![]() |
Originally Posted by Dragomara:
ma intelegeti, ei i se pare amuzant asta.....acum inteleg ce intelege ea prin simtul umorului.....daca cineva greseste numele altcuiva, asta e o gluma tare. chiar hilar, saracul exemplar! |
Frigido !
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
sa nu intrati pe blogul ei ca-i faceti rating :) adica ati fi al doilea cititor (dupa ea insasi), deci ratingul s-ar dubla
|
Iti dau io bani sa pleci.Poate te impusca chinezii cu ocazia asta.Te confunda cu vreo orca.
P.S. Pardon "orcutza".Bleah. |
Si-a cumparat home cinema pe banii de la adsense,probabil are multi vizitatori:-??
|
@ tata-mare Daniel
dă-mi te rog, şi mie lista IP-urilor care-au votat aci, tb să am şi mâine ÎNCĂ un motiv de râs. :-* :-* :-*
|
visul de plastic al oricarei frigide, acela de a ajunge in Tibet. de la cate gagici simandicoase am auzit treaba asta??? toate distrusele care au citit acolo o carte despre budism (de obicei tulburatele la cap care au nevoie de liniste) vor in Tibet. toate pipitzele cu pretentii de intelectuale. |
Io vreau să mă culc da' parcă aş mai sta să văd ce răspunsuri dă.:))
|
Originally Posted by EgOisM:
|
un home cinema chinezesc nu costa mult |
Originally Posted by redmen:
|
|
Si-a luat de restul niste crema bronzanta sau lentile?B-)
|
lasa ca ai tu bani sa treci strada cu bicicleta =))
|
Cu siguranta am mai multi bani decat tine care te ia baietii de mila prin munti sa le faci mancare si muiane.Frigido.
|
how cool is that? si-a luat lubrifiant ca e frigida, ai uitat! |
vai sis, cum se vede că nu citeşti totul! :DDD
Originally Posted by illotempore2002:
|
Nu mi se pare corect sondajul. Nu exista optiunea "mi se rupe pula".
|
Originally Posted by Judex:
medical nu se poate:))) |
All times are GMT +2. The time now is 09:46. |