![]() |
E bine ca-ti stii prioritatile.
|
Da, dar asta e ultima prioritate de pe acest forum. E important pentru mine, aveam o idee buna pe una din teme pe care o voi si scrie la un moment dat, si mai e vorba si de Mistah J, un forumist nonconformist si haios.
|
unde?
|
când?
|
cum?
|
Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by buticut:
|
Una din prioritatile mele este sa particip la acest concurs de sinopsisuri initiat de Mistah J. Problema e ca s-a anulat.
|
n-are a face. tu participa. ce te impiedica?
imaginatia si creativitatea nu au limite. |
Corect. Pai am zis eu ca nu particip? :D
Originally Posted by Neuptolem:
Dar daca acel concurs e anulat prematur? BINGO! 8) Nu numai ca imaginatia si creativitatea nu au limite dar ele sunt 2 atuuri ale mele la care as adauga nonconformismul, atunci, realizezi ce masinarie complicata si eficienta e Nauptoleum si esti resemnat ca nu poti face nimic, nu poti negocia cu el, nu te poti tocmi cu el, nu-l poti opri decat dupa ce el va face ceea ce stie cel mai bine: sa mearga sistematic in continuare perseverent pana-si va atinge telul, nu degeaba am mesajul ala de subsol, intre timp m-am schimbat, unii nu prea sunt constienti de acest aspect iar altii ca Mistah J (mai vechi) sunt total pe dinafara. Las' ca vede el, ii fac eu o teorie moralizatoare pe messenger, nu incepi un concurs si apoi il anulezi, mai ales cand unul din participanti se cheama "Neuptolem"! :x N-as vrea sa fiu in locul unuia care are de-a face cu mine pe acest forum. :lol: Ma voi implica in acest concurs! |
Acest concurs de sinopsisuri va primi un sinopsis de la mine pe una din cele patru teme.
In curand... |
A fost odata un concurs: :w00t:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=18045 Si el s-a anulat... :(( ---- MISTAAAH JJJIIIIIIIIH !!!!! MOVE YOUR ASS IN THE SCREENWRINTING'S STUDIO WORKSHOP ! I HAVE A MOVIE-BRAIN-IDEEA ABOUT A GIPSY ENAMOURED GIRLISH, EMO-STYLE-GIRL !!!! (Scuzati-mi English Language-ul, de mai bine de un an jumate nu mi-am mai facut lectiile. :oops: ) ---- Concursul era de sinopsisuri. Punea la bataie carti virtuale de screenwriting, nu stiu cum vine asta, numai Mistah J (Gengar) poate sti.. Si avea patru teme din care sa ne alegem... Temele erau... Aaa... Temele erau: a) Excentricitatea privita prin ochii conformismului; b) Conformismul privit prin ochii excentricitatii; c) Iubirea neimpartasita; d) Arta versus stiinta. Cum (probabil) unii intuiesc, mi-am ales (posibil) tema a) "Excentricitatea privita prin ochii...". A trebuit sa fiu foarte atent caci se aseamana la cuvinte cu tema b). Azi voi posta sinopsisul. Il astept pe Gengar sa-mi ofere premiile. 8) |
Asteaptä-l.
|
La ora 23:00 PM voi posta sinopsisul.
Mai sunt 3 ore! Anuntati-va rudele, nepotii, fiicele caci se merita. FOR RATING |
Daca nu, i-l trimit pe mail sa-mi dea premiile. |
Glory, sper cä i-ai dat Gengarului bann si de IP, ca sä nu fie aici nici cu privirea.
Dacä nu, fi tu o bunä si-o scumpä si dä-i bann si de IP, da? OK, pupici merci. :happy: :love: |
Dar de ce atat de crud cu pisoiul?
![]() |
Lasä, e plicticos subiectul. Taci si scrie.
|
|
Bravo. Taci si zornäie.
|
Adevarul e ca pe mail si mess e destul de serios, nu stiu ce-l apuca pe forum, probabil ca si in cazul meu, unele personaje, nascocite ori din filme il subjuga ca un drog din interior. |
All times are GMT +2. The time now is 08:36. |