![]() |
Haide,poate negociezi cu Gloria macar un poster, sa te alegi si tu cu ceva...
|
Ei lasă,ş-aşa mi-au ieşit doar câteva din pur noroc.N-am văzut aproape nici un film şi nici nu m-am documentat deloc.
|
Gasim noi o solutie; oricum, am stabilit ceva cu S. de b. prim mp si sper sa se rezolve relaitv repede
|
Gloria, ma ignori sau sunt prea suspicios-conspirativ-paranoic?
Ti-am trimis 3 e-mail-uri pe adresa cu imedia in care am spus tot ce aveam de spus. Nu am primit niciun raspuns. |
Nu-ti fa griji in privinta mea!
Sunt resemnat, stai linistita. Love, love... |
Dragomara a scris:
tu trebuie să te conformezi realităţii, şi s-o pui cu botu' pe labe, mama ei de ticăloasă, ci nu ea ţie. De ce nu ai rabdare? Asta va fi rezolutia, ceea ce se intampla acum e abia Plot-Point-One, nu te prinzi niciodata de stratagemele mele. Nici nu trebuie, m-is so iscusit. Cool. |
Welcome to Spam Land...
|
spam: indiscriminately send unsolicited, unwanted, irrelevant, or inappropriate messages, especially commercial advertising in mass quantities. Noun: electronic "junk mail".
|
Pentru Twinsen:
Multumesc pt linkul cu avistaz,merge,si multumesc ca ai inteles ca irreversible e periculos de prost. lux aeterna. Meriti un Oscar:D |
Da exact!
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Mie de ce nu mi-aţi dat, mă, postere cu autograf, fi-v-ar mama voastră să vă fie, ha?! :-O :-/ :-? X( PS: pentru ăia care nu "pricepe": întrebarea mea e doar retorică. ;) |
All times are GMT +2. The time now is 22:16. |