![]() |
In benzile desenate Doom a luat nastere in urma unui experiment care a nu a iesit cum trebuie ...
nu era nici un magnat ... era om de stiinta - de acelasi rang cu Reed numai ca mai arogant si mai dus cu pluta ... |
$
BINE, FAPTUL CA FILMELE DE ACEST GEN NU RESPECTA INTOTDEAUNA SURSA DE INSPIRATIE IN TOTALITATE, NU AR TREBUI SA SURPRINDA. SCENARISTII DORESC SA NU SE INDEPARTEZE PREA MULT DE REALITATE. POI LA PRETURILE DIN ZILELE NOASTRE CUM AR PUTEA DR.DOOM SA ISI CONSTRUIASCA COSTUMUL SI RESTUL, EL TREBUIA SA FIE DEJA BOGAT.$$$$$$$$$ :w00t: :w00t: :w00t:
TOTULTREBUIE SA AIBA LOGICA ASTFEL CA CINEFILUL SA NU SE PLICTISEASCA. |
Re: $
Originally Posted by ATB4FOREVER:
Daca ar fi facut F4 - in care Von Doom controla o regiune numita Latveria care se afla sub dictatura lui si care gazduia baza lui de operatiuni impotriva umanitatii - cred ca filmul ar fi fost mai mult ca sigur un FLOP. Chestia cu magnatul este ceva la indemana, simplu si facil de "desenat" in film ... |
APROPO.....
DIN CURIOZITATE, VOI CE PUTERI ATI DORI SA AVETI DINTRE F4 ? :huh:
|
Torch...definetly... 8)
|
Re: APROPO.....
Originally Posted by ATB4FOREVER:
|
nu ca ar fi peste mediocru
da il prefer oricind lu spiderman2 sau inceputului lu buttman are ceva cozy.... si nu e nici cazut in propria importanta ca jegu lu nolan nici tit de exploziv ca omu paianjen2 (*) (*) (*) cu indulgenta, gen. |
ON FIRE ...
Originally Posted by M0n0:
LA FEL SI EU, TORCH. :w00t: HE IS THE MAN ! |
Guys, fiti seriosi, nu ati vrea sa fiti invizibili? :D Cand aveam 10 ani (nu o zic cu intentia de a insulta pe cineva) si eu tot Torch vroiam sa fim, dar invizibilitatea are mai multe avantaje.
|
Originally Posted by Flopcaru:
DA O FI AVAND INVIZIBILITATEA AVANTAJELE EI, DAR EU AM ALES TORCH SI DATORITA ATITUDINI PERSONAJULUI. HE'S COOL !!! HE'S A MONEY MAKER !!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: |
Spre surprinderea mea, "Fantastic Four" chiar mi-a placut. Umor relativ de buna calitate, efecte speciale reusite, un casting inspirat (mai putin Jessica Alba, dar sa trecem peste asta)... Mi s-a parut mai reusit decat alte filme recente din aceeai categorie, si as numi: "Spider-Man" (1 si 2), "Hulk", "Hellboy", porcaria de "Batman Begins", "Daredevil"... (nota: "X-Men"-urile parca sunt mai bune)
Problema filmului este ca de prea multe ori te lasa efectiv sa te uiti la ecran, dand drumul la actiune, insa fara ca tu sa simti ca iei parte. Scene de maxima intensitate sufera de acest defect, inclusiv cea de pe pod si confruntarea finala. Totusi, "Fantastic Four" ramane un film bunicel, ca o gura de aer proaspat la sfarsitul verii... |
Mie Fantastic Four mi se pare cel mai prost din categoria filme din benzi desenate...Spider-Man 2 e cel mai bun...din cauza regizorului in special...tocmai ai spus ce e de vina cu el (fantastic four) si asta e mai mult decat de ajuns ca sa il pui pe ultimul loc...oricum pentru asta sunt filmele astea...sa te faca sa simti ca faci parte din actiune...si aici nu e vb de asa ceva...2 scene de lupta majore si atat...ntz...nu merge...deloc...
|
hm. eu chiar am apreciat ca sunt mai putine scene in care 'sare ecranu' si mai multe cu cei patru (ok, cei trei - fara h.torch) stresati de popularitatea lor crescanda. in rest, filmul nu e cine stie ce dar n-am simtit ca mi-am irosit banii pe bilet. |
pai nu ai cum sa iti irosesti banii...pentru ca e un film facut pentru cinema...sau pentru un sistem 5.1 acasa...bun, cu cat mai putin cu atat mai bine...dar daca faceti comparatie cu Spider-Man 2...nu a avut multe scene de lupta...dar avea multe momente de tensiune...oricum filmul dureaza 2 ore ... pe cand ff dureaza 1.30...deci totusi vad sfarsitul prea repede...parca e un serial...si in fiecare serial ucid cate un villan diferit... .
|
pai si ce? si battlefield earth tot pentru cinema e facut. :P |
Originally Posted by Longshot:
.ba momo, cred ca ne(te)-ai convins ca esti prost. gandesti cinematografia in spatii de vizionare. :sick: |
|
You (raptor) don't get it do you?
Nu toata lumea se uita la filme cum o faceti voi...adik voi (marea majoritate) vedeti arta din film...alti vad efectele speciale si actorii de mana a doua cu care ne-am invatat din telenovele de rahat de pe toate posturile... deci nu ti-am dovedit ca is prost...not yet. ;) |
in orice caz concluzia e ca filmele artistice, comerciale etc. sunt facute for enterteining us spectatorii !! :P nu va mai certati pentru nimicuri ;)
|
AMIN! 8)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:43. |