![]() |
Nume - un om cu care as bea un vin :D ..."le zice" foarte bine de fiecare data si nu e asa de "negru" cum ar crede unii...e clar ca le are intr-ale filmului
Pitbull - priceput, stie multe despre film, de fiecare data impaciuitor...the force is strong in this one (cred ca ai gresit nick-ul, though) :lol: Min rep - mereu o placere sa-i citesti comentariile...si orice fan Kubrick (esti, nu-i asa?).... l-am lasat la urma pe cel mai tare, pe cel mai deasupra dintre toti: CINEMAGIA...multumesc ca existi :love: |
Originally Posted by silver_boy:
Zi-i, frate, pe nume lui nume. Be thankful to the very end. |
@Ambra
De multe ori te-am invidiat pentru haladeala pe care o poti scoate. Clasa si stil, respect ! @silver_boy Frate, daca vrei ceva cu adevarat nu ai cum sa nu reusesti. Chiar daca vinzi un scenar pe 50 de para, asta inseamna ca are valoare si ca iti vei vedea ideile pe undeva. Mai greu e sa patrunzi acolo, in carti. Eu unul am renuntat, e prea complicat si prea ieftina munca. Nu mi-e rusine sa recunosc ca filmez orice pentru bani. Suport pe unii o seara si pot sa sar si pana in 500 pe noapte. Imi fac lovele acum ca sa-mi realizez singur filmele, pe pula mea. Asta am in cap de ceva vreme. @Nae Recunosc ca le vede mai bine decat mine, dar eu le scriu mai ingrijit. @Nightwane Are niste chestii pe care le-am citit de m-au dat pe spate. @Pitbull Fa rost de filmele alea frate, ca vreau sa le vad de ceva vreme. Nu pot sa nu-mi ascund un ranjet scarbit, scuipat in fata dusmanilor si infectilor. Si pentru toti taranii veritabili de la Adunatii Copaceni : Buftea = cinematografie. @All Multumesc pentru cuvintele frumoase. |
Nu-mi prea plac tamiierile shi periajul reciproc, dar intrucit tot v-ati pus pe group hug, hai cite-un plocon (in ordine alfabetica):
@Airlight. Pentru ca a vazut si a ascultat mai mult si mai bine decit mine, si in ciuda numelui aerian, e ironic, precis si taios ca un brici. Un tip cu care-as vrea sa fiu prieten (honny soit qui mal y pense, you inglorious bastards :x ). @Ambra Blu. Vezi si @Airlight. Filmul(ele) nu i l(e)-am vazut, daca-s la fel de bune precum scrie, he has my utmost consideration. Pure class. @bellhop. This guy seems to see every movie there is. Si pentru Roth-uletsul din avatar (I got fucking problemz. Plural. :lol: ) @Benny. Pentru ca-i in clasa a 9-a si scrie asa cum scrie, si stie ce stie (chiar si cu "gen" cu tot). Where was I in 9th grade...? Gizas. @korben. Pentru ca post-urile lui ma fac sa vizitez topicul cu "these days that never end". Si pentru c-ar trebui sa fie prozator. Si pentru ca se pare ca ne plac aceleasi muzici. @longshot. We haven't spoken much, but I can sense a gentleman when I read one. @malaportugal. Cause she can snub everyone and still be likeable. @MinRep. Pentru ca tot nu stiu de unde-i vine nick-ul. For de classical stuff. @Nae. Pentru bonomie. Tx for Karlovy Vary. Sper, au revoir. @Nightwane. Pentru Madalina. Blasphemous but hilarious. @nume. Cause he bust everyone and still be likeable. Pentru Sin City. Pentru rebeli (cauza nu ne-ntere). For de cigar. @Pitbull. Pentru ca in ciuda caninilor fiorosi, zimbeshte intelegator si blind, been there done that. Boierule. :) @all the rest. All the best. Si vorba lui De Niro, care ne-a fost baci...(sorry): Gimme a reason. (edit: Oops, acum vad c-am incalcat regulile. Sorry. I'm done. Sterg mesajul, la cerere. Still, daca-i tamiiere, tamiiere sa hie) |
Eu cred can-ati inteles ideea topicului. trebuie sa spui ceva frumos despre persoana care e deasupra ta, nu despre TOTI care sunt deasupra ta...
|
+ inca cativa care nici macar nu au postat aici.
:) D-asta am pus anumite reguli, ca sa nu se transforme intr-un concurs de periaj. E bine de vazut ca va apreciati recipoc , dar let's keep it simple. Ogto is a great tango dancer. 8) |
Aha. Thanks for pointing that out. You're a doll. Cam asa ceva, nu?
|
Dovada ca nu toti noi venitii sunt niste idioti? (talking about the man above)
ps inca nu sunt a 9-a... |
sincer sa fiu am un respect destul de mare pt persoana de deasupra, si chiar daca ne-am ciondanit destul de des nu am luat-o niciodata prea in serios. he's a good guy! :)
|
about the 1 above... are un ochi mare :D
fara el n-ar mai fi de mult asociatii diverse, he's a good guy |
Eu ma propun cel mai pasnic si mai loveable forumist... nu-i asa ca am dreptate???
|
E cel mai pasnic si mai loveable forumist.
|
e cea mai pasnica si loveable forumista :shock:
|
e cei mai pasnici si loveable forumisti
cinci într-unu :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: |
c'est le plus pajnique et loveable des forumistes.
|
obvious arata senzational p coperta unui album
si mia facut mare placere sa vorbesc cu ea pe holurile unui stabiliment (care se vrea institutie) de invatamant superior |
korben is a nice, nicely troubled kid.
& he's at his nicest when one's not being nice to him & he gets angry :P |
ALS has such a merry, lively mood. Oh, wait...gay is the word I was lookin' 4. :)
|
danny makes good ol' puns.
danny-nanny-nani... :sleep: |
acu' 20000000 de ani, ALS mi-a adus de la Berlin ost-ul de la Mulholland Drive. NA!
|
All times are GMT +2. The time now is 10:04. |