![]() |
Cu huburile nu le am - da' pleaaase, pune un avatar de-o märime mai umanä, ca toatä lumea, cä ni: ne-o lipit pi tätz die zîdu' häl din driapta!
|
:))) scz, nu stiam ca o sa apara kiar asha de mare... ;))
|
shi apropo, filemel la care eu am plans...
<A walk to remember> <Raise your voice> <Titanic> <Lake house> si posibil sa mai fie cateva la care nu imi amintesc numele :D |
Originally Posted by }desire{:
Oai, dreptate mare ai. Sa ma confesez si eu.. Am plans si eu la Titanic, fir-ar sa fie. cand l-am vazut prima data, pe la vreo 10 ani. :? |
Ooo, forumiste proaspete! :P Bine-ai venit pe CineMagia! Mai adu' si frati, veri, unchi, matusi, pretenare, cinefili. Si sa nu te sperii de avatarul meu.
}{ - imi aminteste de mIRC 32. :) Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur". |
[quote="Neuptolem"]Ooo, forumiste proaspete! :P Bine-ai venit pe CineMagia! Mai adu' si frati, veri, unchi, matusi, pretenare, cinefili. [size=9]
ehh, noua, si cinefila inraita... ziceti si voi, la ce filme sa ma mai uit, ca stau ore pana caut un film bun!! vreau recomandari :P hai ca acum stiti si ce gen de filme urmaresc :D |
Re: Te uiti si plangi
[quote="PACALA"]Aseara am vazut "The Notebook". Mi s-a parut genial. Toti cei cu care am discutat despre filmul respectiv au recunoscut ca le-a stors lacrimi. Se pare ca-i lacrimogen garantat, dezbatut si pe bloguri.
Intr-o seara plictisitoare am intrat pe forum din cauza ca nu gaseam nici un film care sa satisfaca cerintele de <romance> sau mai bine spus de <de uiti si plangi>... am vazut propunerea ta si am scos si eu filmul. m-am uitat in aceea seara si a doua zi, la fel. trebuie sa recunosc ca filmul este extraordinar. Merita vazut!! si nu a spus nimeni de Dirty Dancing 2, la final e mai lacrimogen :) |
ajutati-ma pls
am vazut mai de mult un film q o fata kre descopera k tatal ei este o persoana importanta(presedinte sau asa cv) si il face d ras la toate intrunirile....STITI CUMVA NUMELE FILMULUI?? k am uitat
|
Re: ajutati-ma pls
Originally Posted by gori_georgescu:
tin minte ca si eu am vazut un film de acest gen, e posibil sa fie acelasi...dar nu imi amintesc numele filmului :D |
The Notebook
La vita e bella Schindler's List (nu chiar plans , dar aproape) Reign over me |
Chiar acum am vazut Love story. E destul de impresionant filmul, dar mai ales dramatic. Nu am plans, dar depinde in ce momente te uiti la el. Merita vazut!
|
Originally Posted by crin3l:
Mai ales in secventa de final cand supravietuitorii pun cate o piatra pe mormantul lui Schindler. |
asta probabil era mai misto pe vremea lui pentru ca acum toate scenele au fost deja reluate in vreo 3 filme fiecare si tot aveam impresia de deja-vu desi am stiut k a fost facut inaintea celorlalte.
incearca "un homme et une femme". nu-i de plans, dar e mult mai misto. |
Originally Posted by Proletar:
oh, come on! aia-i the single most tras de par tear-jerker EVER!!!! :hmm: |
Originally Posted by Supastar:
|
LOVE FOR RENT!!
tocmai mi-am inceput ziua cu acest film si trebuie sa spun ca deja face parte din filmele mele preferate. E emotionant, mai ales la sfarsit. merita vazut! |
Originally Posted by Proletar:
|
Si mie mi s-au umezit ochii la Lista lui Schindler, dar m-am abtinut. Nu tin minte sa mai fi plans de la Dancer in the Dark incoace. Nu-mi place sa plang, ma simt manipulata :)
|
Quote:
Mi-a placut ideea filmului, si e destul de dramatic, numai ca m-a cam plictisit in unele momente si nu am rezistat pana la final. Poate daca erau alti actori si nu stiu...altfel, poate atragea mai tare, cel putin pentru mine... |
Quote:
Hmm, nu te-a convins Bjork? Sau accentul lui Deneuve ti-a spulberat concentrarea? :) Se poate, se poate... E lungut filmu, dar mie mi s-a parut bine calibrat. |
All times are GMT +2. The time now is 22:34. |