Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Oscar 2006 (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Cel mai bun actor in rol principal (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87767)

Leonard 02 Mar 2006 19:22

Originally Posted by Leonard:

dar premiul cred cã-l meritã Heath pt efort.

de fapt, dacã stau bine sã mã gîndesc, efortul la care te supui n-ar trebui sã fie un criteriu, pentru cã aºa, poate ar merita ºi Phoenix, deºi rolul a fost de kkt. dar sã te sãruþi cu fiinþa aia, Reese W. e cam la fel de scîrbos cu a sãruta un bãrbat sau o babã.

Originally Posted by Alex Leo Serban:

ce criterii au unii domle, it's beyond belief! :w00t:

ok. aºtept criteriile tale obiective în a evalua performanþa actoriceascã.

în cazul lui Heath am zis ce am zis doar sã fac o delimitare, era un element de care cred cã trebuie þinut seama, pentru cã nu cred cã orice actor ar face asta, n-am zis cã e singurul criteriu.
e de discutat (pentru cã cei doi favoriþi ai mei, Heath ºi Terrence, sunt la polul opus): ce trebuie apreciat mai mult: cînd un actor se transpune într-o persoanã care n-are nici o legãturã cu ceea ce e el în realitate dar dã impresia de credibilitate în film sau cînd reuºeºte sã se joace pe sine cît mai bine (într-un rol potrivit)? Academia în general cred cã prima variantã o apreciazã mai mult.

jeleu 03 Mar 2006 22:43

Lui Steve Carell i-a fost furata o nominalizare pentru cel mai bun actor :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ricutza 05 Mar 2006 22:06

intr-adevar o competitie foarte stransa si niste roluri foarte misto. Cred si sper sa castige Phillip Seymour Hoffman pentru rolul din Capote, dar zau daca m-as supara sa fac ao surpriza Joaqin. Si Heath Ledger a facut un rol tare interesant si atipic pentru el, dar nu cred ca are prea multe sanse sa le sufle Oscarul celorlalti doi.

Cinemania 06 Mar 2006 04:50

yes, yes, yes :D

Hoffman took it! he is great indeed

qwerty 06 Mar 2006 11:46

Da, Philip Seymour Hoffman l-a interpretat genial pe Capote,Oscar meritat.

Cinemania 06 Mar 2006 13:12

Originally Posted by qwerty:

damm, we finally agree with smtg :D

qwerty 06 Mar 2006 15:12

Originally Posted by Cinemania:

Nu poti fara sa te bagi in seama?Care-i faza inteligentule?Nu pot sa spun ca mi-a placut Hoffman in Capote.Nu poti sa scrii si tu o fraza intreaga?Da si tu un search la mesajele tale si o sa vesi ca majoritatea sunt formate din 3 cuvinte.Daca ai ceva de spus spune daca nu mai taci din gura ca m-ai disperat cu mesajele tale seci.

Cinemania 06 Mar 2006 15:22

Originally Posted by Cinemania:

Nu poti fara sa te bagi in seama?Care-i faza inteligentule?Nu pot sa spun ca mi-a placut Hoffman in Capote.Nu poti sa scrii si tu o fraza intreaga?Da si tu un search la mesajele tale si o sa vesi ca majoritatea sunt formate din 3 cuvinte.Daca ai ceva de spus spune daca nu mai taci din gura ca m-ai disperat cu mesajele tale seci.

bai mue, nu te mai basi pe nas...mai da tu un search pe forum - poate inainte mai bagi niste morcovi, ca nu vezi prea bine -, mai citeste, mai informeaza-te, intoarce-te pe partea cealalta si retrage-te inapoi in vizuina...ti s-a urcat plumbul la cap??? sau gandesti cu ouale si orice act de gandire produce lovirea lor in asa hal incat tot ce-ti iese pe gura e o omleta stricata?!

Anonymous 06 Mar 2006 16:11

Eu am spus ce am avut de spus si nu te-am jignit in nici un fel.Tu ai citit ce-ai scris?Oricum cu mesajul asta mi-am dat deama de gradul tau de inteligenta. Si nu te mai baga in seama la mesajele pe care le scriu,nu am stiut ca tu trebuie sa-mi comentezi fiecare mesaj Sa nu te superi daca o sa te ignor complect.Have nice day.

qwerty 06 Mar 2006 16:13

Eu am fost vizitatorul.

Cinemania 06 Mar 2006 16:14

nu ma supar daca ma ignori...dar nici tu sa nu te superi daca nu te voi ignora in continuare

ulrich 07 Mar 2006 22:22

guillaume poetul si administratorul cred ca dormea in timp ce voi tineati dialogul asta fin de mai sus :hmm:

j.phoenix a avut ghinion,asta e;ghinionul sa candideze in acelasi an cu hoffman.chiar imi pare rau aici,era un film la care tineam.

Cinemania 07 Mar 2006 22:43

Originally Posted by ulrich:

guillaume poetul si administratorul cred ca dormea in timp ce voi tineati dialogul asta fin de mai sus :hmm:

nope, he just looked away for a sec. ;)

All times are GMT +2. The time now is 10:07.