![]() |
sandy bell , dragon ball
|
Originally Posted by cosmin742000:
De abia acum am văzut ce ai scris. Da! Acelea erau.. mersi mult de tot că m-ai ajutat cu numele că nu îmi mai aminteam. :D |
Pokemon primul sezon (cel mai bun din toate si de neuitat)
|
Originally Posted by Mikala:
Pluto, Mickey Mouse, Droopy - sunt preferatele mele |
Dintre serialele de animatie vechi, imi aduc aminte ca mi-au placut: Dirty pair, City Hunter, Pygmalion, Lady Oscar, Sailor Moon, Lady!, Hello! Lady Lynn, Sandybell, YuYu Hakusho, Dragon Ball, Cat's Eye, Little Lord Fauntleroy, Batman, Dexter's Laboratory, Cow and chicken, Captain Caveman, Captain Planet si The Pirates of Dark Water.
|
Originally Posted by vave:
lol , Ai un simt al umorului |
Sunt foarte multe seriale vechi foarte bune care nu vor fi uitate niciodata.
|
[quote=vave]Îmi amintesc că aveam pe o casetă video nişte desene animate cu Şerifi stelari [nu am reţinut numele]. Se plimbau prin galaxie şi rezolvau diferite probleme. Cam atât! Ştie cineva la ce mă refer?
Ştiu că mă mai uitam cu plăcere la: Ninja Turtles - îmi făceau poftă de pizza de numa'. Captain Planet -كيفية التسويق عبر الفيسبوك eu eram Gi [apă şi delfini :D ]. Îmi făceam inele din coperţile de la caiet şi spuneam într-una "water". Sandy Bell - câtă veselie era în desenele astea ceva de speriat, dar nu îmi amintesc bine despre ce era vorba. :)) Candy Candy - parcă era o fetiţă de la orfelinat ce a fost adoptată de o familie bogătană. Îmi amintesc[url="http://www.nile7.com/content/7-%D8%B7%D8%B1%D9%82-seo-%D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%88%D8%AA%D8%B3%D9%88%D9%8A%D9%82-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%8A%D8%B3%D8%A8%D9%88%D9%83"]صف |
All times are GMT +2. The time now is 10:07. |