![]() |
ontopic: sa te legi de un necunoscut, din cauza unei fete&/videoclip adiacent, dintr-un cu totul alt context, e un jeg.
offtopic: matei :D ce proiecte mai are lately?! anyone? |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Ar trebui desfiintat site-ul asta.
Originally Posted by 16mm:
|
Originally Posted by Serghei:
nu. ar trebui pur si simplu fiecare sa-si vada lungul nasului. PS tu iesi de la naftalina periodic, sau ai mai multe nickuri? |
Quote:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Chill mosu',de fapt vroiam sa-i raspund persoanei de sub tine. You were just collateral damage. PS.ca tot suntem pe subiect,se spune 'artist conceptual'. |
Mary cows the chicken mu'ssss
|
Originally Posted by nume:
eu sint critic profesionist. tu ce esti - din buftea? iar nasul meu are exact lungimea care trebuie; same for my dick :P |
Quote:
Quote:
Quote:
|
sa inteleg ca nasul e cat dick-ul?
|
parca nu dialogai cu mine - o leguma stricata? :shock:
intelegi ce vrei & - mai ales - ce poti; nu era nici o leg. logica intre cele 2, ci doar o comparatie. diferenta - tehnica - este ca nasul nu creste, decit daca e-al lui pinocchio; asemanarea este ca 'dick'-ul lui pinocchio poate creste precum nasul lui. nu e cazul aici. |
Povestea cu PINOcchio nu era asa! Then again, poate d'aia e Leo critic si eu nu's ,o fi stiind sa citeasca printre randuri....
(ah, minte-ma pinocchio :P ) |
Originally Posted by Jay:
Nu e frate, o are mica rau. Vaide capu' lui. |
Bun, am inteles cu totii. Alte linkuri de indicat mai ai?
|
mateiul... special-something-very-disturbing e generally speaking. in bucuresti, iasi, viena sau pe unde mai umbla lately?!? dezvolta(?!?) sau nu se face?!? intrebarea mea vine adiacenta la reactia ultimei chestiute vazute -strawberry fileds are forever- which was... quite disappointing. |
Bai ce porcarii mai scireti si p'aici...
16mm: Da-i un pm sau un bip si intreaba-l, .....apropo de jeg, esti caz clasic habar nu ai cine e si ce face, dar totusi te bagi... I know him si cred ca pot sa-mi dau cu parerea... ALS: Ai dreptate Nume: Pune linkul la semnatura Mala: Buna... |
riiiiight... |
wrooooong
|
|
like.... u for real?
|
wow, what a great audience!
|
All times are GMT +2. The time now is 20:54. |