Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce-am face daca? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94644)

Proletar 15 Jan 2009 22:57

"Primarul comunei Band, judetul Mures, cunoscutul cantautor Mircea Rusu, i-a somat, ieri, pe fostii colegi de Alianta D.A., in speta Partidul Democrat-Liberal, sa nu-i mai foloseasca melodia „Verde inrourat”, pe post de imn al PDL. Mircea Rusu a fost ales primar al comunei Band in anul 2004, pe vremea când era PSD-ist".

da, el e...

Suspect de bizar 15 Jan 2009 22:58

Acum am observat si eu.

Suspect de bizar 15 Jan 2009 23:02

Muresean de-a nostru ii si Ion Ritiu,care apropo acum cativa ani la o nunta unde au nanasit parintii mei,l-am intalnit,canta la acordeon(si juca,si joaca si acum la Teatru National din oras) ii trist ce ajung marii nostrii actori.

Pitbull 15 Jan 2009 23:11

Intr-adevär, tin minte cä l-am väzut în spectacolul "Ion", pus de Dan Alecsandrescu, în 1986.

Suspect de bizar 15 Jan 2009 23:17

Si in Mures ii considerat cel mai mare actor al judetului,mi se pare ca ii singurul care a jucat si in filme.

Pitbull 15 Jan 2009 23:20

Dacä nu-l punem la socotealä si pe Fiscu', Dumnezeu sä-l ierte... :love: :(

Suspect de bizar 15 Jan 2009 23:23

Ete ca de el nici nu stiam ca ii de-a nost'...Dumnezeu sa-l ierte.
Ma mir cum de nu s-o facut un topic cu prosteala cu salariile si pensiile actorilor,sau despre umilintele ce le indura.

Suspect de bizar 15 Jan 2009 23:24

Adica stai,Ioan Fiscuteanu practic ii din Bistrita.

Pitbull 15 Jan 2009 23:25

Si Nichi Cristache, care a fost studentul Adrianei Pitesteanu.
A debutat la mine, în "Färä lumini de pozitie", cä eram prieteni încä de-aici, din Bucuresti.

(Hai sä facem abstractie de locul natal - sä tinem seama doar de CONSACRAREA lor ca actori mureseni.)

Suspect de bizar 15 Jan 2009 23:32

Ce actori buni avem in Mures,si pacat ca la scoli nu se invata de ei :( si azi la momentul omagial a lui M. Eminescu,cand poetul nostru local,Nicolae Baciut povestea o scriere de-a lui Geo Bogza despre o vizita facuta de Dumnezeu si Sf. Petru la casele unor oameni,acestia tratandu-i cu respect si omenie (desi nu stiau cine is),Dumnezeu i-a rasplatit pentru bunatatea lor cu "o lumina la fel de sincera ca si bunatatea lor" sau ceva de genul,si acolo s-a nascut eminescu,si treceau doi tineri si cand au auzit de dumnezeu si Sf. Petru o zis"ce fac astia ma zic bancuri?" si dupa ce o ras una buna o zis "hai sa plecam,astia sunt retarzi".

Pitbull 15 Jan 2009 23:35

Aha...
Unde era actiunea asta?

Suspect de bizar 15 Jan 2009 23:37

In cartierul Cornisa,este o statuie a lui M.Eminescu,in fata Casei de cultura a tineretului M.Eminescu.

Pitbull 15 Jan 2009 23:50

Aha... Sorry, n-am retinut, de-atunci de când am fost.

Suspect de bizar 15 Jan 2009 23:53

Nici nu stiu daca pe atunci era statuia.Lume a fost prezenta intr-adevar dar tinerii de o incultura crasa,toti spuneam "da' cine ne-o pus sa venim?",sau ascultau cine stie pe melodii imputite sau manele la casti.Bunul simt ii pe cale de disparitie.

Pitbull 16 Jan 2009 00:02

Unfortunately...
Malheureusement...
Naspa...

Eufrosin 16 Jan 2009 13:06

Originally Posted by Pitbull:

Auleo, mamä, s-a-ntors precurviosu'! :w00t: :(( :sick:
Bäi, da' nu mai existä balamucuri în tara asta?
OK, pânä mâine când încuie StefanDo topicul, avem liber la mistocärealä! :lol:

Si zi, Potecutä, ce mai e nou? Ai mai vânat ceva minoritäti (sexuale, rasiale, salariale) în ultima vreme? Ai torturat oarece femei schizofrenice, ca sä le "exorcizezi"? Ai mai citat din Farfuridi si Catavencu...? Ce boacäne ai mai fäcut?

Ai vrea tu sa ma vezi dus, nu inteleg de ce iti provoaca spusele mele aceste adevarate orgii de insulte si defaimare de un prost gust colosal ?

Eu cred ca StefanDo nu trebuie neaparat sa fie de acord cu mine pentru a ma lasa sa ma exprim. In fond, acolo se vede cat de tolerant e omul cu adevarat: poate dialoga civilizat cu oponentii sai, sau recurge la atacuri ad hominem si cenzura?

Pitbull 16 Jan 2009 13:14

Taci, bre, nu te bäga ca musca-n zer, cä esti off-topic. Aici e vorba de viata culturalä din Târgu Mures, nu despre Profana Inchizitia Rediviva.

Deci, Suspy, unde rämäseseräm...?

StefanDo 16 Jan 2009 13:23

Eufrosin, nu am sa-ti inchid subiectul, dar am sa-ti reamintesc ca acesta este un forum specializat, chiar daca in Cafenea vorbim linistiti si de subiecte politice relevante (ei, aici nu prea te incadrezi). Prin urmare n-o sa-i impiedic pe restul forumistilor sa fie off-topic :)

un sfat personal: las-o balta ;)

Pitbull 16 Jan 2009 13:29

Originally Posted by Pitbull:

Unfortunately...
Malheureusement...
Naspa...

Fortunately...
Par bonheur...
Marfä. :happy:

Eufrosin 16 Jan 2009 14:34

Originally Posted by StefanDo:

Eufrosin, nu am sa-ti inchid subiectul, dar am sa-ti reamintesc ca acesta este un forum specializat, chiar daca in Cafenea vorbim linistiti si de subiecte politice relevante (ei, aici nu prea te incadrezi). Prin urmare n-o sa-i impiedic pe restul forumistilor sa fie off-topic :)

Multumesc pentru intelegere Stefane! Eu cred totusi ca influenta atotcuprinzatoare pe care o are America in societatea Romaneasca, este un subiect politic demn de discutie.
Pe vremuri nu demult apuse, critica URSS era in mintile tuturor, dar nu se vorbea despre asta, de frica.
Nici noul imperiu al raului nu se comporta prea diferit dupa cum se vede si trebuie spus lucrurilor pe nume, acum, cat se mai poate, mai ales cand avem internetul la dispozitie.

Toate cele bune!

All times are GMT +2. The time now is 16:11.