![]() |
Best Performance by an Actor in a Supporting Role in a Series, Mini-Series or Motion Picture Made for Television
Tom Wilkinson – John Adams Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Series, Mini-Series or Motion Picture Made for Television Laura Dern – Recount Am nimerit si eu una! :D |
Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Series, Mini-Series or Motion Picture Made for Television:
Winner: Laura Dern for Recount (2008) (TV) La televiziune nu m-am bagat,poate trebuia :P |
Eu incerc sa pregatesc un episod pilot...si de-asta m-am bagat si la televiziune...ca am vazut in ultima vreme ceva seriale...
Iar reclame... :(( |
Au revenit!
Eu te las pe tine sa postezi mai departe,ma duc in camera,aici unde e PC-ul se vede cam naspa HBO-ul. |
Best Performance by an Actor In A Television Series - Drama
Gabriel Byrne – In Treatment Michael C. Hall merita! :( P.S. Ok, vizionare placuta! |
Best Performance by an Actress In A Television Series - Drama
Anna Paquin – True Blood Best Animated Feature Film Wall-E Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Musical or Comedy Sally Hawkins – Happy-Go-Lucky Best Mini-Series Or Motion Picture Made for Television John Adams Best Performance by an Actor In A Supporting Role in a Motion Picture Heath Ledger – The Dark Knight |
Heath won! RIP :(,almost a year!
|
:((
Au ales misto secventa aia din TDK... Mi-a placut ca, dupa discursul lui Nolan, l-am vazut pe Jeremy Piven inlacrimat. Am filmat secventa, o pun pe youtube imediat. |
Best Foreign Language Film
Waltz With Bashir Best Performance by an Actress In A Mini-series or Motion Picture Made for Television Laura Linney – John Adams |
Eu il am integral pana in acest moment :D,filmat cu DVD recorderul.
|
:P
Best Screenplay - Motion Picture Slumdog Millionaire Best Performance by an Actor In A Television Series - Musical Or Comedy Alec Baldwin – 30 Rock Best Performance by an Actor in a Mini-Series or Motion Picture Made for Television Paul Giamatti – John Adams Best Television Series - Musical Or Comedy 30 Rock Best Original Score - Motion Picture Slumdog Millionaire 7/17 La anu' imi fac tema mai bine! :D |
De ce am schimbat optiunea la scenariu? :lol:
|
Best Performance by an Actress In A Television Series - Musical Or Comedy
Tina Fey – 30 Rock Best Performance by an Actor In A Supporting Role in a Motion Picture http://www.youtube.com/watch?v=xtRR7fni5Io Best Director - Motion Picture Danny Boyle – Slumdog Millionaire Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Musical Or Comedy Colin Farrell – In Bruges |
IN BRUGES YEAAAAAAAAAAAH! GO GO COLIN!
|
Best Motion Picture - Musical Or Comedy
Vicky Cristina Barcelona Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Drama Kate Winslet – Revolutionary Road P.S. Razvan Boboc updateaza premiile pe prima pagina...se pare ca nu suntem singuri pe aici. :D O sa continui sa scriu si eu aici...ca sa fie si pe forum. |
THIS IS AWESOME! Way to go,Kate!
|
Plangacioasa! :P
Best Television Series - Drama Mad Men Damn! Vroiam Dexter! E genial Dexter! Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Drama Mickey Rourke – The Wrestler Si...Tom Cruise prezinta: Best Motion Picture - Drama Slumdog Millionaire Ce chestie! Bollywood a acaparat Hollywood-ul! :lol: |
Cam overrated Slumdogul asta :P
|
In seara asta m-am bagat sa ma uit si eu la el...inca nu l-am vazut pe tot, dar nu cred ca merita sa castige chiar atatea Globuri...
Noapte/Dimineata buna! :) |
Mi-ar fi placut totusi mai multa diversitate...poate premiul cel mai meritat a fost pentru score,urmeaza si eu sa il vad ca sa ma pot pronunta exact. Daca asa va fi si la Oscaruri...Oricum ma bucur mult pentru Kate Winslet,s-au revansat big time :D. Cred ca doar Sigourney Weaver a mai reusit sa ia doua Globuri in aceeasi seara si atunci fusese tied. S-au revansat si cu Woody Allen,ca de multa vreme nu mai castigase ceva...Per total,a fost un show ok,m-a amuzat cumplit discursul lui Ricky Gervais si accentul a la Dillinger al lui Johnny :lol: , plus discursul lui Kate hahaha a uitat de Angie.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:43. |