![]() |
Stiu ca o sa para stupida intrebarea dar v-am vazut de zeci de mii de ori ca mentionati cuvantul "snuff" p'aci si as dori tari mult sa stiu ce inseamneste... :)
|
Uff, copile, uff, copile... ("uff" de la "snuff", normal).
Snuff e atuncea când se filmeazä omucidere si torturä pe bunelea, ca sä juiseze sadicii. Uite-aicea, DITAMAI TOPICU': http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...?t=4629&hist=0 |
Sar'mana pentru explicatie (acu am inteles) dar am citit ce scria pe acel topicutz si tot nik nu am inteles... :D :oops:
|
TopiCUTZ??? :shock: E ditamai topiCOIU', de nu-s' câte pagini! Mai citeste, mai citeste, munci Nume pe brânci acolo.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
TRUTHFULLY SPOKETH 8)
|
o punem si de-un fisting cu IMM?
|
I-auzi, Irinucä mamä, ce zice Nighty, vrea sä-l fistezi! N-a precizat pe care dintre portalurile märetului säu palat (his body is his castle, cum zice englejii), da' te descurci tu, cä esti fatä resourceful.
Apropo, am vorbit cu Creangä si ne-a dat copyright-ul, asa cä poti sä-ti chemi prietenele, sä le distribuim în Caprele Irinucäi! |
Nimeni nu s-atinge de gaozu' meu!!! |
Hai mä, ce te dai mironosit, cä-i decalibrat de MULT! Poate sä-l fisteze un ceas încheiat färä sä-i atingä un perete mäcar!
|
:lol: :lol: :lol: N-am mai ras de mult cum am ras pe thread-ul asta... :lol: :lol: :lol: Asta cu nimeni nu se atinge de gaozu' meu a fost tare rau de tot!!!
|
Dar, dragä, nu e de râs! :huh: Noi aici purtäm o discutie profesionalä cu echipa: conturäm conceptia artisticä a filmului, nuantäm atmosfera, dezbatem dramaturgia, analizäm semnificatiile, elaboräm programul de filmare, stabilim distributia, punctäm detaliile, repartizäm atributiile, identificäm complexele, refuläm obsesiile, defuläm complexele, sublimäm libidoul, relaxäm inhibitiile, eliberäm frusträrile, risipim crispärile, si ne f.utem.
|
Maine - sex Miercuri - sex Joi - sex Vineri - sex Sambata - sex Duminica - sex Filmarile incep lunea urmatoare... :P
Pitbull - tot regizor... nume - COCK-MASTER (asta este o profesie in sine) Nightwane - tipu' cu gaozu' IMM - guest star
|
Originally Posted by MinRep:
Quote:
Originally Posted by Minrep:
Quote:
|
copii, nu va jucati cu gaozu' meu ca nu stiti in ce intrati. universu' e infinit da' mai infinit e gaozu' meu.
|
Infinita e inteligenta de pe acest forum :lol:
deci man-ilor...are u fu*king serios? :lol: :lol: :lol: :lol: This is funny sh*t |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by M0n0:
|
|
Originally Posted by MinRep:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...&hist=0#106115 Vä multumesc pentru întelegere. |
All times are GMT +2. The time now is 06:44. |