Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Neplaceri circumstantiale (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91396)

lady_mystyque 05 Sep 2007 10:38

Originally Posted by thequietsurfer:

Nu cre' k as face nimic pt. k nu i-as recunoaste. Dar, ca sa fac un exercitiu de imaginatie, presupunand k v-as identifica in sala la un film mai bun ce nu trebuie ratat cum ar fi spre exemplu....Crash(sorry da' nu puteam sa ma abtin), m-as aseza intre voi, silindu-va astfel sa urmariti filmu'. :D

asa sa faci!... da crek mai ai de asteptat .... :P :lol:

films4all 05 Sep 2007 10:39

pai si ce..sa vin de nebun asa...ca u nu ma primesti.. :P

thequietsurfer 05 Sep 2007 10:39

M-am prins k e o gluma da' m-am gandit sa nu fiu eu cel cel care-i spune stop, obligand gluma sa-si constientizeze conditia ireala si naruindu-i posibilitatea de a pasi pe taramul posibilitatii :P

lady_mystyque 05 Sep 2007 10:43

Originally Posted by films4all:

pai si ce..sa vin de nebun asa...ca u nu ma primesti.. :P

da ce am spus eu ca nu te primesc! :lol: vezi ca tragi concluzii pripite...
@thequicksurfer

m-ai lasat cu mancare in gura! :lol: si fara cuvinte! :lol:

films4all 05 Sep 2007 10:45

:lol: ..ma mai gandesc daca vin...
mp

lady_mystyque 05 Sep 2007 10:48

nu am primit nik deocamdata! :?

thequietsurfer 05 Sep 2007 10:51

Eu deja ma simt in plus si putin cam voyeurist asa k ma retrag de pe topicu' meu pana cand apar mesaje... extraconjugale :D Ati ajuns sa ma dati afara din casa :((

films4all 05 Sep 2007 10:56

Mie nu-mi place cand ..dau sa intru in sala de cinema...dau peste anumiti oameni, fara sa vreau ca e coridorul ala prea intunecat..
si ma injura lumea...
gata..toti cei care m-ai injurat cand ieseau din sala de cinema au unda verde in a scrie despre omueti peste care au dat

ps: port ochelari

lady_mystyque 05 Sep 2007 10:56

Originally Posted by thequietsurfer:

Eu deja ma simt in plus si putin cam voyeurist asa k ma retrag de pe topicu' meu pana cand apar mesaje... extraconjugale :D Ati ajuns sa ma dati afara din casa :((

stai stai nu pleca
lasa ca ne mutam noi inapoi la sub nostru! :lol: gata hai ca terminam aici nu mai umplem pagini degeaba !

films4all 05 Sep 2007 10:58

Originally Posted by lady_mystyque:

nu am primit nik deocamdata! :?

am zis ca ma mai gandesc..deci..inca ma gandesc. :sleep:
zmmmmmm

lady_mystyque 05 Sep 2007 11:01

aham am inteles ok gata!
pe4ntru alte mesaje care nu au legatura cu sub asta revino la sub de la platou de filmare sub tamarisei in care ne-am instalat fraudulos! :lol:

films4all 05 Sep 2007 11:09

eu eram deja acolo...

lady_mystyque 05 Sep 2007 11:15

bine am inteles ! deci numa eu is aia frauduloasa ok... ok.... :lol: i'm a little devil >:)

Gloria 05 Sep 2007 11:48

Cea mai enervanta chestie care mi s-a intamplat in cinema, ca sa revenim la topic, a fost sa am loc langa doua tipe la vizionarea "La vie en rose"; tipe care, explicau una alteia secventa cu secventa filmul; explicau, comentau, aprobau, se mirau, dezaprobau - cu voce tare. Bineinteles ca n-am inteles mare lucru din film, ci m-am ales doar cu perspectiva acestor doua mademoiselle asupra productiei.Nah, e si asta o experienta.

thequietsurfer 05 Sep 2007 15:43

Originally Posted by Gloria:

Bineinteles ca n-am inteles mare lucru din film, ci m-am ales doar cu perspectiva acestor doua mademoiselle asupra productiei.Nah, e si asta o experienta.

O experienta similara cu metempsihoza lui Dionis; te invidiez :D :P As vrea si io sa gasesc calea catre o alta perspectiva :D

Carmine Galante 05 Sep 2007 16:24

Cea mai enervanta chestie care mi s-a intamplat in cinema, ca sa revenim la topic, a fost sa am loc langa doua tipe la vizionarea "La vie en rose"; tipe care, explicau una alteia secventa cu secventa filmul; explicau, comentau, aprobau, se mirau, dezaprobau - cu voce tare. Bineinteles ca n-am inteles mare lucru din film, ci m-am ales doar cu perspectiva acestor doua mademoiselle asupra productiei.Nah, e si asta o experienta.

