![]() |
|
Wow! Chinejii!
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
btw, e un articol f. misto despre film in cahiers du cinema |
thx, i'll check it up 8)
|
zi bre de INLAND EMPIRE.
|
da citeste bre mai sus
|
io vreau sa imi zica el :P ca am citit aia.
|
Originally Posted by Nightwane:
hoo, c ai, este o papusha defecta?! AM SCRIS dspr 'i.e.' imediat c l-am vazut! da dk nu citesti... oricum, the bottom (haha) line e k e varza :lol: |
deci e misto. cool!
|
am constatat cu tristete ca als, aflat la festival, n-a pomenit nimic de filmul rusului Ivan Vyrypayev (se pronunta Vîrîpaiev) - "Euphoria".
de ce? nu l-a vazut, nu i-a placut?... filmul mi se pare o capodopera. excelent filmat si jucat. foarte frumos ca imagine (combinatie Tarkovski-Wong Kar-wai) o simfonie tragica, foarte picturala... un neo-neorealism incarcat de pasiune ruseasca... scriu dspr el in alta parte, mai tarziu. sper ca mr. Chirilov sa-l aduca la TIFF la anu'. un film care innobileaza si uneori... salveaza un festival... |
nu l-am vazut, dar da, am auzit d el, s vbea in general d bine.
eu n-am fost in prima sapt., si apoi nu prea mai poti sa recuperezi. plus k, sincer, eu n-am fost dat p spate nici d 'return'-ul rusului aluia, zviaghintsev park, p care l-a adus tot kiri la tiff acu 2 ani, so... dar constat k ai, asha - explicabil -, o slabiciune pt filmele rusesti ;) oricum, nu cre k poti sa spui k a 'innobilat' mostra pt k nu stii c alte filme au fost, in & out of comp! PS er, marturisesc, la 'pasiunea ruseask', zic 'pas'! :lol: |
clar, ti-a scapat…
n-am nici “o slabiciune” pt filmele rusesti si pentru rusi in general, dimpotriva as zice… imi plac filmele bune, iar daca uneori, rar de tot in ultimele decenii, se intampla sa mai faca si rusii cate un film bun, tre’ sa recunosc valoarea :) … mie “Euphoria” mi-a placut mult: minimalist, expresiv, delirant, scurt… nu-l ratati candva cumva… |
un f bun articol dspr venezia a scris prietenul meu, dr costin comanescu, in 'aLtitudini' (incl dspr 'euphoria') !
|
All times are GMT +2. The time now is 21:06. |