Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   .but i think we have all learned something today... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88228)

Pitbull 12 Apr 2006 21:15

Astä searä am învätat cä dupä un miracol în cinci trepte se mai poate împlini, cu totul separat de el, si un mic vis. Pe post de cireasä pe tort...

obvious 12 Apr 2006 23:08

azi am mai invatat linistea un pic.

si am mai invatat pinkava.

si niste skill.

Nightwane 13 Apr 2006 00:35

azi am invatat ca:

cea mai cutremuratoare dezvaluire este aceea a continutului Testamentului Vietii, care este defapt un Testament al Mortii, al razboiului nuclear. Putin si Gorbaciov bineinteles nu au fost de acord, dar dupa ca au fost torturati si supusi la perversiuni sexuale de catre Teddiy (valoarea umana cu forma de urs) nu au mai avut de ales.

Bulumulu 13 Apr 2006 01:22

mr wane, tot la nickelodeon va uitati? :lol:

Nightwane 13 Apr 2006 10:39

nu prindem asa ceva aici. aia era o bucata din siteul despre ADEVARUL DESPRE VALOAREA Q, care dezminte toate minciunile pe care le-a spus MAMA UNIVERSALA, GETA BUDIHALA.

Supastar 13 Apr 2006 13:30

am azi invatat (observat mai degraba) ca, in timisoara, in aceeasi cladire, despartite de un hol mic, isi au sediul 2 asociatii: "Asociatia tinerilor si tinerilor casatoriti" si "Asociatia alcoolicilor anonimi" !

Bulumulu 13 Apr 2006 13:44

:lol:

azi am invatat ca obsesia, ca tutunul, dauneaza grav sanatatii...

st3fan 14 Apr 2006 18:59

Azi am invatat ca in anii 1940, un cadru de film facut la Hollywood avea in medie o durata de 9 secunde.

gionloc 16 Apr 2006 12:21

ieri m-am confruntat cu o oboseala crunta, o noapte aproape nedormita, cea de vineri spre sambata...
asa ca din nou mi-am spus ca somnul trebuie trait intre orele 23 si 7-8, ca oboseala odata intrata in corp, nu te mai paraseste cu una cu doua. si asta nu e bine!

Alex Leo Serban 16 Apr 2006 13:41

asta eu am invatat-o de mult (kestia cu somnu), drept care fix la 23 - max 23.30 sint in pat, somn bun & profund pina spre 6 - 6.30, ceea ce va doresc si voua :)

iar astazi am invatat k unii dorm kiar si atunci cind sint, kipurile, treji.
si sforaie, nene!! fac fraze sforaitoare... si tot nu se trezesc ;)

Pitbull 16 Apr 2006 18:33

.azi am învätat cä privirea unui cätel rätäcit pe care-l aduci înapoi acasä makes your day; and week; and more.

raptor 16 Apr 2006 22:19

.azi am invatat ca bauturile alcoolice sunt rele.

LIKE SHIT I DID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:w00t:

Cinemania 16 Apr 2006 23:10

eu am invatat ca berea multa pe stomacul gol nu face bine

notorious 18 Apr 2006 11:17

@ Cinemania

eu am invatat aia de mai demult... :lol:

.................................................. ........

in ultimul timp, am invatat ca S.U.A. are al doilea dintre cele mai dure sisteme fiscale din lume.

si am mai invatat (ma rog, mai degraba, concluzionat) ca, cu cat plec mai devreme la un rendez-vouz, de frica sa nu intarzii asteptand un secol RATB-ul, toate autobuzele se aliniaza perfect si ajung cu 20 min mai devreme si frec menta, in timp ce daca plec mai tarziu, astept prin statii cate 20 de minute si ajung sa intarzii. INVARIABIL !!!

Alex Leo Serban 18 Apr 2006 11:45

Originally Posted by notorious:

si am mai invatat (ma rog, mai degraba, concluzionat) ca, cu cat plec mai devreme la un rendez-vouz, de frica sa nu intarzii asteptand un secol RATB-ul, toate autobuzele se aliniaza perfect si ajung cu 20 min mai devreme si frec menta, in timp ce daca plec mai tarziu, astept prin statii cate 20 de minute si ajung sa intarzii. INVARIABIL !!!

IN-CRE-DIBIL !!

Pitbull 18 Apr 2006 15:13

Azi poate voi mai înväta ceva, dar deocamdatä SIGUR cineva va mai înväta ceva... ;)

si am mai invatat (ma rog, mai degraba, concluzionat)

Notty scump, nu existä verbul "a concluziona" în limba românä (decât în mass-media române, si-n alte verbalizäri române din ultimul decen) - cum nu existä (încä) nici "a rezultatiza", "a întelegerifica", "a asimilationa", etc. Existä verbul "a conchide", si echivalentele lui "a trage / a ajunge la - concluzia...".

raptor 18 Apr 2006 16:02

.azi am invatat ca e bine sa intrebi inainte sa sari in sus. adica daca nu intrebam cit e ora de net nu aflam ca e 4 euro :o oh my fucking socks!!!-asa, pe banii astia, mai bine pierd cele 2 ore ramase pina la autobuz intr-un pub, conversand cu o farfurie plina-ochi de supa zilei.

a bien tut.

Alex Leo Serban 18 Apr 2006 17:57

Originally Posted by Pitbull:

Azi poate voi mai înväta ceva, dar deocamdatä SIGUR cineva va mai înväta ceva... ;)

si am mai invatat (ma rog, mai degraba, concluzionat)

Notty scump, nu existä verbul "a concluziona" în limba românä (decât în mass-media române, si-n alte verbalizäri române din ultimul decen) - cum nu existä (încä) nici "a rezultatiza", "a întelegerifica", "a asimilationa", etc. Existä verbul "a conchide", si echivalentele lui "a trage / a ajunge la - concluzia...".

mah, sa stii k e 'tolerat', folosindu-se in limbajul vorbit...
dar pot sa-ti spun cu siguranta k, dupa normele noului DOOM, mass-media se acorda cu singularul! adica, 'mass-media romaneasca'...
ei da, dupa ce ne-au futut pe invers!!
PS adik bietu raptor e ink in eire!? good grief... :((

Pitbull 18 Apr 2006 18:28

Originally Posted by Alex Leo Serban:

dar pot sa-ti spun cu siguranta k, dupa normele noului DOOM, mass-media se acorda cu singularul! adica, 'mass-media romaneasca'...
ei da, dupa ce ne-au f**** pe invers!!

Deci tie chiar îti place sä m-auzi cum înjur! Perversule! ;)
Okay, monseur îi servit! :hmm:
Imi bag P U L A - n el de D.O.O.M. cä mäcar TITLUL i l-au ales bine! :x :x :x :x :x
N-o sä scriu "mass-media româneascä", "ilar", "niciun" si "nicio" NICIMORT!
:happy:

Alex Leo Serban 18 Apr 2006 18:50

ah, ba eu, i beg to differ: kiar mi se pare k noua regula 'niciun/nicio' simplifica spellingu, plus k e mult mai logic de bine ce scrii 'vreun/vreo', nu??
in fine, au renuntat si la idiotenia aia cu 'continuu' la pers. 1 sg...
iar kestia cu mass-media, let's face it, e - iarasi - logica: ce rost are sa t scarpini cu mina dreapta la urekea stinga gindindu-te k 'media' e la pl. in alta limba (!), cind e mult mai simplu sa acorzi cu singularul? mai ales k e cuvint compus & stuff...
mie mi se par niste skimbari de bun simt.
pourvu que ca dure!

All times are GMT +2. The time now is 20:14.