Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Filmul meu de debut, Rockman. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89313)

st3fan 05 Oct 2006 19:56

Lepadatule...Te rog eu frumos si cu respect taticule...NU mai face filme.Never ever.Si impusca fetele alea care au "jucat".Sau fa-le ce iti vine tie mai usor, numai nu le mai pune sa vorbeasca in fata camerei de filmat.Multumesc anticipat.

qwerty 05 Oct 2006 21:04

Am vazut filmul de 2 ori si pot sa spun ca am vazut destule filme proaste dar asta le intrece pe toate.
Vezi ca nu mai e bun linkul ala,cine vrea sa vada capodopera sa incerce aici:http://video.google.com/videoplay?do...54404518636214

Cazeemeer 05 Oct 2006 21:26

Originally Posted by qwerty:

Am vazut filmul de 2 ori

Those were 18 minutes of your life that will never come back. Si puteai sa le folosesti la ceva mult mai util. De exemplu sa privesti rufele cum se usuca.

Bubu 05 Oct 2006 23:26

Nu, nu, hotarat nu! Un asemenea film TREBUIE privit. Pentru ca el atinge o culme. :w00t: E ca-n bancul cu girafa si ardeleanul: il privesti si nu-ti vine sa crezi ca exista. Emotia e foarte puternica. :w00t: :lol: :D

Gaandalf 10 Oct 2006 14:50

am vazut si eu "OPERA" in tandem cu night si raptor ... nu pot sa va descriu ce a iesit ... n-am mai ras de mult cu asa pofta...

Pitbull 16 Apr 2007 19:23

Hopa-sus.
(Cä acum are si site propiu si personel.)

Carmine Galante 16 Apr 2007 19:35

Fetele din camin sunt prostituate ? Seamana cu alea din Studente la drept : )))))))))))))) Facultatea pygmalion : ))))) Tipu asta e macar la fel de genial ca BOB. BOB Lepadatu. "Scarbe ce sunteti ! "

Carmine Galante 16 Apr 2007 20:37

Originally Posted by Mistah J:

Interpretarea lasa de dorit oarecum...

Ntz, e geniala, da' nu ai observat tu ! :shock:

Alex Leo Serban 16 Apr 2007 21:28

eu zic k dk isi lasa mustatza lepadatu asta ar putea deveni un fel d borat

Pitbull 16 Apr 2007 21:47

Borat cu "a" sau cu "â"? :?

...

:lol: :lol: :lol:

...

..uff :sleep:

Asa.
Deci, adineaori am väzut si noi (Collins cu mine) "Rockman".
Bäi.
Deci, ce vreau sä vä spun.
Era sä ne vinä räu.
N-am mai râs asa de demential de când am väzut patru cadre la troznealä din "15" de Mosiu Serj. N-apuca sä ne treacä de la una, si explodam din nou. Chestia asta ar trebui sä aibä un rating special: "Cardiacii pot viziona materialul numai în prezenta medicului".
Adicä, Forman e mic copil. Ce "Concurs", ce "Taking Off", ce "Balul pompierilor"...!

Am o rugäminte:
Nu mai creati confuzii de valori, mentionând acest freak-show în conjunctie cu I.M.M. - ea e Madame Curie pe lângä Adi Avortzel.

Carmine Galante 16 Apr 2007 21:55

We :love: Lepadatu. Keep up the good work !

Proletar 16 Apr 2007 22:16

Originally Posted by Carmine Galante:

Interpretarea lasa de dorit oarecum...

Ntz, e geniala, da' nu ai observat tu ! :shock:

Cum puii mei sa fie geniala interpretarea?! Nici macar nu e verosimila... ;)

De ce nu? Exista si un geniu al derizoriului. :)

Piotr Buendia 16 Apr 2007 22:30

un fim trist :((

Pitbull 16 Apr 2007 22:46

Originally Posted by Piotr Buendia:

un fim trist :((

Un = da. :hmm:
fim = da. ;)
trist = da. :(
RIGHT so!!!

Da' noi, de ce sä fim tristi? Doar n-are nimic cu filmul.

Piotr Buendia 16 Apr 2007 22:58

pai in scena de debut regizorul Lepadatu a vrut sa arate cum aspiratiile individului sunt calcate in picioare. chiar si identitatea sa nesigura: apollo 440, metal, manele au o semnificatie metafizica adanca. deci e trist. film, fim, nu mai conteaza
doar 3 facli!

si ca sa fiu realist. eu zic ca filmul ar fi mers daca l-ar fi adus pe Rocco pe platou.

Rizzo1 17 Apr 2007 08:47

Siffredi?

Andy69 17 Apr 2007 11:04

sinceritatea si umorul involuntar al actorilor scot acest scurt din groapa de gunoi a istoriei sil aseaza in tomberonul cu obiecte reciclabile.

Piotr Buendia 17 Apr 2007 11:28

Originally Posted by Rizzo1:

Siffredi?

normal.

Pitbull 17 Apr 2007 20:02

Apropo, azi-noapte am mai fäcut un experiment.
I-am arätat rockmanu' lu' Gigi Gorgonzola - acuma, ea e olandezä, si stie româneste ioc. Deci, a avut la dispozitie strict imaginea si sunetul neinteligibil. Inainte, nu i-am explicat absolut nimic, am trimis-o doar la site si i-am zis: "Check this."
S-a cäcat pe ea de râs.
Comentariile ei:
"It's like a kindergarten Christmas play, without Christmas."
"Man, this guy is REALLY in luv with himself!"

qwerty 17 Apr 2007 21:18

Originally Posted by Pitbull:

"It's like a kindergarten Christmas play, without Christmas."
"Man, this guy is REALLY in luv with himself!"

:D :D :D :D Doar atat?

All times are GMT +2. The time now is 03:44.