![]() |
stai chill, bre, io ziceam de pitbull, credeam ca da in mine :)
|
Originally Posted by herbert:
Neah, als-ul a decis sa se retraga dupa ce i-am sters un subiect in care instiga la sabotarea unui forum concurent :D din cauza aparitiei pe acel forum a unui oarecare. Ceea ce nu era deloc problema Cinemagia... :) Dar fii linistit, e in zona, bantuie si nu-i scapa nimic... :) |
stefane, stefane,
als-ul nu trebuie"sters" nici cand greseste... din prea mare pasiune... trebuia sa intri in negocieri, sa argumentezi..., sa-i spui ca greseste samd. si ar fi renuntat, ca doar e tip inteligent... acum, ca tot il simti pe aproape :D , transmite-i ca e asteptat sa revina pe CineMagia... hai, sa te vad ce bun moderator si negociator esti :) |
Pai am argumentat si s-a oprit, dar subiectul ala chiar nu avea ce cauta pe cinemagia, asa ca tot l-am sters. Iar als-ul stie ca-l dorim si-i simtim lipsa :) Poate o sa intoarca, poate nu... Oricum, pana atunci va trebui sa ne descurcam fara el... :)
|
scoaterea icoanelor din scoli e o manevra a minoritatii care conduce America si lumea. stiti voi care
|
DA :lol:
|
ei sunt minoritari in America si au introdus political corectness pentru a da impresia ca apara toate minoritatile. de fapt este vorba de autoprotectie
|
mistah j, am murit de 99 de ori pe forum dar am inviat. oare cum fac asta
|
poti sa mergi si pe apa? dar pe vin?
|
pe vine, poate
|
deci pana la urma care era subiectul topicului?
|
isn't it obvious???
e 2 kestii |
Hello Friends. :)
Pe unde a disparut lumea? Ce forum concurent? Informati-ma si pe mine va rog... :) |
dein moment ce se keama 2 chestii ar trebui sa fie despre nicoleta luciu
dar banuiesc ca nu e si propun ca unle scoli sa aiba mai multe icoane pe perete ca sa compenseze scaderea vanzarilor si sa nu intre in colaps financiar bisericaca ortodoxa. condusa de stim noi ce securist. lasand mijtoul la o parte, e edident ca e avina celei minoritati. la oricare minoritate v-ati fi referit mai putin gasca fotomodeleleor care nu beau doatr apa plata cu lamaie |
Originally Posted by europe_east:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:59. |