![]() |
am vazut, dar deja scriam ce vezi mai sus
@ EGOISM Chiar ca esti egoist. Pariez ca tu esti cel mai tare de la tine din clasa Gindeste-te si tu putin ca, poate, altii nu vad cu ochii tai filmul. Zici ca MS nu are voce si isi va "vatama" cumva cariera. Pentru un actor nu prea conteaza ce joaca, ideea e sa joace bine, ca asta e meseria lui. Rolul lui MS nu a constat numai in a cinta, ca asa, facea si ea un videoclip interpretind pur si simplu melodii Abba. Si apropo unul dintre membrii Abba (nu mai stiu daca Benny sau celalalt) a spus despre ea intr-un interviu, ca a facut minuni ca ESTE UN MIRACOL. Si daca unul dintre compozitori spune asta, cine sintem noi sa-l contrazicem? |
Originally Posted by peticutz:
Olga Tudorache n-are feminitatea si versatilitatea lui Meryl,e o actrita mare O Tudorache dar nu poate juca de ex,un rol cu vocea in registru subtire.Referitor la faptul cum arata Meryl,nu stiu daca are operatii estetice,dar e f ingrijita si nu cade deloc in latura ridicolului,are prospetimea ei naturala.Eu chiar regret ca actrite frumoase c Nicole Kidman si Catherine Zeta si-au facut operatii estetice uratindu-se,avand trasaturile acelea de mutant,artificiale. Sunt f multi care apreciaza filmul si eu tot nu l-am vazut.Referitor la ce ai scris despre film ai f mare dreptate,e un film pt divertisment. Voi vedea filmul,pana atunci o surpriza,la ziua lui MS: http://www.youtube.com/watch?v=XyjewnwqNjI *** |
Originally Posted by peticutz:
In primul rand asta a fost parerea mea dezvoltata,asumandu-mi reprosurile care imi vor veni.Eu chiar cred ca Meryl nu prea are voce si ca rolul asta nu prea a avantajato. Parerea ta,in schimb,este contradictorie,si o respect. Egoista nu sunt ,este doar un sarcasm. Si chiar nu inteleg problema ta cu varstele,daca pot la 17 ani sa fiu olimpica in filologie cred ca pot sa postez si un amarat de comentariu la un film. |
chiar trebutie sa discutam despre toate deseele cinematografului ratat doar pt ca ne aflam pe un forum de film?
Pitbull, ma scoti din sarite: ai zis ca vezi Persepolis. Ce pazesti? :love: Scuze ca nu ti-am raspuns la telefon, I was in a meeting Hugs! |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Quote:
Domnu' moderator,ne-ati dat voie sa ne jucam,parca? Si din cate stiu filmul asta nu e pt constipati si ruleaza acum pe ecrane nu in 2007,suntem aproape in ...2009. Nu e un forum democrat? Ba da. :) E cu filme? Da.So?Nu numai aici "e vorba despre deseuri" draga domnule moderator,ci si la cinema romanesc,si la Clasic si la Iconoclast si peste tot... :lol: |
Peticutz,ti-am scris si cu o pagina in urma,si uite ,eu am ras cu lacrimi adevarate:
http://www.youtube.com/watch?v=XyjewnwqNjI |
Si ce, eu n-am voie sä-mi expun panseele despre deseele din separee? Hai mai bine sä mâncäm niste jelee, sau poate piree, în holuri sau în antree.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Eu am ales dar chestii-n "...euri"
Si-apoi le-am convertit în "...ee" Cum am zicea-n loc de "placheuri", Cä la pantofi mi-am pus "plachee". |
ca ati ales si aveti puseu dar eu nu sunt rimat lacheu asta e alt helesteu in frantzuzescul Tucheu,pussycat! |
Touché pussy-i din Tom si Jerry,
Nu e din Pestera Muierry! |
:shock: Pestera muierii lu' mama mia sau mama tua? Dar ce ziceti de Lewis Jerry? Sau de supercalifragilistul Carrey? Ati vazut linku'? :lol: |
Cel link acusa väzut-l-am
Si chiar la dânsul mä gândeam: De nu l-ar imita pe Jerry Jim chiar mi-ar place foarte very! |
Eu zic sa nu-i dati vot de blam Jim face miau ,face si ham, E tragi-comic si e scary, Why don't you like it,oh,Virgin Mary? :( :(( :o :shock: :P Mi-ar placea,stiu ca stiti conditionalul-optativ dar aveti mania corectarii ,dvs si Dragomara,RIP. Si merge"vazutu-l-am" dar sunt sigura ca v-ati grabit,si poate imi imprumutati niste ritm . |
Hazul lui Jerry era plin,
Dar Jim i-oleacä cabotin. Are talent, nu zic, da' totus', Adesea o cam ia pe Trotus... (Cu corecturile-ai dreptate, Gräbitu-m-am chiar peste poate.) |
Lewis se pare i- un excentric, Jim e nascut in alta era, Una cam sparfa,efemera. Adica ,iata ,cum sa spun, Ar fi putut fi "Man on the Moon" De s-ar fi nascut cu multe antzartzuri... Asa ,el se complace-n partzuri. V-am corectat mai sus,sorry. :love: |
L-ai definit assez exacte,
Ca la tigara din entr'acte. Da' vezi, rämas-ai färä rimä La "sorry" - sau la cea in�*mä... |
Era in afara poezitului ,d'une observation meticuleuse dejemenfichismedetous.
eu fara rima nu raman dar timpul asta e cam Span. fuse o treaba voluntara. so,schiuzmi,me go afara. |
si peste agramatsime sa-mi dati :( ati cautat ,si v-ati format in automatisme prea mult ritmul,inversiunea si topica,maestre...dar e doar o joaca..
Quote:
Jim placea-mi-ar foarte very sau Jim mi-ar placea chiar foarte very... |
All times are GMT +2. The time now is 05:57. |