![]() |
Acum ca am descoperit Family Guy si Futurama trebuie sa mentionez de Stewie si de Bender...they rull
|
ave
Acu am vazut si io topicu asta ...
Si vreau neaparat sa-l metionez pe FishOutOfTheWater din Chicken Little, care intr-o viata anterioara traia pe o alta planeta, se numea Stich si era un fel de caine. |
ERIC CARTMAN
|
Zoycite din Sailor Moon...
nu de alta, da la japonezi e tip si la americani tipa.... vreau si eu |
io tot nu pot s-o uit pe Sandy Bell :D
|
Alucard [Hellsing series] second e ED din Ed edd and &E. prea tare ED [ horror movies good for ed"] One eye man eating cyclop":)) :shock:
|
And I wasn't gonna tell you this but...
The Mask (Stanley with the mask of Loki on) e super tare (nu la film, ma refer, ci la desenele animate - scuze daca sunt serial, dar chiar e bestial tipul)...
The Djini din "Arabian Nights" Samurai Jack Duck Dodgers (pentru cine l-a vazut - intrebare: ratoiul asta este asexuat? Ma gandeam si eu... ca, la cat de mult i-a facut regina martienilor ochi dulci, trebuia sa isi dea seama...) Corpse Bride (Emily) - prea tare tipa, chiar daca avea o mana si un picior doar oase... Whitey Duval - din "Adam Sandler's Eight Crazy Nights" (they mke a nice couple boogie oogie oogie...) :lol: :D |
What about Cuzco din "The emperor's new groove" ??????
:lol: cool |
Va amintiti de faza din Mulan (I) in care Mushu, costumat ca un samurai, calarea pe un urs panda? Imi placea cum mesteca iarba ursul ala. Avea un sictir extraordinar. :w00t:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:50. |