![]() |
sfarturi=(s)farts
|
I bessed so.
|
deci, io va dau un singur sfat: nu lasati copii pe strada din cauza la barbat.
|
On the contrary, nu lasati pedofilii pe strada din cauza la copii!
|
nu-l lasati pe Nigthy pe strada
|
da' ce am io ba?
|
ai boli pe oameni
|
Nu mai läsati pä NIME' pä stradä, mä!
|
Acum inteleg si eu ce voia sa spuna melodia aia cu "Am ramas singur pe strada..."!
|
Pitbull,
uite aci: un sfat uite aci: o nota te rog sa le iei! daca nu ajung asa usor la tine, am sa-l rog pe Terror_IST sa le ajute putin sa urce! |
Moultzamme froumosse.
Ai de la mine un si bemol. |
Pitbull,ai nota 9.9876543 pt avatar(am calculat in stilul baroc egiptean timpuriu,la un calcul obisnuit ti ar iesi nota 9.943665),si un sfat:traieste fiecare zi ca si cum ar fi a 11 a sambata a anului
|
Si,evident,nota 10 pentru mine?
|
Originally Posted by 77ravens:
Ce-ai cu mine, Corb-Cutremurat? Päi tu nu stiai cä-n fiecare an, în tot weekendul celei de-a unspcea säptämâni, eu sunt mort? Iti dau un sfat: iubeste mâinile si ochii!* Si o notä: de subsol. __________________________________________________ _ * - Citat din Traian Bälänescu. (n.a.) |
Originally Posted by Pitbull:
Accept cu resemnare... |
in aceiasi nota (bemol): life is like a box of chocolates - u're sorry when they're gone... sfat: treci pe bomboane, use with caution sau make supplies...
in alta nota (bb-mol): life is like pandoras box - u'll be sorry to have already opened it. |
In nota lui A Rubinstein, "I found that if you love life, life will love you back"
In alta nota.Greu rau sa loveuiesti o bitch.N-ar fi mai bine sa o...? hmmmm... |
sfat: iubeste-o bine de tot...cu gumitza
|
All times are GMT +2. The time now is 09:19. |