Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   filme pe care nu le-ati vazut pana la capat... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89549)

razvan-gabriel 12 Sep 2007 18:45

Singurele 2 filme la care am iesit din sala:

Absolute Power- dupa vreo 45 min
The Mexican- dupa vreo 30 min

dubthatsheet 04 Jan 2009 05:19

unbearable lightness of being...cred ca-i cel mai prost film din istorie si cel mai nefericit caz de ecranizare.

bre 04 Jan 2009 09:06

Originally Posted by aayana:

"Copilaria lui Ivan" - a lui Tarkovsky, asta dupa ce le-am vazut pe celelalte. La asta pur si simplu nu am avut rabdare! (poate si din cauza ca imi era somn :P

si mie mi s-a intamplat, cu zerkalo, pur si simplu nu eram in starea AIA, simteam ca tre sa-l las deoparte la momentul respectiv. aaa...la fel cu dreams a lui kurosawa.
dar aici nu cred ca e vorba de filme pe care nu le-am vazut pana la capat pt ca sunt insuportabile, pur si simplu nu aveam putearea sa le interiorizez, sa le inteleg (pe cat posibil). daca pt o comediora sau un romance nu-ti tb cine stie ce pregatire interioara, cred ca pt un tarkovsky e absolut necesara.

Cinemania 04 Jan 2009 13:13

Originally Posted by dubthatsheet:

unbearable lightness of being...cred ca-i cel mai prost film din istorie si cel mai nefericit caz de ecranizare.

e un film "dificil"...dar in nici un caz nu e cel mai prost

Pauline Kael 04 Jan 2009 16:08

Originally Posted by Cinemania:

crank...e ca un copil de 16 ani care se caca pe el la fiecare partz

Da ce-are bre,Cinemania Crank? Nu te-ai distrat? Jason nu e misto?Scena de sex din piata publica nu era tampita?

buticut 04 Jan 2009 17:02

Originally Posted by Pauline Kael:

Da ce-are bre,Cinemania Crank? Nu te-ai distrat? Jason nu e misto?Scena de sex din piata publica nu era tampita?

Ai vazut trailerul pentru Crank 2? :lol:

Cinemania 04 Jan 2009 19:31

tre sa mentionez ca la a doua vizionare parca mi-a placut cat de cat...insa m-a lasat destul de rece in continuare

la ce sa fie misto Jason? la corp?

buticut 04 Jan 2009 19:37

Jason are asa un aer de coolness :D

dubthatsheet 05 Jan 2009 05:52

Originally Posted by dubthatsheet:

e un film "dificil"...dar in nici un caz nu e cel mai prost

e printre cele mai proaste pt ca se vrea o ecranizare pe bune a cartii.si a iesit o 'dificultate" cu pretentii.ma rog nu prea pot sa fiu obiectiva cu filmul asta --m-a scos din minti.poate pt ca am citit cartea cu mult inainte.la mine nu merge asta deloc.si cu scenariile la fel.daca le citesc si vad filmul dupa s-a terminat.devin radicala..tai tot :lol: dar poate ai dreptate n=o fi al mai prost.

ps-chiar am o problema cu filmul asta.

miercuri 05 Jan 2009 22:20

Palindromes, Napoelon Dynamite si Boogie is cateva filme la care nu stiu prin ce minune am reusit sa ma uit pana la capat, regret pana azi timpul pierdut si neuronii macinati.

Pauline Kael 05 Jan 2009 22:44

Originally Posted by buticut:

Ai vazut trailerul pentru Crank 2? :lol:

L-am vazut,mersi.Misto,ma bucur ca au pastrat aceleasi personaje,aceleasi chestii in general( cu pericole si sex salbatic,cu Amy Smart(de ce Smart ,nu stim)..Sper sa nu fie abureala.
Jason,draga Cinemagia ,e in primu' rand misto la fata,expresiv,cu narile frematand,privirea colturoasa,vocea dogita cu un puternic accent de London.Ca gorile cu muschi umflati de steroizi is peste tot.Parerea mea.
A,si a fost campion olimpic la scufundari si nu stiu de care stil de lupta..E pe bune tipul.

freackboy 05 Jan 2009 23:00

'Supravietuitorul' chiar nu am putut sa-l vad pana la capat . ( incredibil de banal si de plicticos ) :sick:

Cinemania 06 Jan 2009 07:30

Jason,draga Cinemagia ,e in primu' rand misto la fata,expresiv,cu narile frematand,privirea colturoasa,vocea dogita cu un puternic accent de London.Ca gorile cu muschi umflati de steroizi is peste tot.Parerea mea.
A,si a fost campion olimpic la scufundari si nu stiu de care stil de lupta..E pe bune tipul.

cea mai misto caracterizare facuta lui Jason pana acum :D
si sunt de acord cu tine...sa nu crezi ca nu-mi place Jason...insa il prefer in filme gen Snatch

Pauline Kael 06 Jan 2009 18:56

A,mersi :oops:
Chiar vorbeam niste zile dupa forumeeting cu o cinemagiciana pe mess si ne-am gandit ca..ai fi potrivit ca Mister Cinemagia(ca tot te-am botezat asa). :lol:
Cred ca ma uit si eu la "Snatch".E bun?

Cinemania 06 Jan 2009 19:05

A,mersi :oops:
Chiar vorbeam niste zile dupa forumeeting cu o cinemagiciana pe mess si ne-am gandit ca..ai fi potrivit ca Mister Cinemagia(ca tot te-am botezat asa). :lol:
Cred ca ma uit si eu la "Snatch".E bun?

You can call me Susan if it makes you happy :D

sa te uiti neaparat la Snatch...tre' sa-ti placa..btw...citatul de mai sus e din Snatch.

Disciple 06 Jan 2009 19:07

Snatch impleteste si actiunea si umorul tipic englezesc plus niste personaje creionate tare misto.Deci uita-te la el!

Pauline Kael 06 Jan 2009 19:09

Acum ma duc si ma uit.Voiam sa ma uit la "Vera Drake" pe Cinestar dar cred ca il mai dau aia de 30 de ori.
Zic pe urma ce e cu Snatch..Thx for homework.
Aa,Susan.

bre 07 Jan 2009 08:10

ihi...e misto snatch...sunt misto si jason si brad :love:

Pauline Kael 07 Jan 2009 17:27

Originally Posted by bre:

ihi...e misto snatch...sunt misto si jason si brad :love:

Ai uitat sa zici ca e mai misto Cinemania ca Brad si aproape la fel de misto ca Jason :lol: Si de ce ti-a placut Snatch?

Cinemania 07 Jan 2009 19:37

sper ca ai fost ironica :D

All times are GMT +2. The time now is 17:44.