![]() |
pai personajul meu favorit din starwars e obi-wan.imi place cum se lupta,cum vb.,si tot felu de faze dastea....
de asemenea imi place si mace windu care nu a murit in ep3.! :D va juca in 7,8,9,care vor aparea prin 2020. no shit! uitati-va aici: www.supershadow.com |
mie-mi place jabba the hutt... imi aduce aminte de bunica mea, may god rest her in peace
|
Mie imi placea Vader... pur si simplu de aia....
De fapt, Vader e primul lucru la kre t gandesti knd spui "Star Wars' :D |
Cel mai mult de Anakin in ep 3. Faze de genul "this is where the fun begins" sau "my powers have doubled since last we met count!" sau "YOU WILL NOT TAKE HER FROM MEE !!!" or cand il decapiteaza pe omu sau cand capaceste ciutanii aia cu o mana la spate (trista faza buhahahaha). Oricum baiatu joaca binisor .. se ridica un pic la nivelul de evil al lui darth (Originalu) care il strangula pe generalul lui cu puterea fortei apoi spunea replica "Apologiez accepted general!"
|
gollum :P just kiddin'...nu prea-mi place "star wars", mai ales "noua trilogie"(ps. de fapt nici "lord of the rings" nu ma prea pasioneaza) :lol:
|
Originally Posted by lestatika_29:
|
sa stii ca asa e :w00t:
|
personajul meu preferat e ankin skywalker din SW 2 si 3 ; pacat ca sa dat de partea raului
|
Originally Posted by the sith:
|
Originally Posted by Gaandalf:
CE TI SE PARE ATAT DE CIUDAT?! ;) |
bajete ... te joci cu putulica pe unde nu trebuie ...
jet ca ti'o tai ... |
ce vi se pare asa de ciudat ca pers meu preferat e anakin? ca doar nu o sa fie luke skywalker ;) :sleep:
|
da' de ce nu? oricum hamill il joaca mai bine pe luke decat christensen pe anakin
|
...si ala micu apasa pe laterna....laser frate
si incep: viu viu viu maimuta nebunã.... turbatã la gratii: ahh ahh ahh noroc cu robotelul ala mic cu manuta lui cã-l scoate din puºcãrie... ...e ºi la sfârºit ce sã vezi, ãla negru de respira greu, il ºti, nu? ..era taso bã !!! ...(ºi de el îmi place) |
forta e puternica in ala micu'
|
Originally Posted by lestatika_29:
|
Hai sä mori tu? :shock: :? :huh:
|
mda. christensen si-a facut deja dulceata de zmeurici la cat de bine a jucat. let's face it. hamill s-a descurcat onorabil. hayden nu prea, cu ochii lui superbi cu tot.
|
Totusi trebuie sa observam un oarece progres al lui Christensen de la Attack of Clones la Revenge of Sith.
|
Hei Luke nu a decapitat pe nimeni in timp ce Anakin ... nu numai k a decapitat un prizonier dar a macelarit toata gradinita Jedi. Ce e mai cool decat asta :)) Dar pe bune personajele pozitive sunt plictisitoare si previzibile iar un film de calitate e facut de personajul negativ pt ca oamenii se duc (cum zicea maestru Quentin) sa experimenteze pericolul fara a fi efectiv in pericol. In concluzie Vader face cam 80% din seria Star Wars
|
All times are GMT +2. The time now is 08:15. |