![]() |
Originally Posted by jeleu:
|
Un film mai bun ca primul.Este un film care este f bun at cand vrei sa vezi ceva relaxant, deaorece are de aventura, actziune shi comedie shi il are pe Johny Depp absolut magnific (mare actor).Shi ashtept cu nerabdare shi partea a treia.Parerea ca e unul dintre cele mai bune filme de anul asta.
|
CEL MAI BUN FILM AL ANULUI
|
c prost esti: anu nici nu s-a inkeiat...
poate al anusului :lol: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
be careful with that hole...jack abia asteapta :D |
Atentie, nu scapati obiecte pe jos!
|
Dau si eu cu subsemnatul. Vazut aseara. Very entertaining. Blockbuster at its best (daca nici Bruckheimer nu stie sa scoata banul). Johnny Depp pe val, Orlando cam insipid, Keira cam palida, Davy Jones & ai lui m-au cam lasat rece, sleahta de secundari de mare clasa. Nu cred ca "At Worlds End" va avea mai putin Sparrow ("Matrix Reloaded" sfarsea intr-un mod similar). Then again, "Matrix Revolutions" a cam supt-o. Inclin sa cred ca Verbinski va finaliza cum trebuie trilogia.
|
doar atat FANTASTIC !!!!!!!!!!!!!!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
|
nu-mi aduc aminte sa fi cascat atat de mult la vreun film ...
:sleep: |
Originally Posted by visage:
.in cele mai multe cazuri de genul acesta recomand lecitina... |
Originally Posted by raptor:
|
.am si rupt chitanta.
|
Originally Posted by raptor:
asta spun gurile rele :P |
bai ...doar finalul a fost de cacat. atat de fals si ... ce mai n-avea ce cauta acolo. parca eram transpus inapoi la mijlocul filmului in mlastina aia numai ca acum se duceau acolo special sa-l planga pe jack - yeah right! :hmm: gimme a break!
n-a prins deloc bine ... dar per total a iesit ceva bun. Nu mi s-a parut ca a fost mult peste prima parte dar clar - johnny depp a dus totul in carca altfel cu personaje precum orlando si keira nu prea aveau ce sa faca. La efecte si make up - m-a cam dat pe spate, portiile de ras au fost multe si pe masura. se putea sa lipseasca muzica aia inaltzatoare, de'al de Armagheddon cu tonuri de barbatie si vitejie ? i guess not. :D hai cu 3ul in aprilie sau cand o fi ... :w00t: |
Film bun pt cheer up, performanta lui J. Depp excelenta, ca de obiei (de fapt, daca nu juca el in PoC nici nu cred ca ma uitam la film... :lol: ).
In mare, mi-a facut plaere sa-l vad. |
si pe mine m-a amuzat filmul. it was pure entertainment.
Totusi, sfarsitul parca a fost o bucata retezata rau de tot; efect la care s-a adaugat si faptul k nu au lasat credits-urile decat 2 secunde, dupa care au aprins lumina in cinematograf si toti ceilalti 15 oameni care erau in sala s-au evaporat pana m-am intins eu dupa geanta. :hmm: a propos, nu exista o lege care sa-i oblige p astia d l cinematografe sa lase credits-urile pana l sfarsit??? |
De acord
Una peste alta toata lumea ( sau aproape toata) este de acord ca este un film bun, chiar daca sfarsitul este clasic serialelor de la TVR 1 , cind iti e lumea mai draga iti taie macaroana. Poate e o buna strategie ca asta au facut si cu Matrix 3 si cu Stapanul Inelelor 3 dar din dorinta de a sti continuarea nu am mai avut rabdare sa il vad la cinema asa ca am dat cu Bit Torrentul si deci pe mine m-au pierdut de client la incasari. Parerea mea ca si dorinta asta de a starni curiozitatea trebuie sa fie la limita dintre obsesie si dorinta.
|
Re: De acord
Originally Posted by Dephiss:
|
In primul rand, salutare tuturor, in al doilea rand ceea ce pot spune despre "Piratii din Caraibe 2" e ca m-a facut sa astept "Piratii din Caraibe 3", desi aveti dreptate cand spuneti ca sfarsitul acestui film este fortat, legatura dintre cele 2 continuari ale primei parti fiind prea putin lucrata, adaugata doar "ca sa fie". In rest filmul este bun, actorii bine alesi, soundul placut, iar actiunea, ei bine actiunea are un comic specific, un comic de situatie si de limbaj. Sper ca nu am gresit topicul (eventual raspunsul) si voi incerca sa ma integrez cat de cat in peisaj.
|
super film... mi-a placut mai mult decat primul... actiunea e mult mai complexa si au fost mai multe situatii funny. not to mention ca Depp e o bombonica.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:35. |