![]() |
War of the Worlds. mi se pare si mie un film cu subiect deja expirat. Ca efecte speciale e ok, dar filmul da senzatia de "deja vu". Sky Captain, din nou aproape aceeasi tema cu roboti ce se plimba agatand "din greseala" zgarie norii.
|
Phoenix99
De acord in privinta celor 2 filme din topul meu Dar in legatura cu Monster in the law..NUu. Big bullshit!! |
'sin city' la cannes.
'modigliani' la bucuresti. probabil ca si 'sin city' la bucuresti - dar, sigur, never ever 'modigliani' la cannes... |
Originally Posted by alex2:
Ce nu ti-a placut la filmul ala? eu inca nu l-am vazut. Eu am vazut trailer-ul si nu mi s-a parut deloc nasol, e urmatorul film pe care vreu sa-l vad. :) |
vad ca toata lumea de pe aici are ceva cu "War of the Worlds"...
Aici nu va inteleg. E un film pe care scrie mare si in mod repetat "Spielberg", dar asta nu e un motiv sa sariti asa pe el. Are el destule neajunsuri, dar pentru un summer blockbuster, merge. poate ca ar trebui discutat mai pe larg intr-un subiect separat... |
Exista un subiect la Fanatic. In mare aceleasi pareri. WotW a fost un esec. Nu din punct de vedere al incasarilor ci din punctul de vedere al asteptarilor. Toata lumea ar fi vrut mai mult din partea lui SS, TM & co.
|
Originally Posted by radu83:
exact acelasi lucru l-am zis si eu in topicul de la fanatic. asteptari mari n-am avut de la bun inceput, asa ca nu m-a surprins in nici un fel. |
este = cu 0
Originally Posted by GhitzaCartitza:
DA, AI DREPTATE SI CAND TE GANDESTI CA "WotW" AR FI TREBUIT SA CONCUREZE CU "S.W. ep. 3"!!! DESPRE INCASARI INSA NU AM NICI O INFORMATIE REFERITOARE LA INCASARILE TOTALE. POTI SA-MI SPUI TU CEVA REFERITOR LA $$$$$$$ ? :w00t: |
Re: este = cu 0
Originally Posted by ATB4FOREVER:
http://www.rottentomatoes.com/m/war_...ds/numbers.php |
nush d cele mai proaste..dar pot spune 2 filme la care n-am rezistat sa ma uit pana la capat..
bewitched -desi nicole kidman este adorabila...n-am reusit sa vad decat vreo 15 min din film - the in-laws..sau cam asa..cu mel gibson. -- :sick: ps: in schimb am reusit sa vad pana la capat sin city si chiar nu regret...a fost original, cu actori convingatori si o atmosfera interesanta+m-a surprins big time prima faza..great begining! i liked it..dupa mine,n-are sanse la cel mai prost film. |
Nu shtiu :huh: de ce Gandalf a zis ca Valiant ii o porcarie pt ca nici n-a aparut inca. Mai am o nelamurire: St3fan a scris The rock care este de prin 2000, nu 2005 :shock:.
|
Gandalf probabil a vazut Valiant pe calc unde l-am vazut si eu pe o calitate super naspa...si chiar e un film naspa...
|
Originally Posted by pier:
FILM TOTUSI BUN :shock: DAR E DIN 2001,NU DIN 2000. :hmm: :w00t: :w00t: |
Originally Posted by ATB4FOREVER:
Ok, hai sa ma explic.Am scris "The Rock" gandindu-ma la "maretul" actor(tipul ala steroidal care va aparea si in Doom).Scuze pentru confuzia creata.Filmul la care m-am referit il vazusem in vara la cinematograful din Eforie Sud, si se numea "Walking Tall".(daca ma gandesc mai bine, poate acest film a aparut in 2004, ca in ritmul in care vin filmele la noi...). Eu stiu un singur film The Rock, din 1996, regia Michael Bay, cu Sean Conney, Nicolas Cage si parca Ed Harris...Poate a mai aparut unul dupa, dar eu nu am auzit... |
Originally Posted by st3fan:
hai sa discutam despre ala ! cel mai mult mi-a placut evadarea lui connery. |
Star Wars ep 3 mi s-a parut cam panarama....mai putin a doua jumatate a filmului cand anakin se da de partea raului.Tinand cont ca filmul este destul de lung...jumatate inseamna mult. De asemenea ma asteptam la mai mult din partea wotw si chiar daca subiectul e intotdeauna interesant (invazia extraterestrilor) si filmul are un regizor de succes, pe Tom Cruise in rol principal si chiar micuta Dakota Fanning, filmul a fost o mare dezamagire pt mine :(( . Vorbind de dakota fanning eu cred ca va ajunge o mare actrita, chiar daca deja a jucat in cateva filme cunoscute mai are de muncit pana la acest statut :P
|
Saluty!
Salut!
Nu am vazut Mr. and Mrs.Smith deci nu pot sa-ti spun nimic, dar despre cel mai nasol film pe care au l-am vazut a fost Sin City si astia vor sa faca o triologie. :sick: Parerea mea! |
Mie mi-a placut sin city...in primul rand pt ca s-a incercat ceva diferit fata de filmele din ziua de azi. Mi-a placut si faptul ca filmul nu are un singur erou ci mai multi...dar nu prezenti in aceleasi momente din film, ci in momente diferite...parerea mea :)
|
pai, in ordine aleatorie
modigliani makes pita look smart& artzy bewitched makes sabrina, teen age witch seem a dark horor masterpiece house of wax paris hilton movie. need i say more? amytiville horor makes the uber-boring original seem tasteful&action-packed madagascar there`s no entertainment in there batman begins cuntie holmes as femme fatale, batman has psychological deapths :sick: nolan sucked BIG time stealth just another shitty airplane centered movie the island jeg colosal marca bay, si furaciune marca spielberg the wedding date comedie romantica :sick: :sick: |
Sin City nu e un film prost ( e chiar un film bun ... dupa parerea mea ) insa e un altfel de film e normal sa nu fie inghitit de toata lumea ( de fapt e normal sa fie inghitit de putini ;) )
|
All times are GMT +2. The time now is 12:24. |