Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Cinderella Man (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87195)

Airlight 31 Oct 2005 20:45

mersi de milimetru, dom' st3fan. foarte fain, foarte informativ, desi un pic propagandistic.

in fine, 90% din chestiile ar trebui luate in considerare cand tipi plictisiti vorbesc cunoscator despre filmul in cauza..

pimps 02 Nov 2005 13:20

Paul Giamatti o sa plece acasa cu oscarul pentru rol secundar! si cam atat o sa si auzim despre film la gala din martie, eventual o nominalizare pentru muzica!!!

ATB4FOREVER 02 Nov 2005 14:45

iertati-ma ca ma intercalez in discutie, dar filmul il consider reusit, din motive deja prezentate de voi, dar vazand-ul pe Russell Crowe boxand, mi-am amintit de scena in care a agresat ( cu telefonul, cei drept ) un angajat al unui anumit hotel, astfel ca nu puteam sa nu rad pe toata durata filmului, imaginandu-l pe bietul angajat lovit de "ditamai" gladiatorul-boxerul-soldatul-ce roluri a mai jucat :w00t: :w00t:

st3fan 02 Nov 2005 14:53

Tu chiar vorbesti serios?...

notorious 02 Nov 2005 16:15

Originally Posted by Airlight:

in fine, 90% din chestiile ar trebui luate in considerare cand tipi plictisiti vorbesc cunoscator despre filmul in cauza..

ce articulat te exprimi, Airlight...

.....................................

oricum, filmul cred ca va mai fi luat in considerare cel putin si pt premii pt imagine si montaj... asta numai pt scenele din ring ! :shock:

Airlight 02 Nov 2005 16:34

gimme a break, mai copii. armata maimutelor spellcheckere urlatoare, si tu si als.

's convins ca ai inteles ce am vrut sa spun, tastez insa in fuga caci n-am de regula mai mult de juma' de minut liber pentru raiduri de cinemagia.

stop acting lame, combate-mi ideile daca te simti in putere.

ATB4FOREVER 03 Nov 2005 15:20

Originally Posted by st3fan:

Tu chiar vorbesti serios?...

da, normal ca vorbesc serios, chiar imi era frica ca o sa ma ia si pe mine la bataie :shock:

BeNnY 03 Nov 2005 15:47

Mie omu' asta mi se pare obscen. Supunem la vot universal daca-l sterg sau nu?

notorious 03 Nov 2005 20:13

Originally Posted by Airlight:

stop acting lame, combate-mi ideile daca te simti in putere.

care idei ?... :huh:

Airlight 04 Nov 2005 01:47

:sick:

ATB4FOREVER 07 Nov 2005 17:36

Originally Posted by BeNnY:

Mie omu' asta mi se pare obscen. Supunem la vot universal daca-l sterg sau nu?

Prietene, te referi la mine? daca da, iarta-mi obscenitatile dar e o lume libera, si eu va iert pe ale voastre. ;)

Serghei 09 Nov 2005 10:41

Un film in care montajul joaca un rol major,cadre inclinate,corectitudine politica.Shit,this sounds like fun,Johnny!.
E un film onest si nimic mai mult.

p.s.Citeam pe internet cronica unui domn zilele trecute.Unii pur si simplu nu inteleg.

st3fan 09 Nov 2005 11:21

Da un link al cronicii.

notorious 09 Nov 2005 14:48

da, si eu eram curios care era cronica si cine era domnu'. :hmm:

Lino 09 Feb 2006 09:45

Mie mi-au placut foarte mult scenele de box din acest film. Pareau extrem de veridice in comparatie cu cele din Rocky. Cele din Rocky pe langa faptul ca nu pareau adevarate, erau pline de un patetism exacerbat ca mai toate filmele in care a jucat Stallone. Russel are o naturalete a sa insa intrebarea mea este de ce personajul pozitiv trebuie neaparat sa reprezinte un etalon al tuturor calitatilor? Adica nu-l vezi sa spuna o injuratura , fura copilul un salam il duce inapoi , duce banii inapoi la asistenta sociala sau ce era acolo, se duce si cerseste pentru a-si aduce inapoi copii, o salveaza pe nevasta prietenului sau de la bataie , etc. . In realitate oamenii , chiar si cei cu un suflet mare , nu pot avea numai calitati .

qwerty 11 Feb 2006 23:58

E intradevar impresionant nu trebuie sa-ti placa neaparat boxul ca sa indragesti filmul asta.Mi-a placut cum a jucat Russell Crowe si Renée Zellweger doi oameni de o bunatate iesita din comun (in film).Povestea e frumoasa si romantica,in concluzie e un film bun care merita vazut.

All times are GMT +2. The time now is 12:18.