![]() |
Originally Posted by Bulumulu:
show yourself bulumulule... :w00t: |
Originally Posted by Anicet:
RIP Cristi! |
s-a-ncheiat si asta... deci, ceva impresii de la fata locului?
cum a fost pana la urma filmul lui Nastase? PS: bv Airlight |
8)
10x. |
Originally Posted by drudu:
Nastase cu filmul lui de cacat ... muzica buna (lejer catchy asa ...) si atmosfera pe masura... restul varza cu carne de la poveste - la personaje ... totul e praf... unul dintre cele mai proaste filme. niste scene filmate doar de dragul de a filma-o pe kitty cum se dezbraca, + cea mai penibila confruntare din istoria cinematografiei RO: 2 barbati face 2 face se lupta in gand (remember HERO cand cei 2 kung fu masters se dueleaza in gand ?) si isi inchipuie ca sunt intr-un depozit in picioarele goale si la bustul gol inconjurati de niste barbati care urla si scandeaza ... (unde am mai vazut asta? ... FIGHT CLUB was it ?) ... :sick: mircea diaconu este super enervant dar copierea unui cadru din fallen angels cu o tipa care ia in brate un jukebox deja a pus capacul ... :sick: bv airlight 4 what ? :huh: |
pt ca-i independent ;)
in rest, e foarte trist ce spui tu... nu ca nu m-as fi asteptat, cu kitty pe afis, dar imi puneam sperante in stanescu.... s-au dus si sperantele alea... :( |
hai lasa ca au fost filme independente cu o foarte mare doza de bun simt ... asta e vai de mama lui!
|
nu, ziceam "pt ca-i independent" referitor la "bv Airlight",
nu ma gandeam sa scuz filmul lui nastase... |
dar tot n-am inteles faza cu airlight ... sincer... |
e printre premianti
|
|
dracu' sa te ia cu HOBBITU' tau cu tot.
|
Originally Posted by Nightwane:
|
:lol:
n-am reusit sa vad filmul lui nastase, dar am vazut kervorkian - alogic 11 (wtf :sick: ) cu tot calupul celalalt de filme - nervoze nocturne si happy end (amandoua paradox films) , dar doar nervozele m-au impresionat. foarte bine gandit, subred un pic la partea actoriceasca din pacate, in rest... just my kind of film :D . sper sa reusesc sa vad si ce-am pierdut din scurt si lungmetraje... btw foaaarte frumos si occidental documentarul paraiso. mi s-a parut mai interesant decat buenavistasocialclub, mai plin de viata - strada ca scoala vietii etc. de vazut - care de pe unde apuca. in rest numai bine, same time next year for sure :happy: |
All times are GMT +2. The time now is 07:51. |