![]() |
Imi pare räu pentru tine.
Dacä ai accepta ideea cä eu nu mint niciodatä, tu ai câstiga, nu eu. Dar asa... Fie, crezi ce vrei. |
Bine, rämâne cum vrei tu.
|
Originally Posted by Dragomara:
cine..."p.u.l.a lu' fratii Coen" mai e si telurica asta cu nickname de tzatza iradiata...? |
|
Originally Posted by silver_boy:
Hai sa-ti raspund eu, ca am stat pe margine si am privit discutia, chiar daca cunosc unle persoane cheie. "Telurica" asta e o fata calcata pe coada, care are tupeu si spune ce are de spus indiferent de consecinte, pacat ca nu au aceasta capacitate mai multi oameni pe aici. |
Originally Posted by Cazeemeer:
auzi, ce-ti mai face dihoru? l-ai operat de cataracta ? mai baga si tu o poza ... :) nu vrei sa-l inscrii pe cinemagia ? :D |
ce probleme grave au unii pe aici...
|
as dori sa profit d acest topic (kre, in parte, imi este dedikt :P ), pt a cere BANAREA LUI COSTOBOCUS!
motivatia: p topicul legat d 'banarea dragomarei' (p kre NU am cerut-o, dar nu m-ar fi deranjat o secunda dk s-ar fi intimplat... :lol: ), acesta a indraznit sa s exprime in ac termeni dspr mine - citez: 'FRUSTRATUL d als' :hmm:; consider - p buna dreptate - k este o injurie (cu atit mai nemeritata cu cit este complet nefondata: am avut mai multi parteneri d sex la viata mea decit au unii par in cap!), asha k astept sa s ia masuri in consecinta. va multumesc ps si mai precizez k, d aci inainte, nu voi lasa NICIO INJURIE nereclamata! |
IESI, FA, AFARA! :lol:
nu stiti d unde vine? o fosta colega d facultate (fata desteapta si descurcareata, a facut 3 copii cu un sirb, apoi l-a parasit k sirbu era km mafiot...) si-a deskis un magazin undva prin centru. numai marfa d calitate - covoare persane kiar d la ele d acolo, buhara, kilimuri autentice etc. intr-o zi era in magazin si intra una... s uita cit s uita, dupa kre o intreaba: asta-i tot c aveti?! ex-colega, crezind k vrea cva 'SI mai special', ii spune: 'nu - dar stiti, sint covoare autentice, nu kitschuri!' la kre individa, oarecum cu parapon: 'da d-ale noastre dc nu aveti, nu's bune??' raspunsu ex-colegei e cel cu majuscule... cine are minte va intelege 'parabola'; cine nu - nici nu merita sa inteleaga :lol: ps precizez, pt 'galbenele' grele d cap, k nu raspund si nu voi raspunde mp-urilor istericoide (nici mai putin istericoide, for that matter...)! asta s numeste igiena comunicationala: imi aleg interlocutorii p kre-i consider egalii mei, nu stau d vba kiar cu oricine! 8) |
de ce Dragomara are o prestatie atat de colorata?! ma dor ochelarii.
dar poate mai intai, cine p... mea e Dragomara asta?! |
Originally Posted by herbert:
da' tu cine p... mea esti ? intrebare retorica ! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Multumesc de gandurile bune! M-am obisnuit sa te vad cerand banarea userilor care mai au coloana vertebrala ... dar motivele tale sunt din ce in ce mai fantastice ... Si parerea mea despre tine nu avea conotatii sexuale, ma bazam doar pe ideea ca un individ care se comporta ca un pusti razgaiat, si care nu a realizat foarte multe in viata -din punctul meu de vedere- poate fi considerat frustrat. Si sper ca iti dai seama ca recunosc influenta pe care o ai prin cercurile cinemagice, insa nu ma afecteaza asta prea mult ... nu sunt genu' care sa stea agatat de un user pe un site despre filme .. pot intra cu 1001 de useri sa vad lucrurile interesante care se discuta pe aci... Ca sa intelegi totusi de ce imi place cinemagia: 1. aici am descoperit cele mai tari filme 2. aici am citit cele mai tari comentarii despre ele 3. aici am 'cunoscut' oameni extraordinari ... si ar mai fi multe..atat negative, cat si pozitive ... Ideea e ca in 2004 acest forum gemea de informatii de calitate (inclusiv postarile tale). De atunci, conflictele intre useri au tot eliminat din partea buna de pe site. A plecat gasca lui Emanuel, si a venit alta, mult mai slaba calitativ -parere personala-. De atunci, sectiunile mele preferate au luat-o in jos, singurele pe carele mai citesc sunt cinematografia romaneasca - are informatii bune -, atelierul si cafeneaua + condica (la capitolu barfe). Si cand vad tot felul de p.u.la.lai, sa-mi fie scuzata expresia, ca vin si se sparg in figuri pe aci, sa nu ma distrez cu ei? Whatever, de injuraturi in timpu liber n-am nevoie, asa ca ma pot lipsi de aceste delicii cinemagice (desi tre sa recunosti ...certurile dintre tine si nume erau delicioase...) Si asa, ca o ironie, cred ca esti primu critic de film pe care l-am citit... asta era prin libertatea ..acum ..muuuuulti ani, cand nu intelegeam de ce tipu ala nu comenta filmele din cinematografe si baga in coloana aia alte ciudatenii.. pe care le-am descoperit cand s-a inventat kazaa si pe la noi.. Ave! |
kazaa sau kaaza, ca nu mai stiu cum se scrie, e tata'lu'tata'lu'tata'lu' DC++ :) (acu' a fost depashit fizic si moral de dc++) |
sa-nteleg k userii kre ma atak au 'coloana vertebrala', sau kre e ideea?!
