![]() |
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
columbene, pai suna telefonu de la tine de-acolo pina in suedia?
hai sa fim seriosi. marx, tata, inteleg si apreciez ca verifici IP-urile, esti vigilent ca un portar. pacat ca nu reusesti sa vezi ditamai elefantul MNAC in magazinul cu portelanuri. |
Vezi, mä Marxule - cicä "topic deschis", si prin deschizäturä, uite ce ciobani dau buzna... Ei n-au auzit de telefoane mobile, cred cä "Hallo!" se foloseste tot ca sä strigi de pe-un deal pe altul.
Apropo, sper sä se mai creadä mintosi si la anul, când vreau sä väd mai multe täri, si evetual sä merg cu avionul.
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by kajun rulez:
so, n-ai zis cum au reusit sobolanii sa-ti orbeasca okii de vultur si sa-ti ia fructele scrisului?! |
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Hai, mai, Pitbull, ca ma faci sa rid si plezneste si mai mult borta cereasca.
Te-ai speriat, de ce sari sa raspunzi la fiecare mesaj? Eu zic asa: pe viitor, daca vrei sa stringi si mai multi bani pentru pelerinaj, mai taie-i din ratia lu' fii-tu. Oricum, colegii lui te cred un tata parcimonios, ca e singurul care, in circiuma Papillon, maninca sandvici cumparat din bufetul scolii. PS: cind am zis ca iti cumpar miel de Pasti, nu trebuia sa te lacomesti sa iti deschizi doua conturi, stii ca si alea maninca pe putin 3 euro pe luna. Hai ca te pupa tata, ne mai intilnim. Adu-l si pe fii-tu, sa nu mai fii asa putin. |
Mocänitä laie,
Proastä ca o laie, Färä minte-n coaie, Ai gresit topicu' - uite: AICI e vorba de tine: http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=15694 Dä un reply acolo, sä vadä lumea cä mai palpiti. Apropo, felicitäri cä i-ai împins lui Deseu topicu-n Jelizoriu - unde-i era locul. Bietul plod te chemase sä-l ajuti, si tu iar ai dat cu mucii-n fasole, ca de-obicei. |
Originally Posted by marx:
pai ramine cum am zis atunci: chitcaiala de pe cimp nu fringe zborul hultanului, dar il face sa pluteasca, curios si totodata spectaculos, in slow motion. |
Originally Posted by Supastar:
|
topic inchis, asta nu-i loc (si ma refer la intregul forum) pentru vanatoare de vrajitoare. Cum am repetat adesea, biografia personala a userilor ar trebui sa fie irelevanta in discutii ;)
jeleu banat |
All times are GMT +2. The time now is 07:58. |