Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Charlie & the Chocolate Factory (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86888)

raptor 25 Oct 2005 09:59

Originally Posted by notorious:

poate ca burton ne-a invitat sa gasim 'copilul din noi'.

...sau copilul mort :P din noi...astept cu nerabdare mireasa cadavrului....sau mireasa cadaverica sau cam asa ceva.

.cat despre charlie, cu siguranta nu e cel mai bun film al lui, insa e un film bun :shock: (auzi, taica, ce le zic :w00t: ) 75.

crissy 30 Oct 2005 11:49

Mama ce de ciocolata in filmul asta!!!..mie mi=a placut desi la sfarsit mi s-a facut o pofta de ciocolata..yami yami...intr-adevar un film bun..Aceasi minunata colaborare Burton-Depp...din care a iesit ceva super bun(si la propriu si la figurat) :D

non 17 Nov 2005 13:39

Re: ?

Originally Posted by ATB4FOREVER:

:o DE CE FILME IN CARE SE FACE EXCES DE ALIMENTE VA MAI ADUCETI AMINTE ?IN AFARA DE CHOCOLAT.

supersize me?

foarte tare burtonul.

completlyinsane 21 Nov 2005 19:37

cred ca e printre putinele remake'uri care intrec originalul... este mai colorat decat wille wonka and the chocolate factory,tburton a pus ceva mai mult suflet in film decat mel stuart i se vede pe tot parcursul filmului
e mai multa "magie " in ciocolata din remake decat in original

raptor 09 Dec 2005 11:13

Originally Posted by raptor:

poate ca burton ne-a invitat sa gasim 'copilul din noi'.

...sau copilul mort :P din noi...astept cu nerabdare mireasa cadavrului....sau mireasa cadaverica sau cam asa ceva.

.cat despre charlie, cu siguranta nu e cel mai bun film al lui, insa e un film bun :shock: (auzi, taica, ce le zic :w00t: ) 75.

.ce prost sunt.
.la a doua vizionare, it all becomes clear.
.raptore, sugi pula. chiar e unul dintre cele mai bune filme ale lui burton. slap yourself with a sturgeon.
100.

Felix 09 Dec 2005 13:43

in cele din urma insa, cert este ca din poveste pt copii devine poveste de speriat copiii, aplicandu-le 'pedepse' pt pacatele lor si cotind pe un caracter moralizator prea cusut cu ata alba.

Da ? eu l-am vazut cu un pusti si pustiu a ras tot filmul ... nici urma de morala , poate doar pentru noi astia mai batrani , in nici intr-un caz pentru copii . Cred ca deja am inceput sa ma obisnuiesc cu Deep in roluri stranii ( oare a facut vre-un film normal :hmm: ) . Multa ciocolata , un film foaret colorat , la propriu , mi-a dat senzatia de cartoo , e doar senzatia mea . In ansamblu un film bun .

notorious 09 Dec 2005 22:48

Quote:

Da ? eu l-am vazut cu un pusti si pustiu a ras tot filmul ... nici urma de morala , poate doar pentru noi astia mai batrani , in nici intr-un caz pentru copii .

daca pustiu' era un monstru... :lol:

Felix 10 Dec 2005 08:34

Daca el era un mosntru atunci eu sunt unu si mai mare ... era nepotul meu .

A|ma 10 Dec 2005 09:35

nu l`am vazut :? dar pare dragut si imi place cum joaca Deep

RinTinTin 13 Jan 2006 16:51

Re: ?

Originally Posted by ATB4FOREVER:

:o DE CE FILME IN CARE SE FACE EXCES DE ALIMENTE VA MAI ADUCETI AMINTE ?IN AFARA DE CHOCOLAT.

La grande bouffe, de Marco Ferreri.

sweet_disaster 01 Feb 2006 21:39

foarte tare

am vazut filmul cand aveam 1 dispozitie m proasta... mult prea tare... iar johnny, ca intotdeauna, joaca atat de bine! m-a inveselit imediat! dialoguri super, imagini super, actorii f bine alesi :D mi-a placut la nebunie :w00t:

All times are GMT +2. The time now is 02:28.