![]() |
Originally Posted by Nightwane:
tu esti timid cum is io manelist |
Originally Posted by raptor:
acu' - momentan & subit - sufar ingrozitor ca europe_east m-a uitat. |
Yak si cu tine, herbert... pai tu esti un mister si mister vei ramane, n'est pas? se intelege ca as vrea sa stiu daca ai 40 de ani sau 60, daca esti director de editura sau functionar la banca care scrie poezii pe ascuns, noaptea, si ce mai face si Ioana, si Micu, si ... si... si cum a fost la Wimbledon anul asta. ;) seriously now, we'd love to meet you.
Nightwane: fara timidtati pls. bring everything... godzilla, prada, nicole & all. Restu': hadeti oameni buni la bere! Ne vedem in august. |
Mä simt nevoit sä reiterez cäci luna trecutä am bericit cu Herbert la Bookfest - si crez cum cä-s primu' cinemagician äl dintäi s-aibe acest privilej! 8)
But further, my lips are sealed! :hmm: |
tre sa fie f'un grangure, ca prea-l scrii cu h mare :lol:
|
Nu, dragä, asa m-a-nvätat pe mine tovaräsa-n clasa-ntâia. Deformatie scoalaprimarialä.
|
jura-te ca nu-i un grangure :lol: :lol:
|
Si MinRep s-ar baga... Dar pana in 10 august mai e mult, mult timp... Ceea ce inseamna ca poate interveni orice. (sau nu ;))
|
Sorry ca ma bag in seama printre veterani, dar observ ca lumea are ceva cu data de 10!Pe 10 vroia maicamea sa vina la mine,pe 10 vor fostii colegi sa ne reintalnim, pe 10 s-ar putea sa va intalniti voi..Nu apare vreun film pe 10 cu tema "intalniri/reintalniri"?Eh..ziceam si eu..
|
Thanks for the invitation Europe! I'm in, if it's ok with everyone else!
|
Originally Posted by Airlight:
|
scuze shefu ca v-am facut sa recurgeti la arsenalu' care se pare ca va atarna greu la ora asta.. n-am intrebat insidios ci am intrebat zambind.
adresa mea e c.a. rosetti 10, ap. 4. |
bine, s-a facut. asteapta si fii vigilent...
|
Airlight, ai grija, asa melalcoolic cum e, o sa iti compuna basarabeanu' poezii de catifea albastra si o sa ti le trimita prin postasu' care bate de doua ori la usa.
|
doar daca-i dau eu drumul jos la interfon :)
|
aoleo, individu asta mi-e vecin! :( |
"Domnul acesta".
try some respect for a change. |
tis iz gona bi a nais bir... ai chen si it caming! ai'm in!
|
te asteptam infierbantati si cu sfarcurile pregatite. :shock:
|
u ain't gonna get any from me :P |
All times are GMT +2. The time now is 19:41. |