![]() |
Originally Posted by Nightwane:
Sa mori tu ca te dedublezi! :-) |
Tu n-ai copii? :x
|
Hello new boss...
|
Originally Posted by qwerty:
kinky kinky, mister. |
'Träiti, Sefa! 8)
Ne vedem râmbätä! :) |
Em, de ce ar fi Linuxul de kkt? Are peste o suta de aplicatii din cele mai variate, si toate moca, de la editare film pana la muzica sau design. Multe programe native Linux au patruns si pe Windows: Open Office sau Mozilla, The Gimp, Inkscape sau Blender pentru animatie 3D.
|
Dupa ce ca n-ai habar de lb. engleza, mai esti si jidanel. Deci mue tie si copiilor tai. DE CACAT...
|
jenibil!!!!
|
Re: Sa ma prezint
Originally Posted by Gloria:
Si vreau sa mai prezint pe cineva: pe Stefan, care va fi redactor full time la noi. Faceti loc, faceti loc, va rog! A lucrat pana acum la Ziarul Financiar- Suplimentul "Dupa afaceri", Business Magazin, Target! Fii binevenit! :love: |
De ce ai pus inimioara?E ceva intre voi?
|
...Inca nu |
Ei, ei... N-ai si tu colege de serviciu care te admira?
Sa-i uram un calduros 'Bine ai venit' si sa-i recomandam sa-si caleasca nervii. Cinemagia e un mediu excelent pentru asa ceva. |
Sa ma prezint... sequel
Salut! Sunt Stefan, noul redactor de la cinemagia. De-abia astept sa va cunosc maine in la intilnirea din '80. A, si intr-adevar, mai va pina o sa joc intr-o comedie romantica alaturi de Gloria... :)
|
Va doresc CASA DE PIATRA.
|
Salutãri, Gloria si StefaDo! Si, ããã, atât... Deocamdatã... :D
|
Multumesc! Dar pentru o casa de piatra avem nevoie si de ajutorul vostru... :) E clar ca avem nevoie sa puneti si voi o piatra, acum, cind pleaca Emanuel. De citeva zile incoace tot citesc ceea ce spuneti pe forum si-mi dau seama ca formati o comunitate foarte unita. Cu putina rabdare, sunt sigut ca o se ne primiti si pe noi in ea... :) |
Originally Posted by StefanDo:
Pe buneeeee?? Cata perspicacitate! :-) Dar doar de cateva zile citesti CineMagia? |
Se pare ca da.A lucrat la Ziarul Financiar- Suplimentul "Dupa afaceri", Business Magazin, Target.
Mai trebuia sa lucrese la Pro Sport si era tare de tot pt ca toate au legatura cu filmul. Lasa ca si ministrul agriculturi nu are nimic in comum cu agricultura dar se descurca omul.Sau nu? |
ca si ala de la cultura or whtvr care zicea ca filmu' lui preferat e How to lose a guy in 10 days. deci pana mea.
|
O precizare: am scris cronici de film pentru revistele de mai sus. Iar pe forumul cinemagia, recunosc, nu am intrat constant. Dar asta se va schimba... ;) |
All times are GMT +2. The time now is 19:42. |