Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vrea sa fac un film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86574)

M0n0 26 Jun 2005 19:25

Stiu ca o sa para stupida intrebarea dar v-am vazut de zeci de mii de ori ca mentionati cuvantul "snuff" p'aci si as dori tari mult sa stiu ce inseamneste... :)

Pitbull 26 Jun 2005 19:37

Uff, copile, uff, copile... ("uff" de la "snuff", normal).
Snuff e atuncea când se filmeazä omucidere si torturä pe bunelea, ca sä juiseze sadicii.
Uite-aicea, DITAMAI TOPICU':
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...?t=4629&hist=0

M0n0 26 Jun 2005 19:42

Sar'mana pentru explicatie (acu am inteles) dar am citit ce scria pe acel topicutz si tot nik nu am inteles... :D :oops:

Pitbull 26 Jun 2005 19:50

TopiCUTZ??? :shock: E ditamai topiCOIU', de nu-s' câte pagini! Mai citeste, mai citeste, munci Nume pe brânci acolo.

nume 26 Jun 2005 23:27

Originally Posted by Pitbull:

TopiCUTZ??? :shock: E ditamai topiCOIU', de nu-s' câte pagini! Mai citeste, mai citeste, munci Nume pe brânci acolo.

I'M THE COCK MASTER PE CINEMAGIA. 8) Citeste si poate vei intelege. Avem nevoie de noi adepti.

Pitbull 27 Jun 2005 00:32

TRUTHFULLY SPOKETH 8)

Nightwane 27 Jun 2005 18:48

o punem si de-un fisting cu IMM?

Pitbull 27 Jun 2005 19:22

I-auzi, Irinucä mamä, ce zice Nighty, vrea sä-l fistezi! N-a precizat pe care dintre portalurile märetului säu palat (his body is his castle, cum zice englejii), da' te descurci tu, cä esti fatä resourceful.
Apropo, am vorbit cu Creangä si ne-a dat copyright-ul, asa cä poti sä-ti chemi prietenele, sä le distribuim în Caprele Irinucäi!

Nightwane 27 Jun 2005 19:23

I-auzi, Irinucä mamä, ce zice Nighty, vrea sä-l fistezi!

Nimeni nu s-atinge de gaozu' meu!!!

Pitbull 27 Jun 2005 19:27

Hai mä, ce te dai mironosit, cä-i decalibrat de MULT! Poate sä-l fisteze un ceas încheiat färä sä-i atingä un perete mäcar!

MinRep 27 Jun 2005 19:36

:lol: :lol: :lol: N-am mai ras de mult cum am ras pe thread-ul asta... :lol: :lol: :lol: Asta cu nimeni nu se atinge de gaozu' meu a fost tare rau de tot!!!

Pitbull 27 Jun 2005 19:52

Dar, dragä, nu e de râs! :huh: Noi aici purtäm o discutie profesionalä cu echipa: conturäm conceptia artisticä a filmului, nuantäm atmosfera, dezbatem dramaturgia, analizäm semnificatiile, elaboräm programul de filmare, stabilim distributia, punctäm detaliile, repartizäm atributiile, identificäm complexele, refuläm obsesiile, defuläm complexele, sublimäm libidoul, relaxäm inhibitiile, eliberäm frusträrile, risipim crispärile, si ne f.utem.

MinRep 27 Jun 2005 20:05

conturäm conceptia artisticä a filmului

Realitatea, asa cum este ea filtrata prin camera lui Hector18 (si gaozul lui Nightwane).

nuantäm atmosfera

Un decor risquee, muzica psihedelica de preferinta... Mai o poezie, mai un fisting.

dezbatem dramaturgia

A play by Oscar Wilde...

analizäm semnificatiile

I tell you, they are deeep.

elaboräm programul de filmare

Azi - sex
Maine - sex
Miercuri - sex
Joi - sex
Vineri - sex
Sambata - sex
Duminica - sex
Filmarile incep lunea urmatoare... :P

stabilim distributia

Aici aveti star-uri numai unul si unul. (P.S.: Daca aveti chef de gangbang-ing, nu uitati sa-l chemati pe ALS :P)

punctäm detaliile

Verbul "a puncta" nu a sunat nicidata atat de pervers...

repartizäm atributiile

Hector18 - regizor...
Pitbull - tot regizor...
nume - COCK-MASTER (asta este o profesie in sine)
Nightwane - tipu' cu gaozu'
IMM - guest star

identificäm complexele, refuläm obsesiile, defuläm complexele, sublimäm libidoul, relaxäm inhibitiile, eliberäm frusträrile, risipim crispärile

Cum zicea si Freud (sau Robin Williams :?): "If it's not one thing, it's your mother!"

si ne f.utem.

nume 27 Jun 2005 21:23

Originally Posted by MinRep:

Realitatea, asa cum este ea filtrata prin camera lui Hector18 (si gaozul lui Nightwane).

Asta s-a mai facut (cu alt rect bineinteles). ;) Trebuie sa fim originali.
Quote:

I tell you, they are deeep.

Deep throath.
Originally Posted by Minrep:

Aici aveti star-uri numai unul si unul. (P.S.: Daca aveti chef de gangbang-ing, nu uitati sa-l chemati pe ALS :P)

Anytime. ;)
Quote:

nume - COCK-MASTER (asta este o profesie in sine)

8)

Nightwane 27 Jun 2005 21:50

copii, nu va jucati cu gaozu' meu ca nu stiti in ce intrati. universu' e infinit da' mai infinit e gaozu' meu.

M0n0 27 Jun 2005 22:31

Infinita e inteligenta de pe acest forum :lol:
deci man-ilor...are u fu*king serios? :lol: :lol: :lol: :lol:
This is funny sh*t

nume 27 Jun 2005 22:38

Originally Posted by Nightwane:

universu' e infinit da' mai infinit e gaozu' meu.

Sau doar noaptea e mai lunga ca p. mea.

MinRep 27 Jun 2005 22:40

Originally Posted by M0n0:

This is funny sh*t

Co-rect! (fara nici o aluzie)

Pitbull 27 Jun 2005 23:57

copii, nu va jucati cu gaozu' meu

SACRILEGIU!!! Cum sä ne JUCAM noi cu Sfintele Odoare? Vom filma cu veneratie, cum a fäcut Leni Riefenstahl în "Triumful vointei", si Virgil Calotescu în "Träim decenii de împliniri märete". :happy:

ca nu stiti in ce intrati.

Päi cum, nu e clar? :shock:

Pitbull 28 Jun 2005 00:15

Originally Posted by MinRep:

si ne f.utem.

In spiritul respectului pentru dreptate si adevär, sunt dator sä precizez cä noi nu facem acest lucru. Acesta nu era decât un citat, reprodus în scopuri strict de interes cultural, din urmätorul banc:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...&hist=0#106115
Vä multumesc pentru întelegere.

All times are GMT +2. The time now is 06:44.