Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Horror 2009 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95160)

EgOisM 11 Jun 2009 15:32

L-am terminat de vazut aseara..nu prea mai am timp de nimic..asa back to topic:
Cu siguranta Argento este back in the action!Mi-a placut Brody,OMG...omul asta stie cum sa imi mangaie venele...In definitiv tot jocul actoricesc este solid.Alta bila alba o dau pentru...goreee..unele scene m-au pus pe ganduri serios...Nu cred ca il pot compara pentru efecte vizuale cu Suspiria...dar totusi este de respectat..Pertotal merita vazut,nu m-a impresionat atat de mult dar este ok!you?

miercuri 11 Jun 2009 16:16

A aparut deja Giallo? Credeam ca abia la toamna. Ma bucur ca-l laudati pe Brody, saracu cam mentine a low profile in ultima vreme. Ma temeam ca filmul asta sa nu fie o aiureala.

Cinemania 12 Jun 2009 07:44

Originally Posted by EgOisM:

L-am terminat de vazut aseara..nu prea mai am timp de nimic..asa back to topic:
Cu siguranta Argento este back in the action!Mi-a placut Brody,OMG...omul asta stie cum sa imi mangaie venele...In definitiv tot jocul actoricesc este solid.Alta bila alba o dau pentru...goreee..unele scene m-au pus pe ganduri serios...Nu cred ca il pot compara pentru efecte vizuale cu Suspiria...dar totusi este de respectat..Pertotal merita vazut,nu m-a impresionat atat de mult dar este ok!you?

io inca nu mi-am facut tema la giallo

de aia intrebam...dar oare de ce oarecum ma asteptam ca tu deja sa-l fi vazut ? :D

bag mare si io, apoi mai vb

tre' sa termin cu Let the Right One In si Frostbiten :)

miercuri 12 Jun 2009 14:06

Let the Right One In nu-i asa horroristic. Dar penultima scena, cea de la piscina, e naucitoare, modrern classic in toata regula.

Cinemania 12 Jun 2009 14:18

nu e, dar are iz

miercuri 12 Jun 2009 15:30

Are are.

buticut 16 Jun 2009 01:42

Maine cred ca ma uit la Drag Me To Hell si o sa scriu niste impresii la cald :D.

miercuri 16 Jun 2009 15:10

Si eu l-as vedea, dar cu popcorn si niscaiva prieteni :P

EgOisM 16 Jun 2009 15:20

Mie nu imi place ce am vazut in trailer plus ca story-lineul mi se pare infantil.Va las pe voi sa il vedeti primele si imi spuneti daca merita sau nu:P

Cinemania 17 Jun 2009 08:01

Originally Posted by buticut:

Maine cred ca ma uit la Drag Me To Hell si o sa scriu niste impresii la cald :D.

te-ai dus ? :D

buticut 17 Jun 2009 11:54

Originally Posted by Cinemania:

te-ai dus ? :D

Nu i-am dat inca play :),vroiam sa il pun de ziua mamei mele,dar nu prea a incantat-o ideea :P.

Cinemania 17 Jun 2009 12:11

vroiam sa il pun de ziua mamei mele,dar nu prea a incantat-o ideea :P.

you're a true horror fan with heart ;;)

AlexanderSolis 17 Jun 2009 13:58

io asteptam ceva de la Twilight si dupaia mi sa parut cam nasol nu stiu ce zicetzi voi da io consider ca nu e un film chiar asa de tare si nu stiu exact de le-a placut la fete filmul sau actorul principal

buticut 17 Jun 2009 16:39

Originally Posted by AlexanderSolis:

io asteptam ceva de la Twilight si dupaia mi sa parut cam nasol nu stiu ce zicetzi voi da io consider ca nu e un film chiar asa de tare si nu stiu exact de le-a placut la fete filmul sau actorul principal

Twilight?THE HORROR,THE HORROR!

EgOisM 19 Jun 2009 14:28

vreau neparat sa vad Stay alive http://lzone.ucoz.com/publ/4-1-0-866
o fi bun?

Cinemania 19 Jun 2009 15:14

nu stiu...nu ma bag...da' mai facut curios

shit...de parca nu aveam destule pe lista

EgOisM 21 Jun 2009 21:05

buticut,l-ai vazut pana la urma?Merita???

stefan_c 21 Jun 2009 21:14

da egoisto merita ...pentru ideea filmului..nu neaparat pentru felul in care a fost realizat :) unele faze sunt chiar comice si finalul nu mi-a placut :) dar...totusi,nu-mi pare rau ca m-am uitat la el.. e ok..

Squishy 21 Jun 2009 23:54

Originally Posted by stefan_c:

da egoisto merita ...pentru ideea filmului..nu neaparat pentru felul in care a fost realizat :) unele faze sunt chiar comice si finalul nu mi-a placut :) dar...totusi,nu-mi pare rau ca m-am uitat la el.. e ok..

merita vazut la cinema? :D

mary92 23 Jun 2009 11:25

am vazut ieri stay alive si e un film foarte bun ,vi-l recomand .daca inca nu ati vazut saw ar trebui sa incercati ,eu zic ca merita eu mai am doua parti din cele 5 de vizionat :D .alte doua filme foarte bune dupa parerea mea:dead silence si mirrors .mie chiar mi-au placut :) .

All times are GMT +2. The time now is 12:23.