![]() |
L-am terminat de vazut aseara..nu prea mai am timp de nimic..asa back to topic:
Cu siguranta Argento este back in the action!Mi-a placut Brody,OMG...omul asta stie cum sa imi mangaie venele...In definitiv tot jocul actoricesc este solid.Alta bila alba o dau pentru...goreee..unele scene m-au pus pe ganduri serios...Nu cred ca il pot compara pentru efecte vizuale cu Suspiria...dar totusi este de respectat..Pertotal merita vazut,nu m-a impresionat atat de mult dar este ok!you? |
A aparut deja Giallo? Credeam ca abia la toamna. Ma bucur ca-l laudati pe Brody, saracu cam mentine a low profile in ultima vreme. Ma temeam ca filmul asta sa nu fie o aiureala.
|
Originally Posted by EgOisM:
io inca nu mi-am facut tema la giallo de aia intrebam...dar oare de ce oarecum ma asteptam ca tu deja sa-l fi vazut ? :D bag mare si io, apoi mai vb tre' sa termin cu Let the Right One In si Frostbiten :) |
Let the Right One In nu-i asa horroristic. Dar penultima scena, cea de la piscina, e naucitoare, modrern classic in toata regula.
|
nu e, dar are iz
|
Are are.
|
Maine cred ca ma uit la Drag Me To Hell si o sa scriu niste impresii la cald :D.
|
Si eu l-as vedea, dar cu popcorn si niscaiva prieteni :P
|
Mie nu imi place ce am vazut in trailer plus ca story-lineul mi se pare infantil.Va las pe voi sa il vedeti primele si imi spuneti daca merita sau nu:P
|
Originally Posted by buticut:
te-ai dus ? :D |
Originally Posted by Cinemania:
Nu i-am dat inca play :),vroiam sa il pun de ziua mamei mele,dar nu prea a incantat-o ideea :P. |
you're a true horror fan with heart ;;) |
io asteptam ceva de la Twilight si dupaia mi sa parut cam nasol nu stiu ce zicetzi voi da io consider ca nu e un film chiar asa de tare si nu stiu exact de le-a placut la fete filmul sau actorul principal
|
Originally Posted by AlexanderSolis:
Twilight?THE HORROR,THE HORROR! |
vreau neparat sa vad Stay alive http://lzone.ucoz.com/publ/4-1-0-866
o fi bun? |
nu stiu...nu ma bag...da' mai facut curios
shit...de parca nu aveam destule pe lista |
|
Originally Posted by EgOisM:
da egoisto merita ...pentru ideea filmului..nu neaparat pentru felul in care a fost realizat :) unele faze sunt chiar comice si finalul nu mi-a placut :) dar...totusi,nu-mi pare rau ca m-am uitat la el.. e ok.. |
Originally Posted by stefan_c:
merita vazut la cinema? :D |
am vazut ieri stay alive si e un film foarte bun ,vi-l recomand .daca inca nu ati vazut saw ar trebui sa incercati ,eu zic ca merita eu mai am doua parti din cele 5 de vizionat :D .alte doua filme foarte bune dupa parerea mea:dead silence si mirrors .mie chiar mi-au placut :) .
|
All times are GMT +2. The time now is 12:23. |