![]() |
Lepadatule...Te rog eu frumos si cu respect taticule...NU mai face filme.Never ever.Si impusca fetele alea care au "jucat".Sau fa-le ce iti vine tie mai usor, numai nu le mai pune sa vorbeasca in fata camerei de filmat.Multumesc anticipat.
|
Am vazut filmul de 2 ori si pot sa spun ca am vazut destule filme proaste dar asta le intrece pe toate.
Vezi ca nu mai e bun linkul ala,cine vrea sa vada capodopera sa incerce aici:http://video.google.com/videoplay?do...54404518636214 |
Originally Posted by qwerty:
|
Nu, nu, hotarat nu! Un asemenea film TREBUIE privit. Pentru ca el atinge o culme. :w00t: E ca-n bancul cu girafa si ardeleanul: il privesti si nu-ti vine sa crezi ca exista. Emotia e foarte puternica. :w00t: :lol: :D
|
am vazut si eu "OPERA" in tandem cu night si raptor ... nu pot sa va descriu ce a iesit ... n-am mai ras de mult cu asa pofta...
|
Hopa-sus.
(Cä acum are si site propiu si personel.) |
Fetele din camin sunt prostituate ? Seamana cu alea din Studente la drept : )))))))))))))) Facultatea pygmalion : ))))) Tipu asta e macar la fel de genial ca BOB. BOB Lepadatu. "Scarbe ce sunteti ! "
|
Originally Posted by Mistah J:
|
eu zic k dk isi lasa mustatza lepadatu asta ar putea deveni un fel d borat
|
Borat cu "a" sau cu "â"? :?
... :lol: :lol: :lol: ... ..uff :sleep: Asa. Deci, adineaori am väzut si noi (Collins cu mine) "Rockman". Bäi. Deci, ce vreau sä vä spun. Era sä ne vinä räu. N-am mai râs asa de demential de când am väzut patru cadre la troznealä din "15" de Mosiu Serj. N-apuca sä ne treacä de la una, si explodam din nou. Chestia asta ar trebui sä aibä un rating special: "Cardiacii pot viziona materialul numai în prezenta medicului". Adicä, Forman e mic copil. Ce "Concurs", ce "Taking Off", ce "Balul pompierilor"...! Am o rugäminte: Nu mai creati confuzii de valori, mentionând acest freak-show în conjunctie cu I.M.M. - ea e Madame Curie pe lângä Adi Avortzel. |
We :love: Lepadatu. Keep up the good work !
|
Originally Posted by Mistah J:
|
un fim trist :((
|
Originally Posted by Piotr Buendia:
fim = da. ;) trist = da. :( RIGHT so!!! Da' noi, de ce sä fim tristi? Doar n-are nimic cu filmul. |
pai in scena de debut regizorul Lepadatu a vrut sa arate cum aspiratiile individului sunt calcate in picioare. chiar si identitatea sa nesigura: apollo 440, metal, manele au o semnificatie metafizica adanca. deci e trist. film, fim, nu mai conteaza
doar 3 facli! si ca sa fiu realist. eu zic ca filmul ar fi mers daca l-ar fi adus pe Rocco pe platou. |
Siffredi?
|
sinceritatea si umorul involuntar al actorilor scot acest scurt din groapa de gunoi a istoriei sil aseaza in tomberonul cu obiecte reciclabile.
|
Originally Posted by Rizzo1:
|
Apropo, azi-noapte am mai fäcut un experiment.
I-am arätat rockmanu' lu' Gigi Gorgonzola - acuma, ea e olandezä, si stie româneste ioc. Deci, a avut la dispozitie strict imaginea si sunetul neinteligibil. Inainte, nu i-am explicat absolut nimic, am trimis-o doar la site si i-am zis: "Check this." S-a cäcat pe ea de râs. Comentariile ei: "It's like a kindergarten Christmas play, without Christmas." "Man, this guy is REALLY in luv with himself!" |
Originally Posted by Pitbull:
:D :D :D :D Doar atat? |
All times are GMT +2. The time now is 03:44. |