![]() |
Originally Posted by visage:
intradevar alt film de propaganda.......din pacate ca si WTC unul cu si despre acesti fucker's obezi si destul de prosti :sick: filmul totusi e unul acceptabil...doar din punct de vedere regizoral, miscarile de camera facand toti banii |
Re: United 93 - the horror...
Originally Posted by Ambra Blu:
pariezi ca daca era Bruce Willis la borb avionul nu se prabusea ........ (da stiu e cam expirat bancul, dar e la nivelul filmului) apropo, o fi eroismul american scos in evidenta chiar peste decenta realitatii, dar in schimb filmul arata cat de putim gandim rational noi oamenii in astfel de situatii.... daca totusi ar putea fi vorba de gandire rationala in aceste cazuri.......suntem dea dreptul penibili..... :sick: |
au ramas numai CRETINI pe cinemagia !
|
and you will lead us.
|
Originally Posted by Nightwane:
|
si tu cu HOBBITU' tau!
|
Originally Posted by Nightwane:
:P |
Originally Posted by Gaandalf:
Ba e normal, chiar foarte normal. |
mda.
cei care au spus k e ' film d propaganda' sint prosti pt k, la fel d bine, s poate spune k e d 'propaganda' pt terorismul islamic: nu sint aia patru martiri ai cauzei? nu s lupta ei cu vitejie? nu fac c trebuie sa faca? etc. p urma: dk ati vazut filmu p pirataj, normal k vi s-a parut un rataj! cine dracu va pune sa vedeti filme in halu asta?! asta e cinefilia saracului, bleah! third: NU ARE cum sa fie ' film american', regizoru e britanic, e documentarist, filmu n-are NIMIC comercial - u r just being delusional... e un film superb. nu doar pt k o spun EU (desi...), ci pt k asa au spus TOTI cei care l-au vazut la cannes - critici, jurnalisti, public... or mai fi stiind si astia cite cva, n-or fi toti prosti, eh? mai ales k merg la cannes :P |
N-am vazut filmul, dar am vazut un documentar foarte interesant pe NG. Care include si un filmulet, dupa cum ne-au obisnuit de ceva vreme cei de pe NG.
Actiunea pasagerilor a fost clar una de supravietuire, dar poate ca intr-un anumit moment cineva sa fi gandit o chestie de genul: ce naiba! doar suntem americani! Si ce daca? Care ar fi problema? Nu stiu, poate ca in film s-o fi strecurat si o chestie de genul asta. E un ingredient comercial totusi. Noi nu ne simtim bine, dar americanii sigur se simt. Doar e povestea lor. |
Am vazut prea multe documentare si re-enactments pe nationalgeographic si discovery in ultimii 5 ani ca sa ma mai misc pana la mall sa vad si acest film. poate maine, cand e oferta de la orange.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Hai, ca n-ai prins ironia.
Originally Posted by Ambra Blu:
Filmul e setat pe picaj automat. |
Hai ca ne saturam si de filmul american! Traiasca televiziunea si computerul!
|
|
trorisim, neterorism, de sau nu de propaganda, filmul trebuie privit obiectiv dar dupa atatea documentare in care degetul e aratat intr-o singura directie, parca nu mai tii cu victimele, ..... totusi nimeni nu a prezentat conchis cauza atentatelor teroriste............. hai ca doar nu sunt asa de ingeri americanii...... nu am vazut un documentar din punctul de vedere, sai zicem al prietenilor lui Osama....... |
asha m-am saturat d toate opiniile astea care - ELE - indreapta degetu DOAR spre americani, acuzindu-i d toate relele pamintului si murmurind, k o mantra: CAUZA, CAUZA...
wtf, dk cineva n-are c mink si baga cutitu-n mine, care am, cine e criminalu - eu sau el!? a pune atita relativism in kestii atit d clare, gen alb sau negru, e tot o crima! 'punctul de vedere' al fanilor lui osama!? aia n-au DREPTU sa aiba punct d vedere! sau poate sinteti d acord cu c au declarat, la venezia, bashinoshii aia d geronto-comunisti, jean-marie straub & daniele huillet, care fac niste filme d rid si curcile - 'quei loro incontri' trebuie vazut k sa fie crezut! la ceremonia la care au primit un premiu 'pt intreaga cariera' au spus, textual: 'pt capitalismu imperialist american, nu vor exista niciodata p lume destui teroristi!' :x :sick: c ziceti, va place? |
am strans putin din buci la final ... dar nu m-a socat asa mult ...
land of the free & home of the brave .... nici n-a inceput filmul bine de 4 minute si deja se observa un container cu GOD BLESS AMERICA! mai bine faceau scurt metraj...nu ma puneau pe mine sa stau 2 ore in fata tv-ului. nu mi s-a parut nici oribil sau cacat de film dar nici cine stie ce ... it's more like a "meeeeah!" :sleep: |
my Gooood,
ce desfasurare de impresii si interpretari! pe scurt, intr-o propozitie simpla: - United 93 e un film NECESAR; P.S.- si noi (sper cat mai multi) am scris/am trait acest scenariu, de aceea ar trebui sa ne doara cand cineva guitzeaza; - filmele bune, pe care pretindem ca le-am vazut, ar trebui sa ne ajute sa simtim/intelegem si acest “zbor frant”. nimeni n-a anulat simtirea…; - un cinefil adevarat, e un cinefil desfundat (polivalent), deschis mai multor varste ale culturii cinematografice…, deschis pentru mai multe genuri si curente… - o oarecare siguranta a gustului (am mai spus-o) te ajuta sa aplici mai multe grile de lectura, fara sa gresesti flagrat sau macar penibil. cu United 93 chiar era cazul. |
Mi-e mia placut filmul in general cu toate ca a avut si lipsuri.Teroristi din film nu au fost prea convingatori,pareau doar niste pusti si as fi sarit pe ei daca eram in avion.Filmul e intradevar necesar si cred ca o sa mai apara si altele cu acest subiect pentru ca asemenea povesti sunt vizionate si atrag foarte multi bani.
|
@herb
normal ca a fost necesar, si asta si WTC sunt necesare, si chiar nu am dat drumu la film incercand sa-l pun la zid din secunda 2 dar americanismele colcaie... i'm not an ignorant dar pentru mine reteta n-a dat bine ...
Originally Posted by qwerty:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:03. |