Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   ADIO BANNERE PE CINEMAGIA!!! S-A REZOLVAT! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90878)

Carmine Galante 26 Sep 2007 21:04

Hai ma, lasa. ;)

Carmine Galante 23 Oct 2007 21:20

Sa ma cac in masinile ford care blocheaza siteul. Ford e o masina proasta, indiferent cata reclama si-ar face. Si nu, nu il vreau (mondeo :sick: ).

Pitbull 01 Oct 2008 23:29

Instaleazä-ti anti-bannerele de-aici, din topic, si gata.

Led-Ze-Pencil 08 Jan 2009 16:03

Originally Posted by Pitbull:

Instaleazä-ti anti-bannerele de-aici, din topic, si gata.

Mersi mult, nu renunt la IE pentru a avea aceste antibannere.
Ar insemna
1. sa ma convertesc brusc la Firefox sau Opera si n-am chef.
2. sa devin unul care nu e eficient la bannere si numar de hit-uri, deci sa pagubesc site-ul.
3. sa-mi aranjez eu frigiderul in functie de ce marfa e in magazin, in loc sa fie invers.

Pitbull 08 Jan 2009 16:15

Nu fi fraier. :hmm:
ACESTE BANNERE au fost ceea ce m-a determinat sä mä convertesc de la I.E. la M.F.
Ulterior, pânä vara trecutä, am mai folosit I.E. doar sporadic, pentru anumite mânärii care presupuneau stergerea temporarelor, a cookies-urilor, etc. si nu-mi convenea s-o fac în Firefox, pierzând toate memorärile necesare.
De-atunci, am renuntat. Mai bine nu mânäresc nimic, si-s user cinstit, decât cä mai dau click pe voma aia de e - 'tu-i muma-m cur de mortäciune! :sick:
Mozilla e rapid, economic, elegant, comod, user friendly...
Join us, Led baby! :happy: :love:

Led-Ze-Pencil 08 Jan 2009 16:27

NU!

Eu folosesc uneori temporalele create de IE (de exemplu filmele in streaming) pentru downloaduri mari am alte programe speciale, in caz ca IE se poarta urat, dar mai ales: Nu mi se pare normal!
Forumul trebuie sa fie adaptat si userilor (majoritari, cred) de IE.
Ca nu e Firefoxmagia.

As fi fraier daca as schimba browserul pentru un forum (util, placut, superfantastic, dar doar un forum).

Pitbull 08 Jan 2009 16:40

Dar dacä schimbi browserul PENTRU TINE, COMPUTERUL SI TIMPUL TAU?

(La momentul respectiv, l-am schimbat pentru Cinemagia si atât... Pentru multe alte functii/site-uri, l-am pästrat - lucram concomitent si pe M.F., si pe e :sick:; trecerea gradualä la M.F. :love: , inclusiv renuntarea definitivä la e :sick:, n-au mai avut nici o legäturä cu CineMagia, ci doar cu simplul fapt cä e :sick:, fie si doar cu un singur window sau tab deschis, indiferent pe ce site, e lent, greoi, înglodat, desuet, ctrlaltdeletistic.

Join us, Led baby. :happy: :love:

Led-Ze-Pencil 08 Jan 2009 16:51

Tot nu mi se pare normal.
Site-ul trebuie adaptat si pt IE.
Daca eu nu mai vad bannerele, cum mai incaseaza site-ul bani pt publicitate? :)
E ca si cum ai lansa pe piata electrocasnice care nu merg decat la 110 V si-mi ceri sa-mi iau transformator.

Pitbull 08 Jan 2009 17:11

Bine, s-a retinut.

Led-Ze-Pencil 08 Jan 2009 17:33

Originally Posted by Pitbull:

Bine, s-a retinut.

Ok, s-a marcat.
Led us, Pitbull joint :happy: :love:

Pitbull 08 Jan 2009 19:04

Pitbull is a joint leader.
It's safer and fairer.

Floydman 08 Jan 2009 20:21

ce e tot taraboiu asta cu firefox si i.e?

n-am inteles nimic...

