![]() |
Filmul ala este un rahat total, precum e si Godfather. Mi se rupe ... de un rahat de criminal care fute de-ndoaie tot dupa cum ii pute nasu'. Genul asta de film imi provoaca greata ... si imi e tare ciuda ca au jucat W.H. si T.L.Jones.
Filmele cel mai putin contestate din ultimul deceniu sunt LotR , ce au revolutionat genul, aducand un mare plus graficii. Si daca tu imi spui ca asta a fost film bun si cel mai putin contestat ... atunci scuza-ma nene... mai bine tac, decat sa trezesc un alt scandal ce nu-si are rostul. Iar ancora despre care vorbesti pentru mine simbolizeaza evadarea dintr-o lume in care filmul bun a apus, lasand loc pentru adolescentii "insetati de sange" si pentru sadicii ce se regasesc in "lunga macaroana" SAW ! ( in cazul adolescentilor ma refeream la celebra serie Twilight ). |
Crash - Hallmark movie. Hallmark script. Hallmark Direction. Scenariu si regie cliseu.
Gran Torino - scenariu de hallmark dar ce misto e cand e facut de clint eastwood. |
Gran Torino nu a fost nici nominaizat.
|
Originally Posted by miercuri:
A fost prea subtila comparatia si diferenta dintre cele 2 filme? |
Am inteles unde bati, en fin, oricum topicul a deviat de la postarea initiala.
|
in 1994:Forrest Gump peste Pulp Fiction? WTF.
in 1997 la fel: Titanic peste Good Will Hunting sau LA Confidential. 2000: Preferam ca,Crouching Tiger,Hidden Dragon sau Chocolat sa ia Oscar ptr.BP,nu Gladiator(overrated) |
Titanic este peste Good WIll Hunting ... ce mi s-a parut un film plictisitor si care nu a avut nici macar o coloana sonora ok. In incercarea mea de-al viziona am adormit de vreo 3 ori, pur si simplu nu reusea sa-mi trezeasca un anumit interes.
|
Titanic nu e peste nici unul dintre filmele cu care a concurat. E doar o alta basina kitschoasa si umflata.
|
Mie unu mi-a placut cat de cat ... a reusit sa sensibilizeze "bestia" din mine, pe cand Good Will Hunting ... it was really poor !
|
All times are GMT +2. The time now is 23:05. |