat exemplu concret de situatie in care poti avea complexe fara motiv? (de exemplu anorexicele modele care se vad grase)???? deci cat trebuie de slabe sau mai mult decat trebuie de slabe? zi fah, ti-am dat exemplu concret? tu imi vii cu definitii din DEX si alea care demonstreaza cat de toanta esti. bai esti praf. io cu tine nu pot sa ma cert. iti lipsesc notiunile de baza ale debate-ului. hai fugi de-aici! te rog io mult, pana nu mi se puna pata pe tine! |
şters!
|
dragi forumisti, va rog eu mult, ziceti-i ca abereaza, ca nu intelege nimic, va rog eu mult :))
degeaba am specificat la inceputul topicului ca ne dam cu parerea si ca scopul e sa ne amuzam cu diverse explicatii (care nu e musai sa fie adevarate) dar sa aiba o logica......degeaba, nu intelege dom'ne, e batuta-n cap! :)) bai tzaranco, complexul de inferioritate este un sentiment. personal. intelegi? sentiment - iara nu realitate. daca cineva simte ca e prost nu inseamna ca si e. uite cum predau eu notiuni de baza la retardati. |
şters!
|
daca nu ti se pare amuzant, nu mai intra aici.
hai, noapte buna! |
omg, ohmygod, OHMYGOD, nu-mi vine sa creeeed: am fost pus in ac 'oala' cu dragomara!!! :-O
(aia cu 'se cred destepti, da nu sint', sau cva de genu... whatever) e clar: pe un forum e posibil orice... =)) ps deci eu nu 'ma cred destept'! numai k altii (nu spui cine... persoane importante) mi-au spus-o de atitea ori incit acuma, nah, eu ce sa mai cred?! :D |
pai tu crezi ce zice toata lumea?
:)) >:) mai, egocentricii naibii, topicul asta nu e despre voi, e despre ceilalti de pe forum. als, zi si tu ceva despre altcineva. mai lasa-te umpic in pace. |
pai eu nu ma pricep la altceva - sint subiectu meu preferat ;;)
ps nu 'toata lumea', gizas! not just anybody - just those who are somebody B-) |
=))
nu poti fi atat de limitat incat sa te pricepi doar la asta :-O |
cine-a vbit de 'limite'!? personalitatea mea e in-fi-ni-taaaaa =))
ps ma mai pricep si la parfumuri |
infinit de mica (cuantica) sau infinit de mare (astronomica) ?
|
fractalica, baby ;)
|
şters!
|
nu te-ai culcat?
a....nu, de fapt se vede ca dormi.....esti prea ilogica. dar tu te trezesti vreodata? |
Illo:
Aroganta, se crede mai inteligenta decat este, ii place sa se "joace" cu ceilalti considerand ca are un atu: cunostintele de psihologie [in general astia de la psiho fac pe desteptii, de parca ar fi mai tari decat medicii psihiatrii]. Este foarte impulsiva, isi urmareste primul instinct si sare la harta, dar, daca isi da seama ca a gresit, se calmeaza. Ii place sa faca pe interesanta. Are deseori comportament de mahalagioaica, probabil ca nu a primit o educatie aleasa, dar, ambitioasa fiind, s-a zbatut singura, s-a autoeducat, fara a reusi sa se cizeleze suficient. Asta este impresia cu care am ramas eu citind ce ai scris pe forum. Nu sunt nici psiholog, nici sociolog, asa ca este posibil ca, partial, sa ma insel. |
nu-s ambitioasa, dimpotriva, sunt delasatoare pana la Dumnezeu. mi s-a zis din clasa intai pana la liceu, facultate si inclusiv joburi, inclusiv azi.
:)) de o mie de ori pe an mi-am auzit vorba "branza buna in burduf de caine" :D despre restul - in general eu nu ma apar, nu dezmint - da, stiu de la psihologie ca cine se scuza se acuza. asa ca referitor la ce ai spus .... no comment :-* |
Chambord mi se pare un tip calm, rabdator, genul de om de pus la rana. Cult si finut.
|
Chambord e agresiv. adica are un mare potential. sunt sigura ca daca se enerveaza pe cineva ii va face viata imposibila.
|
... si bun crestin :) (chambord)
ps imi cer scuze k n-o sa-i descriu pe ceilalti, dar nu prea sint atent la cei din jur - sint mult prea concentrat pe buricu meu =)) |
All times are GMT +2. The time now is 02:40. |