Led-Ze-Pencil 08 Jan 2009 22:59

@Pitbull
Am instalat Firefox si intr-adevar, zbarnaie! Au disparut toate cele ce ziceam.
(mai putin pagina intermediara care apare dupa ce scrii un mesaj: e penibil de inutila)

deci, @ nume, nu aveai dreptate: nu e de vina providerul - cel putin nu in cazul meu.

dar tot sustin ca trebuia sa mearga bine si pe IE. Sau macar sa aiba un disclaimer la inceput, cand intri: Acest forum functioneaza cel mai bine cu Firefox etc.

Pitbull 09 Jan 2009 00:18

Da' stai, cä problema nu e a forumului - ci a ADBLOCK-urilor!
Forumul are bannere.
Airlight ne-a dat adblock-uri.
Adblock-urile sunt Mozillesti.
Probabil existä si adblockuri Exploreratore, da' s-a nimerit ca nici un posesor al lor sä nu citeascä acest topic si sä ni le dea.
Deci, nu forumul, ci HAZARDUL ar trebui sä punä un disclaimer:

PE ACEST FORUM N-AM TRIMIS NICI UN POSESOR DE ADBLOCKURI EXPLORERATORICESTI CARE SA VA SCAPE DE BANNERE, DECI PE EXPLORER MERGE FOARTE INCET.

@Floyd:
Päi începe de pe pagina trecutä.

Led-Ze-Pencil 09 Jan 2009 00:30

Hai sa te contrazic, vrei?
ADblock pe site folosesti cand ai AD-uri.
AD-urile sunt ale site-ului, nu vin asa, din neant, ca lacustele. Se contracteaza prin acorduri scrise, nu ca tuberculoza.
Deci site-ul se defineste inclusiv prin aceste AD-uri.

Care aduc bani site-ului.

Ce afacere ar fi sa pui ad-uri si dupa aia sa-i anunti pe toti: blocati ad-urile?

Pitbull 09 Jan 2009 01:43

Nu m-ai contrazis, mi-ai dat dreptate.
Pe lângä ele spuse de mine, si în deplinä concrdantä logicä cu ele, ai adäugat încä un argument:
Site-ul nu putea pune un disclaimer care, direct sau indirect, contravenea propriei lui politici de afaceri.

Cinemania 09 Jan 2009 07:43

deci suntem facuti pe partea economica..pac, pac

Led-Ze-Pencil 09 Jan 2009 08:47

Pai nici site-urile astea, nu apar si cresc in mod sporadic, ca buruienile.
Cineva trebuie sa le ude, sa le ingrijeasca, sa le pliveasca, sa le copileasca, si asta cere bani.

@ Pitbull
Da, e limpede ca acum, cu Firefox, merge mult mai bine. Dovada si numarul mare de mesaje postate de mine intr-un interval scurt.

Bine ca totusi nu a trebuit sa instalez Linux pentru asta. :D

Led-Ze-Pencil 01 Feb 2009 07:18

Bun Firefoxul asta in sensul ca am scurtat timpii de postare, accesare, etc. In plus, imi tine minte si-mi face mai usoara logarea, cu un singur click. (ca mi-am ales si eu un nick, trebuia in Explorer sa apas de 3 ori shift!! :shock: )

Dar m-am cam plictisit cate invitatii de a juca Travian am primit. :)

Si asta n-ar fi nimic, e o buba, nu stiu daca o aveti si voi: cand scriu un mesaj si vreau sa pun Bold, sau alta culoare, alta marime sau orice optiune ai acolo la "Corpul mesajului" nu-mi ia pe o selectie de text ci le pune la coada textului. Dupa aia iau eu cu cut/paste respectivele [ color=darkred] si [ /color] sau [ b] si [ /b] si le pun unde vreau. Si nu-mi convine.
Any help?

Pitbull 01 Feb 2009 07:36

Intr-adevär, buba asta cu codurile de culoare, märime, tip font, nu e solvabilä tehnic. Eu m-am obisnuit sä le scriu manual - [b], etc...
C'est la vie, nobody's perfect...

All times are GMT +2. The time now is 14:20.