![]() |
eu sunt curioasa cum influenteaza acest conflict cu Georgia, alegerile prezindetiale din SUA... oricum mi se pare greu de crezut ca rusii sa nu fi luat in calcul acest element....
|
@Lagardere:
Mai mult decât "cumva" - ESTE un räspuns la Kosovo. Rusii au declarat-o explicit, si toti comentatorii o subliniazä. @Ricutza: M-am gândit si eu. Din päcate, consecinta logicä ar fi o victorie a lui McCain, spre disperarea tuturor americanilor rezonabili, constienti cä (citez o prietenä din L.A.) "republicanii au târât tara în räzboaie". Apropo, foarte interesant presupusul complot pentru asasinarea lui Obama. De studiat subiectul. |
scuze de off topic.
Obama pare a avea potentialul unui presedinte care sa schimbe ceva, spre bine, in politica externa americana, prin simplul fapt ca e negru. Poate ca a schimba rasa presedintilor waspi cu un american de culoare va atrage dupa sine si o schimbare de mentalitate. Schimbarea mentalitatii waspului ignorant, si a toate superior cu generozitatea si energia pozitiva a unui non-wasp, un om care vine din randul unui popor proaspat, ce si-a casitigat de curand drepturile sale (the black nation). Recunosc, nu cunosc nimic din discursul politic al lui Obama. Ce am scris mai sus se bazeaza pe o intuitie care la randul ei se fondeaza pe simpla schimbare a unui presedinte wasp (chiar daca Bush parca e catolic, nu protestant, ideea o pricepeti) cu un presedinte venit din randurile unei paturi sociale de o cu totul alta istorie si deci psihologie decat albii (inca) dominanti in America. |
All times are GMT +2. The time now is 20:18. |