![]() |
Anda Onesa traieste parca la Los Angeles, unde are in grija, daca-mi amintesc bine, o galerie de antichitati. A fost invitata anul trecut la TIFF, unde am apucat sa vorbim la un pahar de vin. Arata aproape la fel ca acum 20 de ani... :)
|
O actrita destul de buna si care a jucat in multe filme desi nu era absolventa de IATC. Parca era profesoara de istorie sau filosofie (ca si Coca Bloos)
|
Si cum arata Dan Nutu? :lol: Nu e pe net.
|
@ Pauline Kael
Ai un fix cu Dan Nutu? |
Nu.Dar nu gasesc poza lui,eram curioasa.Oricum n-are importanta,nu te infoia.
|
puteai sa cauti pagina lui de pe cinemagia :)
http://www.cinemagia.ro/actor.php?actor_id=4317 |
l-am cunoscut pe Dan Nutu la TIFF. E un tip agreabil dar a imbatranit, nu mai arata asa cum il stii tu din filmul "100 de lei" cand era un tanar frumos. In America nu a dus o viata usoara, a facut diverse profesii la inceput. I-a cerut ajutorul lui Andrei Serban care i-a intins un deget dar putea sa-l ajute mai mult daca ar fi vrut. Dar Andrei Serban e un tip meschin. Viata in exil a lasat riduri destule pe fata lui Dan Nutu.
|
Geo Costiniu nu mai joacä de mult, din päcate... :( E alcoolic. Cred cä ultimul lui rol a fost la mine, în '93.
Anda Onesa era profesoarä de filosofie. Mi-a pläcut numai în "Septembrie". Acu' câtiva ani, fosta mea nevastä i-a luat un interviu. |
Pentru ca Geo Costiniu era actor la Teatrul Odeon (fost Giulesti) mi-am amintit acum de un alt actor interesant da la teatrul asta SORIN POSTELNICU, primul sot al lui Rodica Muresan, tatal Cesoniei Postelnicu.
Sorin Postelnicu e un alt actor talentat care s-a ratat din cauza alcoolului. Prin anii "80 facea victime printre femei. Am cunoscut o economista nemaritata care facuse un baiat si sustinea ca a facut copilul cu Sorin Postelnicu. L-am intrebat pe Florin Zamfirescu (nasul copilului impreuna cu Valeria Sitaru la vremea aia) daca e copilul lui Sorin Postelnicu si mi-a spus "Posibil!" |
Septembrie, ce film ...
|
All times are GMT +2. The time now is 15:08. |