![]() |
Singurele 2 filme la care am iesit din sala:
Absolute Power- dupa vreo 45 min The Mexican- dupa vreo 30 min |
unbearable lightness of being...cred ca-i cel mai prost film din istorie si cel mai nefericit caz de ecranizare.
|
Originally Posted by aayana:
si mie mi s-a intamplat, cu zerkalo, pur si simplu nu eram in starea AIA, simteam ca tre sa-l las deoparte la momentul respectiv. aaa...la fel cu dreams a lui kurosawa. dar aici nu cred ca e vorba de filme pe care nu le-am vazut pana la capat pt ca sunt insuportabile, pur si simplu nu aveam putearea sa le interiorizez, sa le inteleg (pe cat posibil). daca pt o comediora sau un romance nu-ti tb cine stie ce pregatire interioara, cred ca pt un tarkovsky e absolut necesara. |
Originally Posted by dubthatsheet:
e un film "dificil"...dar in nici un caz nu e cel mai prost |
Originally Posted by Cinemania:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Ai vazut trailerul pentru Crank 2? :lol: |
tre sa mentionez ca la a doua vizionare parca mi-a placut cat de cat...insa m-a lasat destul de rece in continuare la ce sa fie misto Jason? la corp? |
Jason are asa un aer de coolness :D
|
Originally Posted by Cinemania:
e printre cele mai proaste pt ca se vrea o ecranizare pe bune a cartii.si a iesit o 'dificultate" cu pretentii.ma rog nu prea pot sa fiu obiectiva cu filmul asta --m-a scos din minti.poate pt ca am citit cartea cu mult inainte.la mine nu merge asta deloc.si cu scenariile la fel.daca le citesc si vad filmul dupa s-a terminat.devin radicala..tai tot :lol: dar poate ai dreptate n=o fi al mai prost. ps-chiar am o problema cu filmul asta. |
Palindromes, Napoelon Dynamite si Boogie is cateva filme la care nu stiu prin ce minune am reusit sa ma uit pana la capat, regret pana azi timpul pierdut si neuronii macinati.
|
Originally Posted by buticut:
Jason,draga Cinemagia ,e in primu' rand misto la fata,expresiv,cu narile frematand,privirea colturoasa,vocea dogita cu un puternic accent de London.Ca gorile cu muschi umflati de steroizi is peste tot.Parerea mea. A,si a fost campion olimpic la scufundari si nu stiu de care stil de lupta..E pe bune tipul. |
'Supravietuitorul' chiar nu am putut sa-l vad pana la capat . ( incredibil de banal si de plicticos ) :sick:
|
cea mai misto caracterizare facuta lui Jason pana acum :D si sunt de acord cu tine...sa nu crezi ca nu-mi place Jason...insa il prefer in filme gen Snatch |
A,mersi :oops:
Chiar vorbeam niste zile dupa forumeeting cu o cinemagiciana pe mess si ne-am gandit ca..ai fi potrivit ca Mister Cinemagia(ca tot te-am botezat asa). :lol: Cred ca ma uit si eu la "Snatch".E bun? |
You can call me Susan if it makes you happy :D sa te uiti neaparat la Snatch...tre' sa-ti placa..btw...citatul de mai sus e din Snatch. |
Snatch impleteste si actiunea si umorul tipic englezesc plus niste personaje creionate tare misto.Deci uita-te la el!
|
Acum ma duc si ma uit.Voiam sa ma uit la "Vera Drake" pe Cinestar dar cred ca il mai dau aia de 30 de ori.
Zic pe urma ce e cu Snatch..Thx for homework. Aa,Susan. |
ihi...e misto snatch...sunt misto si jason si brad :love:
|
Originally Posted by bre:
|
sper ca ai fost ironica :D
|
All times are GMT +2. The time now is 17:44. |