Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   ce-mi recomandati ? orice .. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88732)

Cazeemeer 28 Jul 2006 13:53

Re: ce-mi recomandati ? orice ..

Sandokan, ia mai citeste tu ce scrie aici:

Originally Posted by sportclub15:

Vreau si eu sa-mi recomandati niste filme pt o prietena a mea.....niste filme cu viata adolescentilor (ceea ce implica aceasta : sex ,droguri ,ceruri ,petreceri...) ,viata din scoli ,licee ,etc. (ceva in genul "mean girls")
Va multumesc mult pt timpul acordat !

De unde pana unde ai ajuns la "pentru ce inclinatii ai tu"? De parca ti-ar fi cerut sa-i recomanzi filme despre zoofilie, iar tu, informat, dar ezitant in a vorbi despre asa ceva, ii spui "Am auzit ca e bun, avand in vedere inclinatiile tale..."

sandokan 28 Jul 2006 14:20

Ok :x ...................am prins la cap!!!!!!!

Kriss_Kringle 06 Aug 2006 15:45

Aloooooo! Omu v-a cerut sa-i recomandati filme cu adolescenti si voi deja o dati pe filme de Kubrick sau cu zoofili si alte nebunii.Daca nu aveti ce recomanda stati in banca voastra!Eu ti-as recomanda The girl nex door si mai sunt altele pe care nu mi le pot aduce aminte dar voi reveni asupra lor.Daca s-ar fi uitat fata la filmele care le-ati recomandat voi cine stie ce ar fi ajuns in zilele astea! A serial killer! :shock:

Kriss_Kringle 06 Aug 2006 16:21

Aloooooo! Omu v-a cerut sa-i recomandati filme cu adolescenti si voi deja o dati pe filme de Kubrick sau cu zoofili si alte nebunii.Daca nu aveti ce recomanda stati in banca voastra!Eu ti-as recomanda The girl nex door si mai sunt altele pe care nu mi le pot aduce aminte dar voi reveni asupra lor.Daca s-ar fi uitat fata la filmele care le-ati recomandat voi cine stie ce ar fi ajuns in zilele astea! A serial killer! :shock:

Cinemania 06 Aug 2006 19:49

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Aloooooo! Omu v-a cerut sa-i recomandati filme cu adolescenti si voi deja o dati pe filme de Kubrick...Daca s-ar fi uitat fata la filmele care le-ati recomandat voi cine stie ce ar fi ajuns in zilele astea! A serial killer! :shock:

ub Kubrick, doua nu strica oricum...
serial killer pe dracu!

Cazeemeer 06 Aug 2006 22:39

Tarantino spunea la un moment dat: "Watching violent movies does not make you a violent person. It does make you a violent filmmaker, but that is an entirely different thing."

Bulumulu 07 Aug 2006 00:58

oh cmon there's a serail killer in all of us ;)

k sa fiu ontopic - filme cu adolescenti cu inclinatii zoofile :P

butterfly effect
si ca sa vezi ce-i mananca pe tinerii greci - to kako
hostel - pt ca e pt pretena dumitale si pt k poate va veti uita impreuna, si doar din acest motiv ;)
...
...

Cinemania 07 Aug 2006 13:19

apai sa se uite la Ken Park, na!

neozeelandezu 10 Aug 2006 14:50

eu itzi recomand un singur titlu.. "filantropica"
unii vor zice k nu are prea multe de'a face cu ceea ce ai cerut.. dar nu e chiar adevarat.. o sa'tzi placa_ no doubt about it

neozeelandezu 10 Aug 2006 14:56

ok.. am 'uitat' cateva..
how high (trendsetter)_ van wilder (nu chiar fascinant.. dar amuzant) _ waiting (monumental) _ eurotrip _ old school (nu chiar cu copii.. just silly adults) _ ..
enjoy (if any)

All times are GMT +2. The time now is 17:28.