![]() |
c'mon people:scarlet johanson sau rosario dawson sunt necunoscute?
\ |
Originally Posted by larinho80:
|
Originally Posted by Carmine Galante:
actrita asta imi place si mie un pic mai mult... si sunt de acord ca nu are deloc profilul vedetei standard hollywoodiene. sa inteleg insa - fiind nou - ca nu exista vreun topic/discutii aparte pe marginea filmului (respectiv rolului) din 'Happy Accidents'??! |
Originally Posted by Goddess:
Tu o consideri pe Monica Barladeanu actrita? In afara de spotul la Alexandrion unde joaca perfect nu prea o vad capabila sa tina minte trei, hai doua replici. Daca nu-si gasea un sprijin in persoana lui Bobby Paunescu cred ca ajungea sa prezinte vremea sau cel mult sa aiba un rol minuscul intr-o telenovela. Propunerea mea este Carice van Houten din Lista neagra, care cica ar fi pe val in Olanda. |
Originally Posted by cornel:
Pe cele din 'MDL' nu le numeri? :D Oricum, Monica nu e tocmai o actrita 'putin celebra' din f. simplul motiv ca ii lipsesc realmente rolurile care sa-i dea sperante la o asemenea 'eticheta'. |
atata timp kt nu se da nimeni in vorba de adela Popescu e perfect!
|
As fi vrut sa spun Ashwaria Rai dar deja este una dinter cele mai cunoscute figuri de pe mapamond :(
|
fdddfd
jennifer carpenter. mi`o placut la nebunie cum o jucat rolul lui emily rose si acuma cum joaca rolul lui debra din dexter.
sa va pun si niste poze .. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cu cati bani a bagat Boby Paunescu in fundul Monicai Barladeanu ca sa o faca actrita la Hollywood, producea vreo zece filme in Romania! :sick:
|
E liber sa faca orice vrea cu banii lui. :D
|
Originally Posted by Luke_Dorian:
|
Amber Heard, Elisabeth Harnois, Hayden Panettiere, Chanel Ryan, Amanda Alch, Elisha Cuthbert, Rachael Taylor, Yvonne Strahovski, Isla Fisher, Laura Vandervoort.
|
Quote:
Asta cu Monica DEAN......când ea e toată ziua BÂRLĂDEANU.... |
All times are GMT +2. The time now is 02:29. |