![]() |
Originally Posted by films4all:
But what ai vrut sa spui with?
Quote:
|
Originally Posted by Neuptolem:
doar sampanie la 12 noaptea! mai departe am stat cuminte... si inainte... nimic :hmm: |
Originally Posted by films4all:
|
There is only one... chiar si english language...Probably with this message a fost atins punctul maxim incultura al forumu'. |
referitor la..a-mi trimite Alexandrion.. merci de oferta.. dar..crede-ma..daca vroiam sa beau.. apoi... as fi baut deci..n-am baut nu ca am dus lipsa ori ceva... tre sa ai o limita..uite..u.. te-ai oprit la un moment dat.. nu stiu daca baututra si-a facut efectul pana te-ai oprit u... nu pot decat sa sper ca asa a fost! |
e si tu acum..nu fi asa de dur cu tine... |
Asa a fost! Cu bautura nu te dezonorezi de bei ca barbatul anului 2007. Daca bei ca un jmeker campion la 14 beri, te dezonorezi. Rusinea nu exista, doar esecul, nu-mi pasa de ce cred altii. La scenariu (in ansamblu) nu ma putea gandi deoarece personajul feminin principal ma tulburase complet...
|
... atunci inceark 'finnegans wake'! :w00t:
|
revelionul e cu dorinte?? si se indeplinesc? :shock:
chiar daca as fi stiut nu mi-as fi pus - il las pe 08 sa ma surprinda. hit me motherfucker! :oops: |
LA MULTI ANI 2008 ! ! ! SA FIE MAI BUN CA ALTI ANI SI CA PRECEDENTU' ! ! ! CU BUCURII SI REALIZARI SI TOT CE VRETI VOI SA SE INDEPLINEASCA PE ANU' 2008 ! ! !
TRE' SA CREZI CA VA FI UN AN MAI BUN SI ASA O SA FIE ... KEEP THE FAITH ALIVE , ASTA NE-A RAMAS , NU ? :D |
Originally Posted by Mala Portugal:
Evident, nimeni nu se tine cu adevarat de respectivele decizii. |
Originally Posted by Cazeemeer:
Tre sa faci in asa fel sa se indeplineasca deciziile ... intr-un fel sau altu' , nu ? |
Originally Posted by norww3:
Decizii, auzi la el... :shock: Problema e ca: 1. ori se realizeaza in iulie-august, fir-ar ele sa fie, si in timpul ramans din an nu-ti ramane decat sa distrugi tot ce ai indeplinit pana atunci. 2. ori se realizeaza peste 720 de zile, astfel ca la indeplinire/realizare nu te mai doare asa mult si aproape ai uitat ca au fost candva dorinte. Niciodata in 365 de zile. Asta ma enerveaza! :hmm: |
Sau poti avea bafta sa ti se realizeze tot , dar ceva ramine mereu pt mai tirziu :lol:
C'est la vie ! ! ! |
Originally Posted by Mala Portugal:
pai nu, ideea e sa iti doresti sa nu mai faci anumite kestii p kre l faceai, adik sa renunti - la obiecte, obiceiuri, old lovers etc -, deci aici nu poti avea surprize! :happy: am vazut la teveu k newyorkezii au transformat kestia asta intr-un soi d ritual colectiv: s-au adunat in times sq si au aruncat la gunoi tot ce NU vroiau sa ia cu ei in 2008... which is kinda cool, da poti s-o faci si (in) private 8) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Asa poti scapa de soacra :w00t: --- glumesc :D |
glumeai?!? :(
|
Originally Posted by Gloria:
Asta e ... SA BEM :w00t: |
Originally Posted by norww3:
|
... si pt soacra :w00t: Asa ziceam si io ... ca miine la work ... prima zi pe 2008 ... cum o fi ? ;) |
All times are GMT +2. The time now is 04:23. |