Carmine Galante |
25 Feb 2007 16:25 |
Originally Posted by ricciotto:
A mai incercat cineva sa ii faca "dosar" lui Pitbull si s-a ales cu un numar excesiv de castane. De ce sa ma obosesc, daca voi sunteti fericiti asa?Face it! Pitbull is very wrong in this picture.
|
Fassssss, s-a desumflat roata la caruta. Ce treaba are Columbeanu cu forumul, ca scrie acolo critici etc. si ca l-a banat pe Bubu ? Personal nu l-am lecturat pe Bubu, nu ma intereseaza ce scria el aici. Din moment ce a iesit inseamna ca a facut ceva. Nu cred ca un moderator poate sa dea afara pe careva asa, fara motiv. In plus Bubu nu o sa moara daca nu mai scrie p-aici, asa cum n-o sa murim nici noi daca nu te mai citim.
Originally Posted by ricciotto:
Acolo a mers totul cu fluxuri si refluxuri, si a continuat astfel si dupa ce am plecat eu. Este normal. Proiecte vin, entuziasmeaza, sunt luate la cercetat, discutat, apoi multe isi arata punctele slabe. Momente ca acelea nu fac decat sa oglindeasca procesele care se intampla in intimitatea fiecarui creator, non-stop. Dar de acolo si-au extras ceva energie, chiar la inceputurile carierei lor, cativa oameni care acum chiar castiga o paine din scenaristica. Unul singur daca era in situatia asta si efortul meu (ala, minuscul cum il considerati voi) ar fi fost deja compensat din plin. Dar au fost chiar mai multi, so... :P
|
Asta a fost cel mai bun banc pe ziua de azi. LOL. Daca e s-o luam dupa principiile tale, contributia ta la forum ca moderator si pastor de mici scenaristi puberi e minora, jetabila.
"criza ta de curiozitate depaseste bunul-simt si bunele intentii."
|