![]() |
la ce te referi?
|
Adica in genul:
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
vai acum vad numa ce mare bou is, imi vine sa rup tastatura :D :D :D :D :D :D :D
|
nu e nominalizat ELIA KAZAN care a reinventat cinemaul american.
nici JOHN HUSTON - longeviv, prolific, legendar si nici WOODY ALLEN... |
crede-ma ca ash fi pus mult mai multzi da nu se poate decat 10 si ashtia am considerat eu,si pitbull ca ar fi cei mai importati.
Dak o sa fie cerere mare la cei numiti de tine le voi face loc in lista. |
Faptul cä omul n-a putut înghesui 13, 14, 15 sau mai multi în numai 10 locuri nu e un motiv de a-l jigni.
Am täiat off-topicurile si insultele. Astept sä NU se mai reia. |
Originally Posted by Pitbull:
|
Da, n-o însiri. Acum gata, da? Multumesc.
|
Nu neaparat cel mai bun dar pe placul meu.Martin Scorsese.Si apoi urmeaza Hitchcock,Wilder si Coppola pentru Godfather.
Poate cineva reuseste sa modifice si titlul Cere credeti ca este cel mai bun regizor american? :) |
ms de observatie, azi nushtiu ce-am avut
|
Ai baut de Paste :P
|
am votat Alfred Hitchcock.
apoi Kubrick si restul baietilor... |
Originally Posted by Planmaker:
|
bai frate, Da Kubrik nu e olandez?
De ce american? :x Ca a facut filme acolo? |
Nu, nu e olandez....habar nu am de unde mi-a venit ideea asta....cred ca din cauza Portocalei Mecanice care e numele echipei nationale a Olandei :D
Da Hitchcock nu e englezoi sadea??? :? p.s. Am votat cu Wilder |
am votat cu Chaplin. pentru mine e cineastul complet, perfect cinematografic, atins de geniu.L-as alege si dintr-o lista de regizori ai lumii.
|
Care credeti ca este cel mai bun regizor american?
Foarte dragut topul, doar ca Wyler si Wilder au fost putin cam nemti iar Hitchcock si Chaplin cat se poate de britanici...
|
Unde sunt Altman, Huston, Coenii, Eastwood, Malick?
|
Re: Care credeti ca este cel mai bun regizor american?
Originally Posted by Once...:
|
De acord, dar era 100% american. Faptul ca studiourile si-au batut joc de filmele lui si-a lucrat pe unde a apucat nu-i schimba locul nasterii.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:58. |