![]() |
Cred ca mi-am exprimat-o deja. Iti raspund din politete, nu c-as considera ca te intereseaza cu adevarat.
|
Deci am vazut anul asta ceva ce as fi putut sa jur ca nu exista: scurtmetraje musical din perioada filmului mut. Au fost incredibile mai ales ca oamenii se straduisera sa fie super inventivi legat de cum sa faca sincronul.
|
Fara nici cea mai mica urma de indoiala: The Sound of Music. O bijuterie de film. Chapeau ;)
|
Un top 3 privind musicalurile:
1.The Sound Of Music 2.Sweeney Todd 3.Chicago |
Mie imi este greu sa aleg intre: My Fair Lady, Seven Brides for seven Brothers si the sound of music.
|
"Man of La Mancha". Un film mediocru - dar ariile mä omoarä!
"All That Jazz" "Singin' in the Rain" "Jesus Christ Superstar" "West Side Story" "The Wall" "My Fair Lady" "Oliver!" "Cabaret" "Sweet Charity" "Sound of Music" (ASTA-i ordinea, si NU alta!) |
Da, tocmai am vazut si eu Fiddler on the roof. Am dvd-ul de mult timp dar stiam ca e lung filmul si abia saptamana asta m-am mobilizat. Foarte frumos, muzica excelenta. Nu stiu daca o sa intre chiar pe lista de filme musical preferate, dar l-am apreciat.
Topul meu ar fi: All that jazz My fair lady Sound of music toate desenele animate Disney |
Sweeney Todd, Moulin Rouge
|
Singurul care pot spune ca mi-a placut a fost All that Jazz. Fiind printre putinele muzicaluri pe care le-am vazut ...
|
Ok, Musicalurile mele preferate chiar nu sunt oldies, dar sunt goldies:
Les chansons d'amour Dr Horrible's sing along blog - e prea funny, cel mai funny, hysterically funny un alt film in care se canta mult si destul de bine, desi nu e musical: Velvet goldmine |
Dancer in the Dark
|
Originally Posted by tzeapa:
De acord. |
Singin in the rain,Sweeney Todd,Grease,Nightmare before Christmas,Crybaby
|
1. Singing in the rain
In rest, nu exista o ordine, dar imi plac Sunetul Muzicii, Moulin Rouge, Maria Mirabela si Mamma Mia (what can I do, love Abba) si, nu in ultimul rand, Walk the Line. |
Sunt cateva foarte bune, dar "My Fair Lady" ramane de referinta...!
|
All times are GMT +2. The time now is 12:11. |