![]() |
Originally Posted by Jay:
mai usor cu isteria, preacultule jay... 'the english patient' e un film lung, inegal si zaharos, jucat mediocru (fiennes, binoche, scott thomas). compenseaza printr-o muzica senzationala si prin imaginea ireal de frumoasa a lui john seale... |
Originally Posted by notorious:
notorious, Pacientu' e un film excelent, cea mai buna melodrama din ultimii 15 ani. daca nu ma crezi pe mine, intreaba-l pe Gorzo Andrei, ca e baiat simtitor... nu care cumva sa-l intrebi pe als, ca el e... cool si merge impotriva curentului... da, muzica la Pacientu' e superba. rezumand subiectu": Jay are dreptate, dar nu aprob rabufnirea moldoveano-bucovineana... dar, revenind la muzica si film: fara egal mi se pare soundtrackul la "2046". cine n-a inteles si n-a simtit - mare pacat. restul e zgomote. |
Originally Posted by notorious:
Nu vorbi fãrã sã ºtii Numai ce auzi de la alþii. |
Da, "2046", Umebayashi in special.Adaug"The Red Violin" pe lista, ca un film cu un muins dpdv al muzicii...Puteau sa scoata mult mai mult din acea vioara.
|
Originally Posted by herbert:
nu, de fapt gorzo spune ca prima oara cand l-a vazut nu l-a placut, mai apoi ca, in urma unor vizionari ulterioare, a ajuns sa creada in el... cam asa s-a exprimat fratele cronicar. :) numai ca eu cred mai putin in treaba asta, cu revizionatul si schimbatu' parerilor, cel putin nu de la gorzo, care are deja un organ critic matur si bine format. |
p.s.: minti, herbert ! cea mai buna melodrama din ultimii 15 ani e 'gegen die wand'. :P
|
Originally Posted by Jay:
|
Nyman-The Piano...si in general Nyman.
|
si, cum era sa uit, mereu incitanta muzica a lui howard shore... :love:
|
.ma mira faptul ca l-ati uitat cu totii pe mikis theodorakis.
|
Si pe mine mä mirä - mai ales cä l-am uitat si eu! :((
"Zorba grecul"!!! .apropo raptore, de ce începi tu frazele c-un sfârsit de frazä? ¿sau poate era mai corect sä scriu asa, �* la Almodovar? |
Din ciclul "mirarilor" mai adaug Ennio Morricone.
|
Mirabilul Morricone nu-i chiar o "mirare", cä l-am amintit pe la-nceput, în lista aia de nume.
|
Damn! Nu suport cand cineva repeta ce s-a mai scris.
|
Originally Posted by Pitbull:
.eu il numesc "punctu' de fuga" deoarece atunci cand se apuca cineva sa citeasca ceea ce urmeaza in dreapta lui, ii vine s-o ia la fuga... ;) cred. |
natural born killers
insider, the lost highway, the |
cautand ceva irrelevant prin arhiva personala de muzica, m-am impiedicat de un soundtrack care lipseste de pe lista asta, si care totusi este impressionanta...
Arizona Dreams - Goran Bregovic.... now this is what i call a niiiiiiiice soundtrack! |
si ost-ul de la Frida, foarte fain, il ascultam mai demult..
|
Kronos Quartet si cine-o mai fi facut muzica pentru Requiem for a Dream...all sounds go hand in hand with the action
|
.exista un remix(o melodie) la Requiem for a dream(am inteles ca e facuta de baieti si fete pentru trailerul LOTR Doua Turnuri)-mi se pare mai buna decat oricare din melodiile originale(una cate una sau luate fiecare in parte).poate ai/ati ascultat-o?
.din stolul compozitorilor specializati pe muzica de film ii numesc pe Badelt(pt. Piratii din Caraibe) si Goldsmith(pt un razboinic si inca 12). .banuiesc ca nu a uitat lumea si de MAGNIFICUL COLOSALUL ost Conquest of Paradise, ouat si clocit de Vangelis? (*) la puterea n |
All times are GMT +2. The time now is 08:02. |