Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Muzica cel mai bun prieten al Filmului! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87300)

notorious 16 Nov 2005 14:00

Originally Posted by Jay:

Ce nu avea filmul asta??? de ce borasti pe el? mai pulache ia zi tu..

mai usor cu isteria, preacultule jay... 'the english patient' e un film lung, inegal si zaharos, jucat mediocru (fiennes, binoche, scott thomas). compenseaza printr-o muzica senzationala si prin imaginea ireal de frumoasa a lui john seale...

herbert 16 Nov 2005 15:34

Originally Posted by notorious:

Ce nu avea filmul asta??? de ce borasti pe el? mai pulache ia zi tu..

mai usor cu isteria, preacultule jay... 'the english patient' e un film lung, inegal si zaharos, jucat mediocru (fiennes, binoche, scott thomas). compenseaza printr-o muzica senzationala si prin imaginea ireal de frumoasa a lui john seale...

notorious, Pacientu' e un film excelent, cea mai buna melodrama din ultimii 15 ani. daca nu ma crezi pe mine, intreaba-l pe Gorzo Andrei, ca e baiat simtitor... nu care cumva sa-l intrebi pe als, ca el e... cool si merge impotriva curentului... da, muzica la Pacientu' e superba.
rezumand subiectu": Jay are dreptate, dar nu aprob rabufnirea moldoveano-bucovineana...

dar, revenind la muzica si film: fara egal mi se pare soundtrackul la "2046". cine n-a inteles si n-a simtit - mare pacat. restul e zgomote.

Ambra Blu 16 Nov 2005 15:59

mai usor cu isteria, preacultule jay... 'the english patient' e un film lung, inegal si zaharos, jucat mediocru (fiennes, binoche, scott thomas).

Nu vorbi fãrã sã ºtii
Numai ce auzi de la alþii.

st3fan 16 Nov 2005 19:17

Da, "2046", Umebayashi in special.Adaug"The Red Violin" pe lista, ca un film cu un muins dpdv al muzicii...Puteau sa scoata mult mai mult din acea vioara.

notorious 18 Nov 2005 14:28

Originally Posted by herbert:

notorious, Pacientu' e un film excelent, cea mai buna melodrama din ultimii 15 ani. daca nu ma crezi pe mine, intreaba-l pe Gorzo Andrei, ca e baiat simtitor...

nu, de fapt gorzo spune ca prima oara cand l-a vazut nu l-a placut, mai apoi ca, in urma unor vizionari ulterioare, a ajuns sa creada in el... cam asa s-a exprimat fratele cronicar. :) numai ca eu cred mai putin in treaba asta, cu revizionatul si schimbatu' parerilor, cel putin nu de la gorzo, care are deja un organ critic matur si bine format.

notorious 18 Nov 2005 14:28

p.s.: minti, herbert ! cea mai buna melodrama din ultimii 15 ani e 'gegen die wand'. :P

Mala Portugal 21 Nov 2005 12:42

'the english patient' (filmul :sick:, dar muzica era superba):

Ce nu avea filmul asta???

E ca un musculos in chiloti de dantela

Serghei 22 Nov 2005 15:48

Nyman-The Piano...si in general Nyman.

notorious 23 Nov 2005 21:09

si, cum era sa uit, mereu incitanta muzica a lui howard shore... :love:

raptor 24 Nov 2005 10:18

.ma mira faptul ca l-ati uitat cu totii pe mikis theodorakis.

Pitbull 24 Nov 2005 18:03

Si pe mine mä mirä - mai ales cä l-am uitat si eu! :((
"Zorba grecul"!!!

.apropo raptore, de ce începi tu frazele c-un sfârsit de frazä?
¿sau poate era mai corect sä scriu asa, �* la Almodovar?

st3fan 27 Nov 2005 13:29

Din ciclul "mirarilor" mai adaug Ennio Morricone.

Pitbull 27 Nov 2005 16:14

Mirabilul Morricone nu-i chiar o "mirare", cä l-am amintit pe la-nceput, în lista aia de nume.

st3fan 27 Nov 2005 17:54

Damn! Nu suport cand cineva repeta ce s-a mai scris.

raptor 28 Nov 2005 13:31

Originally Posted by Pitbull:

Si pe mine mä mirä - mai ales cä l-am uitat si eu! :((
"Zorba grecul"!!!

.apropo raptore, de ce începi tu frazele c-un sfârsit de frazä?
¿sau poate era mai corect sä scriu asa, �* la Almodovar?

.eu il numesc "punctu' de fuga"
deoarece atunci cand se apuca cineva sa citeasca ceea ce urmeaza in dreapta lui, ii vine s-o ia la fuga... ;) cred.

it 28 Nov 2005 13:46

natural born killers

insider, the

lost highway, the

Nae 29 Nov 2005 15:18

cautand ceva irrelevant prin arhiva personala de muzica, m-am impiedicat de un soundtrack care lipseste de pe lista asta, si care totusi este impressionanta...

Arizona Dreams - Goran Bregovic.... now this is what i call a niiiiiiiice soundtrack!

cherryblossom 29 Nov 2005 15:29

si ost-ul de la Frida, foarte fain, il ascultam mai demult..

Cinemania 29 Nov 2005 15:43

Kronos Quartet si cine-o mai fi facut muzica pentru Requiem for a Dream...all sounds go hand in hand with the action

raptor 29 Nov 2005 16:05

.exista un remix(o melodie) la Requiem for a dream(am inteles ca e facuta de baieti si fete pentru trailerul LOTR Doua Turnuri)-mi se pare mai buna decat oricare din melodiile originale(una cate una sau luate fiecare in parte).poate ai/ati ascultat-o?
.din stolul compozitorilor specializati pe muzica de film ii numesc pe Badelt(pt. Piratii din Caraibe) si Goldsmith(pt un razboinic si inca 12).
.banuiesc ca nu a uitat lumea si de MAGNIFICUL COLOSALUL ost Conquest of Paradise, ouat si clocit de Vangelis? (*) la puterea n

All times are GMT +2. The time now is 08:02.