e f simplu (&, probabil, satisfacator din pdv psihologic) sa ataci oamenii cu notorietate: iti da un sentiment reconfortant k 'ii poti face din vbe' p un forum, k anonim... nu stiu dc invoci 'mirc'-u - am auzit dspr el, dar n-am intrat niciodata... idem pt 'kazaa' (!?) t asigur (dk iti poate oferi si mai multa munitie :P ) k nu am decit o singura frustrare: aceea d a nu fi un dictator full time - as intemeia domnia bunului plac & al bunului gust, vba lui mateiu... :happy: cit priveste parerea ta dspr c am realizat eu in viata - c sa zic, whatever; dk ai fi o pers p kre sa o cunosc & respect m-ar afecta... asha, u r just another 'word on a wind' :lol: (iar cei p kre ii cunosc & p kre ii respect au o parere buna dspr c am realizat in viata - incl cei kre m-au votat p ac site! :P ) acestea fiind zise, CER IN CONTINUARE BANAREA LUI COSTOBOCUS! :) |
vai msi (iata k stiu sa si raspund, atunci cind sint laudat :happy: !), kiar mi s-ar parea f binevenita o tzara NUMAI pt mine - in kre sa-mi invit doar prietenii apropiati 8) asta m-ar feri d ciocnirea cotidiana & inevitabila cu tot felu d idioti a caror prezenta imi repugna... si, da, ar fi o tzara a bunului plac & a bunului gust: buna crestere & bunul simt sint DOAR pt cei kre l merita!
din fericire, stiu sa ma pun la adapost d ciocniri reale nefrecventind decit - rareori - locurile publice; 'ciocnirile' virtuale (precum cele dp ac forum) sint singurele p kre l gust, pt k imi dau posibilitatea sa tin la distanta indivizi (sau individe) p kre in ruptu capului nu mi-as dori sa-i intilnesc in realitate - cum spuneam, o forma d igiena comunicationala :P (ma rog, unii traiesc la... cernavoda (!), asha k nu e niciun pericol k drumurile noastre sa s intersecteze vreodata! :lol: ) cit dspr realizarile mele, ele sint mult prea cunoscute pt a mai fi inshirate aici... sa spun, doar, k am bifat - gratios & fara efort - tot c mi-am propus sa fac (din pdv profesional), fara sa-mi sacrific viata privata (kre, oricit d 'dezordonata', ma caracterizeaza, nefiind d felu meu un pudibond - ba kiar un pic exhibitionist :oops:; pt mine, sexu e doar un sport & e total lipsit d culpabilitate...). in ac timp, fiind o pers cu o afectivitate limitata, ma simt cel mai bine by myself, fara altii kre sa-mi bruieze starea egoista d bine; ideea d 'cuplu' mi-e straina; tinjesc d f multe ori dupa singuratate (singura mea 'frustrare' este k sint mult prea solicitat & nu-mi gasesc destul timp numai pt mine...); nu regret nimic - si, in orice caz, nu regret ceea c am facut! c ma deranjeaza este k sint judekt dupa valorile turmei, si nu dupa cele ale mele, personale & specifice. dar NU mi-as dori k turma sa adopte valorile mele! si acum, dupa acest mic exercitiu d vanitate (ma simt atit d bine cind il practic! :love: ), CER IN CONTINUARE BANAREA LUI COSTOBOCUS, DAR SI A DRAGOMAREI: primul pt k m-a facut 'frustrat' (cum s vd, fara motive temeinice), a doua pt simplu fapt k exista: prezenta ei (kiar si in forma virtuala) este o insulta continua... :sick: nu ma-ndoiesc k, in viata reala, este o nasoala la kre nu s-ar uita niciun barbat, darmite un gay! :lol: |
Imi place partea asta. Chiar imi place.... |
nu
a fi in cuplu inseamna a da din tine (timpu tau, sentimentele tale etc) celui d lga tine... eu nu accept sa fac asta, sint mult prea egoist - si ma simt mult prea bine eu cu egoismu meu :P plus k nu simt nevoia sa iubesc p cinva - such a waste of time! cre k iubirea a fost inventata (si sper k nimeni nu s indoieste k a fost inventata! - adik nu e cva 'natural'...) k sa tina omu in sclavie: afectiv, intelectual, moral. puah! :sick: |
Nu pot sa imi retin un ropot de aplauze si o incuviintare; iar crima asta e cu atit mai atroce cu cit sunt mai evidente placerea si entuziasmul celui/celei care te-a prins, comparabile cu scirboasa voiosie a copiilor ce dezmembreaza insecte. > Dragomara. Sincer, din ce am citit pina acum, imi pari o fiinta cu multe frustrari, probabil o libidinoasa ascunsa. Sa nu imi iei cuvintele in nume de rau. |
vaaaai, c frumos spus: 'ura e sete d dragoste' (nu mi-e clar dk e spus d pavese sau d tine, k n-ai inkis ghilimelele... sa inteleg k ai citat tot pasaju ala lung din memorie!??); pai, eu nu prea beau, deci nu prea s potriveste!
unde s potriveste e k, fiind f zgircit, nu-mi place sa dau... deci, da, nu pot 'oferi dragoste'; o tin numa pt mine, mmm :love: |
Asta da distractie. |
All times are GMT +2. The time now is 18:20. |