Eu am patit o chestie la cinemateca, in sala erau 6 / 7 oameni. Doi dintre ei stateau pe randul din fata mea. Unu' era roman, celalalt englez. Romanu' ii "traducea" filmul. Faza tare e ca se proiecta Crucisatorul Potiomkin. :lol:

Pitbull 05 Sep 2007 17:05

Prin 1978-79, când îmi fäceam la Union dopingul super-intensiv pentru admiterea la facultate, mi se întâmpla uneori sä nimeresc în fata unui anumit cuplu. Vizual nu i-am reperat niciodatä, pentru cä de regulä plecau înainte de sfârsitul oricärui film. Chestia e cä se plictiseau asincron - ea, începând din primele cinci minute. El, abia cu cinci minute înainte de final. Asa cä, pe TOT parcursul filmului, auzeam din spate, religiozitätos, urmätorul schimb de replici, repetabil si multi-repetat:

EA: - Hai, mergem? :hmm:
EL: - ...
EA: - Mergem? :hmm: :)
EA: - Gata, hai sä mergem! :)
EL: - Stai sä väd. :huh:
EA: - Ce sä vezi? :)
EA: - CE SA VEZI??? :D :love:
EA: - CE SA VEEEZI??? :w00t: :love: *

In special la "Intolerance", de Griffith.
__________________________________________________ _
* :love: = adicä îl ironiza pe un ton foarte drägästos. (n.Pb.)

Piotr Buendia 05 Sep 2007 18:18

Originally Posted by Carmine Galante:

Eu am patit o chestie la cinemateca, in sala erau 6 / 7 oameni. Doi dintre ei stateau pe randul din fata mea. Unu' era roman, celalalt englez. Romanu' ii "traducea" filmul. Faza tare e ca se proiecta Crucisatorul Potiomkin. :lol:

sigur nu era englez orb?

thequietsurfer 05 Sep 2007 18:20

Este extrem de agasant si atunci cand isi dau intalnire la cinema grupuri mai mari de prieteni. Cum mereu se gaseste unu' sau m. multi sa intarzie, ceilalti, dupa fraze de genu':
"Ii mai asteptam 5 minute si intram!", trec la capitolul decizii si o iau pe cea previzibila si clasica: "Hai sa intram k a inceput si filmu de cand stam aici". Daca esti deja in sala, grupul incomplet te face sa devii putin irascibil, da le treci cu vederea zgomotele instalarii sau(dak ai ghinion) rugamintile la care cedezi pana la urma de a te ridica pt. a le face si lor loc. In momentu' asta, poti spune k nu ai pierdut prea mult si incerci sa reintri in atmosfera filmului presupunand k nu se vor mai ivi probleme.
Dupa ce-au trecut vreo 20 de minute din film, isi face aparitia si "fiul risipitor" care isi doreste cu ardoare sa fie alaturi de "matca". Cum dureaza o vreme ca ochii sa se obisnuiasca cu intunericul, sfios, incepe sa intrebe:"Pa unde sunteti, ba?". Primeste raspunsul vag:"Aici." acompaniat de un cor de "SSSSSS" si, optional, de un repros.
Dupa deranjul "alipirii" individului la grup, urmeaza explicatiile, scuzele pt. intarziere si punerea la curent cu ce s-a intamplat in film. Deja nu mai poti sa te uiti linistit. Din cand in cand, individul mai intreaba caci n-a fost lamurit de prima oara: "Asta era ma-sa?" sau "Ce-i cu asta?" etc. si in acel moment iti vine sa-i injuri pe toti. Pleci sictirit si-ti propui sa revii la acelasi film, dar in fata il auzi pe ratacit:"Poate venim si maine k sa-l vad si io de la-nceput."
Desigur ca exista si cazuri in care apar m. multi rataciti si exista si posibilitatea ca grupul sa barfeasca, sa manance zgomotos sau sa comenteze nonstop filmu' dar ceea ce am prezentat eu este o varinata optimista. :D

Carmine Galante 05 Sep 2007 19:09

Originally Posted by Piotr Buendia:

sigur nu era englez orb?

Nu, dar se pare ca avea nevoie de traducere.

@thequietsurfer
:lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:54.