Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   volver- pedro almodovar (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89522)

marx 06 Nov 2006 18:32

din ciclul bufeuri cinefile:
Originally Posted by Alex Leo Serban:

cit dspr 'pepi, luci...'- helLO, i mean: it's supposed to be tacky! mi s pare un fel d john waters movida-style, absolut liber & over the top, cu o energie a provocarii care-l pune in a class of its own.

orice exegeza ce-l respecta pe almodovar contine fraza asta.

la movida e de fapt un new-age spaniol, post-franchist; iar john waters a fost influentat masiv de douglas sirk (asta tot dintr-o interpretare tehnica almodavariana am aflat-o).

ps: fara kestii prefabricate nu poti discuta?! ma astept acum sa afisezi postura de victima hartuita, sa induiosezi auditoriumul, ca o diva cu soclul periclitat de-o entorsa in calcarul calcaiului lui achille.

rapt_spot 06 Nov 2006 18:55

:huh: da'ce vendeta apoteotica stil movieMCbattle. la mai mare :P

marx 06 Nov 2006 19:10

Originally Posted by rapt_spot:

:huh: da'ce vendeta apoteotica stil movieMCbattle. la mai mare :P

eh, tindem spre minimalism sa putem supravietui si pt alte razboaie...

Mala Portugal 06 Nov 2006 19:25

I hate you people. Volver inca n-a ajuns in Cluj iar eu il merit mai mult decat cea mai mare parte dintre voi :((

Alex Leo Serban 07 Nov 2006 06:20

dear all,
credeti-ma, va rog, k TOATE kestiile p care l pun aici sint din capul meu 100%, necontaminate d kestii d p net or whatever! la orgoliu meu, ar fi absolut contranaturii sa 'ma iau dupa' x sau y ;)
so - faptul k si altii 'vad' john waters in 'pepi, luci...' nu e decit o confirmare a faptul k asha este, iar descrierea mea este numai a mea - & k i'm RIGHT!
cine ma cunoaste stie k i don't buy kestiile 'prefabricate' not even if my life depended on that.

cit dspr 'new age'-ul movidesc - LOL, LOL si iar LOL! ma-ntreb din c hruba internetik sau a mintii proprii a extras tov marx aberatia asta :w00t: n-are nicio leg. cu 'new age'-ul (decit in sens pur figurat, gen 'comunismul a fost un new age in ist. omenirii' :lol: ), adik nu are tangenta cu vreo miscare pseudo-religioasa, a fost pur si simplu o miscare eliberatoare - si nu 'd eliberare'! - in toate domeniile, dar mai ales artistice & stuff, imediat dupa franco; a skimbat mentalitati masiv. ma rog, presupun k gasiti definitii mai comprehensive p net - acolo unde tov marx isi osteneshte okii cautind coincidente intre parerile lui als si c scrie acolo :lol:

gionloc 11 Nov 2006 09:54

Originally Posted by Mala Portugal:

I hate you people. Volver inca n-a ajuns in Cluj iar eu il merit mai mult decat cea mai mare parte dintre voi :((

Mala are dreptate sa ne urasca, de fapt e cea mai indreptatita in a o face! :P

De mult ma gindeam ca e nedrept ceea ce se petrece aici, mai ales cind exista un film serios, ReVOLVER :D.

;)

Chantal 12 Nov 2006 14:25

Mie mi-a placut foarte mult, umorul negru, stilul Almodovar, Penelope Cruz, atmosfera incarcata de absurd si folclor (aducea putin cu stilul lui Garcia Marquez in "Cronica unei morti anuntate").
Mie nu imi place sa intru in polemici, fiecare are propria parere, si ce este constructiv este fix ca toata lumea are libertate de expresie.
Asadar, chiar daca unora nu le-a placut, mie mi-a placut foarte mult si il recomand cu caldura.

All times are GMT +2. The time now is 17:53.