Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Cei mai slabi cunoscuti actori romani (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94823)

titip 05 Feb 2009 14:42

Originally Posted by cornel:

Gabriel Spahiu este slab, dar este un foarte bun actor.

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Pauline Kael 14 Feb 2009 13:07

Nu mai judecati actorii unilateral,dupa un singur compromis sau rol,dupa un moment efemer de lips ade inspiratie.Si regizorul si partitura innobileaza actorul.Dinica poate juca oricand orice piesa de teatru grea,pe scena capitalei,daca ia un ban in plus si cinstit pt figuratia din "Regina" bravo lui,merita.La salariile si pensiile actorilor...Sa vorbeasca fiecare ce stie.

victor584694 15 Feb 2009 17:13

Originally Posted by mafalda:

Claudiu Bleontz A FOST un mare actor care acum a ajuns un cabotin!

In plus de asta, prestatia lui ca invitat la diverse show-uri tv e debila. Pur si simplu omul asta nu se poate controla...Cred ca are o problema de educatie de comportament. (off-topic)

Pauline Kael 16 Feb 2009 12:07

Quote:

Din pacate, Claudiu Bleontz nu e singurul fost mare actor care a cazut in cabotinaj. Chiar si Maia Morgenstern...

Si aia saraca e cabotina? Sa ne spuna doamna Mafalda daca a mai ramas vreun actor nesatirisit. :lol:
Sunteti culmea,i-ati adorat si acum v-ati plictisit.Care din generatia tanara ar putea sa joace cum au facut-o toti cei de mai sus?

titip 18 Feb 2009 12:47

Originally Posted by victor584694:

Originally Posted by mafalda:

Claudiu Bleontz A FOST un mare actor care acum a ajuns un cabotin!

In plus de asta, prestatia lui ca invitat la diverse show-uri tv e debila. Pur si simplu omul asta nu se poate controla...Cred ca are o problema de educatie de comportament. (off-topic)

:lol: Exact pentru asta nu pot sa-l suport nici eu.

teoctist 29 Mar 2009 16:48

Cei mai prosti actori care-mi vin in minte la ora asta sunt: Marius Florea Vizante, Florin Piersic, Marius Bodochi.

Judex 29 Mar 2009 16:52

Originally Posted by teoctist:

Cei mai prosti actori care-mi vin in minte la ora asta sunt: Marius Florea Vizante, Florin Piersic, Marius Bodochi.

De ce?

teoctist 29 Mar 2009 16:55

Vizante extrem de netalentat, in afara de Nae cine-i mai da vreun rol?
Florin Piersic joaca execrabil in toate filmele in care l-am vazut.
Marius Bodochi mi se pare un actor foarte slab in putinele filme pe care le-a facut.

Judex 29 Mar 2009 17:23

Vizante extrem de netalentat, in afara de Nae cine-i mai da vreun rol?
Florin Piersic joaca execrabil in toate filmele in care l-am vazut.
Marius Bodochi mi se pare un actor foarte slab in putinele filme pe care le-a facut.

Vizante este un actor excelent. Eu l-as distribui oricand. E problema ta daca nu iti place.sau nu sa lucrezi cu el.
Florin Piersic chiar este un actor exceptional, cel putin de teatru. Chiar nu inteleg ce ai cu el.
Iar Marius... L-ai vazut in Regina Mama alaturi de Doamna Olga?

Pitbull 29 Mar 2009 17:29

Judex a întrebat de ce (adicä, a cerut argumente, nu verdicte).
Iatä si argumentele:
Vizante e extrem de talentat (si nu doar fiindcä Nae lucreazä bine cu el; am lucrat si eu, l-am avut "în mânä" cum s-ar zice, e un material excelent); singura problemä e cä s-a cam ieftinit prin rolisoare vulgärute, la televiziune.
Si pe Florinel l-am "avut în mânä", si el e un material bun, desi sub nivelul lui Vizante; din päcate, folosit mai mult aiurea.
Bodochi, foarte bun pe teatru; pe film folosit putin, nesemnificativ, si din päcate läsat sä-si aducä si grandilovcenta scenicä.

L.E.: Judex mi-a luat-o înainte, postând în timp ce scriam. :)

Judex 29 Mar 2009 18:01

Originally Posted by Pitbull:

Judex a întrebat de ce (adicä, a cerut argumente, nu verdicte).
Iatä si argumentele:
Vizante e extrem de talentat (si nu doar fiindcä Nae lucreazä bine cu el; am lucrat si eu, l-am avut "în mânä" cum s-ar zice, e un material excelent); singura problemä e cä s-a cam ieftinit prin rolisoare vulgärute, la televiziune.
Si pe Florinel l-am "avut în mânä", si el e un material bun, desi sub nivelul lui Vizante; din päcate, folosit mai mult aiurea.
Bodochi, foarte bun pe teatru; pe film folosit putin, nesemnificativ, si din päcate läsat sä-si aducä si grandilovcenta scenicä.

L.E.: Judex mi-a luat-o înainte, postând în timp ce scriam. :)

Hihi, Pit. Gand la gand. :)

Ma duc sa ma culc acum, ca prea am pierdut aseara...

Pauline Kael 29 Mar 2009 18:17

Mare actor mi se pare Iordache RIP Prea putine calitati si umane si artistice au unii care chiar sunt supraestimati.:sleep:

Judex 29 Mar 2009 18:35

Originally Posted by Pauline Kael:

Mare actor mi se pare Iordache RIP Prea putine calitati si umane si artistice au unii care chiar sunt supraestimati.:sleep:

L-ai cunoscut pe Irodache?

Pauline Kael 29 Mar 2009 18:40

Nu,dar nu se umfla in pene cu talentul lui.Ai zis ca nu mai vb cu mine,gata,nu mai esti supi?:p

Judex 29 Mar 2009 18:43

Originally Posted by Pauline Kael:

Nu,dar nu se umfla in pene cu talentul lui.Ai zis ca nu mai vb cu mine,gata,nu mai esti supi?:p

Hihi, nu ma supar asa repede.:D

teoctist 29 Mar 2009 18:52

Eu ma refeream la calitatile lor de actori de film.

Judex 29 Mar 2009 18:53

Eu ma refeream la calitatile lor de actori de film.

Si care ar trebui sa fie alea?

teoctist 29 Mar 2009 18:54

Originally Posted by Judex:

Si care ar trebui sa fie alea?

Tocmai ca nu prea le au.

Judex 29 Mar 2009 18:56

Tocmai ca nu prea le au.

Nu au ce?
Ai lucrat vreodata cu ei?

teoctist 29 Mar 2009 19:03

Scuze, n-am stiut ca e un forum numai pentru regisori sau critici. Am crezut ca pot si eu ca simplu spectator sa-mi dau cu parerea. Mai aveam unul pe lista, Iurie Darie.
Din punctul meu de vedere (ca spectator), ori sunt niste actori de film slabi. Nu le contest calitatile de actori de teatru.

All times are GMT +2. The time now is 01:36.